- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.261
Bende oyle cnm bnm sıkıntım var ama rahım agzın normalse korkma arada dolan asırı ayakta durma maalesef bıde ıkız ben tek bebegıde tasıyamadım allah yardımcımız olsunKızlar size bir şey soracağım şimdi benim ikiz gebelik ya ben çok korkuyorum . Hep bir düşük riskim varmış hep bir erken doğum riski hep problem olacak gibi geliyor sanki hiç rahat sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğim gibi geliyor bu haftaya kadar hep yattım dinlendim doktor bir problem yok diyor ama sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi geliyor
Ben onu da anlamadım rahim ağzının normal olup olmadığını nasıl anlaşılıyor yani her gebeye bakılıyor mu bana hiç bakılmadı mesela bir de nasıl bakılıyor vajinal miBende oyle cnm bnm sıkıntım var ama rahım agzın normalse korkma arada dolan asırı ayakta durma maalesef bıde ıkız ben tek bebegıde tasıyamadım allah yardımcımız olsun
Kahverengi akıntın olduğu için vajinal bakmak istememiştir ilerleyen dönemde bakacaktır benimde bakmadı hiç vajinalBen onu da anlamadım rahim ağzının normal olup olmadığını nasıl anlaşılıyor yani her gebeye bakılıyor mu bana hiç bakılmadı mesela bir de nasıl bakılıyor vajinal mi
Benim tek olmasına rağmen sürekli hastaneye gidip görmek istiyorumKızlar size bir şey soracağım şimdi benim ikiz gebelik ya ben çok korkuyorum . Hep bir düşük riskim varmış hep bir erken doğum riski hep problem olacak gibi geliyor sanki hiç rahat sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğim gibi geliyor bu haftaya kadar hep yattım dinlendim doktor bir problem yok diyor ama sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi geliyor
Canım stres yapma tek gebeliklerin çok riski olmuyor diye biliyorum yani elbette olduğu zamanlar vardır da bir sorunun yoksa stres yapma ben ikiz diye çok korkuyorum ya nasıl geçecek bakalım o kadar ay evet binlerce şükür bugünümüze canımBenim tek olmasına rağmen sürekli hastaneye gidip görmek istiyorumiçim rahat etmiyor sürekli onu düşünüyorum büyüyor mu diye .. muayene'ye bir giriyorum her şeyi unutuyorum sormayı zaten doktorun söylediklerini de unutuyorum duymuyorum o an eşim tekrar tekrar her şey yolunda dedi kalp atışı güzel dedi kanama alanın yok içini rahat tut dedi falan diye doktorun söylediklerini tekrarlıyor. Çok isterdim sorunsuz hamile kalıp hiç korku yaşamadan kucağına alanlardan olmayı ama bu halimize de şükür
Bende senin gibiyim lekelenmem olduğu zaman ağlaya ağlaya gidiyorum hastaneye çıkarken iyiyim doktor stres yapma diyor ama bu hormonlarla ve psikoloji ile elinde olmuyor insanın . Ne soracağımı ne diyeceğimi unutup geliyorum hep doktordanBenim tek olmasına rağmen sürekli hastaneye gidip görmek istiyorumiçim rahat etmiyor sürekli onu düşünüyorum büyüyor mu diye .. muayene'ye bir giriyorum her şeyi unutuyorum sormayı zaten doktorun söylediklerini de unutuyorum duymuyorum o an eşim tekrar tekrar her şey yolunda dedi kalp atışı güzel dedi kanama alanın yok içini rahat tut dedi falan diye doktorun söylediklerini tekrarlıyor. Çok isterdim sorunsuz hamile kalıp hiç korku yaşamadan kucağına alanlardan olmayı ama bu halimize de şükür
Aynen bendeBende senin gibiyim lekelenmem olduğu zaman ağlaya ağlaya gidiyorum hastaneye çıkarken iyiyim doktor stres yapma diyor ama bu hormonlarla ve psikoloji ile elinde olmuyor insanın . Ne soracağımı ne diyeceğimi unutup geliyorum hep doktordan
Genelde vajınal bakımıyor dr olcuyor her dr olcmuyor ama sanırımBen onu da anlamadım rahim ağzının normal olup olmadığını nasıl anlaşılıyor yani her gebeye bakılıyor mu bana hiç bakılmadı mesela bir de nasıl bakılıyor vajinal mi
Anladım canım hayırlısı olsun bakalımGenelde vajınal bakımıyor dr olcuyor her dr olcmuyor ama sanırım
Allah kolaylık versinEvet cnm az oluyo zaten rahım ıyıce buyucek bıde ıkı bebek var nasıl olcak bılmem
Canım hiç öyle düşünme bir yakınım senin gibi 20 haftada rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini erken doğumla kaybetti. Sonra tüp bebek yaptırdı ikiz tuttu o da senin gibi hep endişe içindeydi birini taşımayan rahim ikisini nasıl taşır diye hep düşündü ona da senin gibi dikiş atıldı şükür bir kız bir oğlan ı sağlıklı bir şekilde doğurdu evet biraz erken doğurdu 30.haftada ama zaten normal de de ikiz gebelikte daha erken doğum oluyor geneldeBende oyle cnm bnm sıkıntım var ama rahım agzın normalse korkma arada dolan asırı ayakta durma maalesef bıde ıkız ben tek bebegıde tasıyamadım allah yardımcımız olsun
Ay. Cnm gercektenmı ya valla umut lazım bana allahm banada en az 30 u gormeyı nasıp eder ıns sağlıkla dogsunlarda yatıym wc harıcı kalkmıyorum ıns dayanır benımkılerdeCanım hiç öyle düşünme bir yakınım senin gibi 20 haftada rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini erken doğumla kaybetti. Sonra tüp bebek yaptırdı ikiz tuttu o da senin gibi hep endişe içindeydi birini taşımayan rahim ikisini nasıl taşır diye hep düşündü ona da senin gibi dikiş atıldı şükür bir kız bir oğlan ı sağlıklı bir şekilde doğurdu evet biraz erken doğurdu 30.haftada ama zaten normal de de ikiz gebelikte daha erken doğum oluyor genelde
Dayanır Allahın izniyle canım dikiş atılsın böyle süreç geçecek inşallahAy. Cnm gercektenmı ya valla umut lazım bana allahm banada en az 30 u gormeyı nasıp eder ıns sağlıkla dogsunlarda yatıym wc harıcı kalkmıyorum ıns dayanır benımkılerde
Canım benim bende ikiz gebeyim o korku hepimizde var olacak da Rabbim yiyecek ekmeklerini nasiplerini bu dünyada verdiyse sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah ama nasipleri yoksa sen 9 ay hep yatsan da düşecek olan düşüyor o yüzden tedbiri elden bırakmıcaz kontrollerimize gidicez doktorun dediklerini harfi harfine yapmaya çalışıcaz takdir Allah tanKızlar size bir şey soracağım şimdi benim ikiz gebelik ya ben çok korkuyorum . Hep bir düşük riskim varmış hep bir erken doğum riski hep problem olacak gibi geliyor sanki hiç rahat sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğim gibi geliyor bu haftaya kadar hep yattım dinlendim doktor bir problem yok diyor ama sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi geliyor
İnşallah canım deli gibi korkuyorum genelde dinleniyorum iş yapmıyorum sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi hissediyorum . instagram da ikiz Annelere bakıyorum mesela geze toza doğuruyorlar imreniyorumCanım benim bende ikiz gebeyim o korku hepimizde var olacak da Rabbim yiyecek ekmeklerini nasiplerini bu dünyada verdiyse sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah ama nasipleri yoksa sen 9 ay hep yatsan da düşecek olan düşüyor o yüzden tedbiri elden bırakmıcaz kontrollerimize gidicez doktorun dediklerini harfi harfine yapmaya çalışıcaz takdir Allah tan
Evet cnm ıns 18 ınde dr hersey yolunda der hemen dıkıs tarıhı verır bana artık dıkısle az daha rahatlamak ıstıyorumDayanır Allahın izniyle canım dikiş atılsın böyle süreç geçecek inşallah
Korkma tedbırlı ol cnm rahım agzında bıswy yoksa her ıkız gebelık erken dogum olcak dıye bısey yok bebım rahımmagzım ılk bebekten sıkıntılıydı ama kısalık kasılma hıssedersen 14 16 haftalardan ıtıbaren drun tedbırlı olsunCanım benim bende ikiz gebeyim o korku hepimizde var olacak da Rabbim yiyecek ekmeklerini nasiplerini bu dünyada verdiyse sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah ama nasipleri yoksa sen 9 ay hep yatsan da düşecek olan düşüyor o yüzden tedbiri elden bırakmıcaz kontrollerimize gidicez doktorun dediklerini harfi harfine yapmaya çalışıcaz takdir Allah tan❤
Bu rahim ağzı meselesini anlamadım ben ya pazartesi doktora soracağım bir yani herkese mi bakılıyor belirli haftaları mı varKorkma tedbırlı ol cnm rahım agzında bıswy yoksa her ıkız gebelık erken dogum olcak dıye bısey yok bebım rahımmagzım ılk bebekten sıkıntılıydı ama kısalık kasılma hıssedersen 14 16 haftalardan ıtıbaren drun tedbırlı olsun
Rahim ağzı ile ilgili banada doktorum birşey demedi pazartesi gidicem bende bakalım bizde nevar ne yok benim tek hamilelik ama korkuyorum bende birşey olursa diye allah yardımcımız olsun doğana kadar hiç bitmiyo bu tedirginlik yaBu rahim ağzı meselesini anlamadım ben ya pazartesi doktora soracağım bir yani herkese mi bakılıyor belirli haftaları mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?