2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar size bir şey soracağım şimdi benim ikiz gebelik ya ben çok korkuyorum . Hep bir düşük riskim varmış hep bir erken doğum riski hep problem olacak gibi geliyor sanki hiç rahat sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğim gibi geliyor bu haftaya kadar hep yattım dinlendim doktor bir problem yok diyor ama sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi geliyor

Bende oyle cnm bnm sıkıntım var ama rahım agzın normalse korkma arada dolan asırı ayakta durma maalesef bıde ıkız ben tek bebegıde tasıyamadım allah yardımcımız olsun

Bende oyle cnm bnm sıkıntım var ama rahım agzın normalse korkma arada dolan asırı ayakta durma maalesef bıde ıkız ben tek bebegıde tasıyamadım allah yardımcımız olsun
Ben onu da anlamadım rahim ağzının normal olup olmadığını nasıl anlaşılıyor yani her gebeye bakılıyor mu bana hiç bakılmadı mesela bir de nasıl bakılıyor vajinal mi

Ben onu da anlamadım rahim ağzının normal olup olmadığını nasıl anlaşılıyor yani her gebeye bakılıyor mu bana hiç bakılmadı mesela bir de nasıl bakılıyor vajinal mi
Kahverengi akıntın olduğu için vajinal bakmak istememiştir ilerleyen dönemde bakacaktır benimde bakmadı hiç vajinal

Benim tek olmasına rağmen sürekli hastaneye gidip görmek istiyorum içim rahat etmiyor sürekli onu düşünüyorum büyüyor mu diye .. muayene'ye bir giriyorum her şeyi unutuyorum sormayı zaten doktorun söylediklerini de unutuyorum duymuyorum o an eşim tekrar tekrar her şey yolunda dedi kalp atışı güzel dedi kanama alanın yok içini rahat tut dedi falan diye doktorun söylediklerini tekrarlıyor. Çok isterdim sorunsuz hamile kalıp hiç korku yaşamadan kucağına alanlardan olmayı ama bu halimize de şükür

Canım stres yapma tek gebeliklerin çok riski olmuyor diye biliyorum yani elbette olduğu zamanlar vardır da bir sorunun yoksa stres yapma ben ikiz diye çok korkuyorum ya nasıl geçecek bakalım o kadar ay evet binlerce şükür bugünümüze canım

Bende senin gibiyim lekelenmem olduğu zaman ağlaya ağlaya gidiyorum hastaneye çıkarken iyiyim doktor stres yapma diyor ama bu hormonlarla ve psikoloji ile elinde olmuyor insanın . Ne soracağımı ne diyeceğimi unutup geliyorum hep doktordan

Aynen bende

Genelde vajınal bakımıyor dr olcuyor her dr olcmuyor ama sanırım

Canım hiç öyle düşünme bir yakınım senin gibi 20 haftada rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini erken doğumla kaybetti. Sonra tüp bebek yaptırdı ikiz tuttu o da senin gibi hep endişe içindeydi birini taşımayan rahim ikisini nasıl taşır diye hep düşündü ona da senin gibi dikiş atıldı şükür bir kız bir oğlan ı sağlıklı bir şekilde doğurdu evet biraz erken doğurdu 30.haftada ama zaten normal de de ikiz gebelikte daha erken doğum oluyor genelde

Ay. Cnm gercektenmı ya valla umut lazım bana allahm banada en az 30 u gormeyı nasıp eder ıns sağlıkla dogsunlarda yatıym wc harıcı kalkmıyorum ıns dayanır benımkılerde

Canım benim bende ikiz gebeyim o korku hepimizde var olacak da Rabbim yiyecek ekmeklerini nasiplerini bu dünyada verdiyse sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah ama nasipleri yoksa sen 9 ay hep yatsan da düşecek olan düşüyor o yüzden tedbiri elden bırakmıcaz kontrollerimize gidicez doktorun dediklerini harfi harfine yapmaya çalışıcaz takdir Allah tan

İnşallah canım deli gibi korkuyorum genelde dinleniyorum iş yapmıyorum sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi hissediyorum . instagram da ikiz Annelere bakıyorum mesela geze toza doğuruyorlar imreniyorum

Korkma tedbırlı ol cnm rahım agzında bıswy yoksa her ıkız gebelık erken dogum olcak dıye bısey yok bebım rahımmagzım ılk bebekten sıkıntılıydı ama kısalık kasılma hıssedersen 14 16 haftalardan ıtıbaren drun tedbırlı olsun

Bu rahim ağzı meselesini anlamadım ben ya pazartesi doktora soracağım bir yani herkese mi bakılıyor belirli haftaları mı var

Bu rahim ağzı meselesini anlamadım ben ya pazartesi doktora soracağım bir yani herkese mi bakılıyor belirli haftaları mı var
Rahim ağzı ile ilgili banada doktorum birşey demedi pazartesi gidicem bende bakalım bizde nevar ne yok benim tek hamilelik ama korkuyorum bende birşey olursa diye allah yardımcımız olsun doğana kadar hiç bitmiyo bu tedirginlik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…