2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ben 9+6dayım pazartesi doktora gideceğim inşallah, bugüne kadar genel olarak pek bir belirtim yoktu ama dünden beri kasık bel ağrısı karın ağrısı aşırı göğüs ağrısı yaşıyorum ve midem de kötü bunların olmayıp aniden olmasında bir sakınca yoktur demi? Biraz korkuyorum çünkü 3 haftadır da görmedim bebeğimi

Kızlar nasılsınız bayadır yazmaya keyfim yoktu bugun yazmak istedim ben yatıyorım sureklı rahım agzı ıcın ve dıkıs e gun sayıyorum artık ıkızler nabıyo ıkılı tarama bızde yapılmıcqk sanırım ama dr benımkılerın ense kalınlıgını bıraz fazla bulmustu 2,12mıs bıtanesı dıgerını bılmıyorım erkendı baktıgında 12.haftayı beklıyoruz

Belirtiler ara ara kaybolup geri geliyormuş stres yapmamak lazım canım bşe yoktur iyidir bebeğin inşallah canım içini serin tut

Bşe olmaz inşallah canım stres yapma bşe kalmadı 12. Haftana sanırım yatmaya devam Bende yatıyorum uzanıyorum oturuyorum genelde lekenmem olunca iş yapmıyorum hiç yemeğimi falan da salonda yiyorum çünkü mutfağın önünden geçemiyorum bulantıdan . Sıkıldım da artık ne olacak bilmiyorum . 12. Haftadan sonra mı geçiyor düşük tehdidi?

Evet 12 den sonra ama sonrası erken dogum tehdıdı baslıyo bnm ıcın 24 28 kere kdr atlatmak lazım cnm lekelenmen devammı cnm uzan bol bol ben wc harıcı kalkmıyorum ıste ayaklarının da altına yastık koy koku benıde etkılıyor bazen ıhtahlı cogu zaman bısey yemek ıstemıyorum ama acıkyorumda

Ay ne zor işler ya sağlıklı bir gebelik geçirmeyi çok isterdim hayırlısı olsun bakalım . Leke tam bitti diyorum yine başlıyor canım bizde anlamadık yani . Bizim işler de karıştı eşim göreve gidiyor 6 aylık . Benim memlekete gitmem lazım İstanbul’da kalamam uzun yol nasıl olacak hiç bilmiyorum .

Cnm yatarak gtmen lazm tehlıkelı drunla gorussen ıyı olur esın gorevdeyken yanında kalcak kımsen yokmu pekı bırı baksın sana bn annemde kalıyorum esımde uc ay ızın aldı annesı amelıyat oluyodu arada yanımda kalcak bugun yanımq gelıyor bn aılemleym

Bunları druna da soylemcnm asırı olmadıgı surece agrın ve kanaman da yoksa korkma ama uzan dınlen agrın varsa bence benımde arada adet agrısı gıbı agrım oluyo

Canım köyde bağ bahçe işleri başlıyor bizimkiler hep köyde kalıyor yazın ben kayınvalidem giderse tek yapamam burada benim de köye gitmem lazım yani 6 ay da az değil . Kontrollere de bir doktor ayarlayıp Gitmem lazım bizim işler karıştı ya

Kaynananda bu sene gıtmesın cnm ya koyde napcan sen kontrollere nasıl gelceksın sonra sıkıntılı olmaz kı bence gıtmesın tek basına zor olur

Kaynananda bu sene gıtmesın cnm ya koyde napcan sen kontrollere nasıl gelceksın sonra sıkıntılı olmaz kı bence gıtmesın tek basına zor olur
Valla napcaz bakalım canım merkeze gideriz kontrollere Adana’ya . Bende bunaldım aylardır yalnızım burada aslında benim de gidesim var sanki ne bilim köy temiz hava çok bunalsam bir bahçeye çıkarım diyorum babamlrda orda . Hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek

Canım sen nerede tedavi oldun adanada mı

Valla sen bılırsın ama dıkkat et uzanmaya ozen goster gıdebılcek ımkanın varsa gıt ozaman

Bunları druna da soylemcnm asırı olmadıgı surece agrın ve kanaman da yoksa korkma ama uzan dınlen agrın varsa bence benımde arada adet agrısı gıbı agrım oluyo
Adet arısı çok normal her adet döneminde olurmuş aynı zaman da rahim büyüdükçe ağrılarımız olucak bundan korkma demiş ti doktor

Merhaba
Ben de ikiz gebeyim.Ben ikili test yaptirdim.Benim doktorum artik 1 yildir bu testin baya gelistigini ve uzerinde eklemeler yapildigini artik ikiz gebeliklerde de sonuc verdigini soyledi.Benin burun kemigi ve ense kalinligi cok iyi oldugu halde testin guvenilir olmasi sebebiyle yaptirdim.

Belirtiler ara ara kaybolup geri geliyormuş stres yapmamak lazım canım bşe yoktur iyidir bebeğin inşallah canım içini serin tut

Sağ olun kızlar aynen öyle yapayım haftaya gidip göreceğim zaten inşallah Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…