- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.221
Haha sağol canım sürprizin böylesi gerçektenHahaha aman yarabbim sürprizzzzzzzzzz. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla sıhhatle büyüsünler içinde. Vakti saati gelince kucağınada alırsın İnşaAllah. İdrarında kan vardı. Onun için ne dedi dr?
Ya benim de dün idrarımda kan görünmüş baştan beri lekenmem vardı acaba ondan mı çıktı doktora mesaj attım bende bekliyorumHaha sağol canım sürprizin böylesi gerçektenkan karışmasının bebeklerle bi ilgisi yokmuş hamilelikte damarlar genişlediği için zaman zaman bazı yerlerde kanama olabiliyormuş doktor da şey dedi büyük ihtimal idrarın çıktığı yerde ufak bi damar genişlemesi oldu kanadı o karıştı bi problem yok dedi
Hamilelikte başımıza gelmeyen kalmıyor. Benimde kızımda 24 haftada iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu ben suyum geldi erkenden doğuruyorum zannetmiştim. Her yeri ayağa kaldırdım, ama meğersem altıma işemişimHaha sağol canım sürprizin böylesi gerçektenkan karışmasının bebeklerle bi ilgisi yokmuş hamilelikte damarlar genişlediği için zaman zaman bazı yerlerde kanama olabiliyormuş doktor da şey dedi büyük ihtimal idrarın çıktığı yerde ufak bi damar genişlemesi oldu kanadı o karıştı bi problem yok dedi
Sen hiç deneme bence bizim burda 12 saat canım kış mevsimi olduğu içim hava serin evde de hiçbir iş yapmıyorum ama artık tutamıcam dün ultrason randevum vardı bebeğimin iki tane olduğunu öğrendimtek yumurta bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş hala şoktayız bu halimle artık kendimi aç bırakamam sanırım
Oo ne güzel bir birine benzeyen iki bebek olucak çok güzel yaaSen hiç deneme bence bizim burda 12 saat canım kış mevsimi olduğu içim hava serin evde de hiçbir iş yapmıyorum ama artık tutamıcam dün ultrason randevum vardı bebeğimin iki tane olduğunu öğrendimtek yumurta bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş hala şoktayız bu halimle artık kendimi aç bırakamam sanırım
Hamilelikte başımıza gelmeyen kalmıyor. Benimde kızımda 24 haftada iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu ben suyum geldi erkenden doğuruyorum zannetmiştim. Her yeri ayağa kaldırdım, ama meğersem altıma işemişimdr güldü altına işemişsin dedi, hamilelikte kaslar arada gevşiyormuş ve normalmiş. Ne utanmıştımmm
Ondandır canım.Biliyosun bende de hep lekelenme var,benim idrarımıda tekrar istedi,öncekinde kan vardı diye.nasıl senin hala devam ediyormu lekelenme?Ya benim de dün idrarımda kan görünmüş baştan beri lekenmem vardı acaba ondan mı çıktı doktora mesaj attım bende bekliyorum
Hamilelikte başımıza gelmeyen kalmıyor. Benimde kızımda 24 haftada iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu ben suyum geldi erkenden doğuruyorum zannetmiştim. Her yeri ayağa kaldırdım, ama meğersem altıma işemişimdr güldü altına işemişsin dedi, hamilelikte kaslar arada gevşiyormuş ve normalmiş. Ne utanmıştımmm
Aaa gözünüz aydın bir taşta iki kuşSen hiç deneme bence bizim burda 12 saat canım kış mevsimi olduğu içim hava serin evde de hiçbir iş yapmıyorum ama artık tutamıcam dün ultrason randevum vardı bebeğimin iki tane olduğunu öğrendimtek yumurta bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş hala şoktayız bu halimle artık kendimi aç bırakamam sanırım
Canım lekenmem ara ara geliyor. Psikolojim bozuldu artık oluruna bıraktım . Çok sevindim bebeklere de ikili test neden istemedi merak ettim canım detaylı ultrason falan da mı istemedi canımKızlar benimde iki gün önce muaynem vardı.12.hafta sonundayım ,bebeklerin her uzvu okadar nettiki..çok güzel bir duygu onları izlemek.burun kemikleri oluşmuştu,ikili teste gerek yok dedi.bir sonraki randevum bir ay sonra.
Meraba kaç haftalık gebesiniz acabaBen de haftaya cuma gideceğim kontrole ense kalınlığı için
Ayy negüzel darısı bize artık pazartesi benimde randevum var inşallah herşey yolunda dırKızlar benimde iki gün önce muaynem vardı.12.hafta sonundayım ,bebeklerin her uzvu okadar nettiki..çok güzel bir duygu onları izlemek.burun kemikleri oluşmuştu,ikili teste gerek yok dedi.bir sonraki randevum bir ay sonra.
Canım down sendromlu bebeklerde burun kemiği oluşmazmış,çok şükür burun kemikleri oluşmuştu.kan testi ikizler için doğru sonuç vermiyormuş,isterseniz yaptırın ama ben önermiyorum dedi yaptırmayacağımCanım lekenmem ara ara geliyor. Psikolojim bozuldu artık oluruna bıraktım . Çok sevindim bebeklere de ikili test neden istemedi merak ettim canım detaylı ultrason falan da mı istemedi canım
Anladım canım ben hiç bir şey bilmiyorum pazartesi gittiğimde ayrıntılı konuşacağım inşallah her şeyi doktorla unutmazsam . Odaya girince heyecanlanıyorum ya her şeyi unutup çıkıyorumCanım down sendromlu bebeklerde burun kemiği oluşmazmış,çok şükür burun kemikleri oluşmuştu.kan testi ikizler için doğru sonuç vermiyormuş,isterseniz yaptırın ama ben önermiyorum dedi yaptırmayacağım
Olabilir canım ama kanın nerden geldiğine bakman lazım benim direk idrarla geliyordu arada sırada burnum da kanıyor mesela abdest alırken özellikle damar genişlemesinden oluyormuşYa benim de dün idrarımda kan görünmüş baştan beri lekenmem vardı acaba ondan mı çıktı doktora mesaj attım bende bekliyorum
Haha sağolun bizi merkezde hiç uyarmadılar hatta ilk ultrason oradaydı farketmediler bile tek embriyo transferi olduğu için şimdi oraya gidicez söylicez bu nasıl oldu diyeAaa gözünüz aydın bir taşta iki kuştüp bebekte bu çok oluyor galiba nedense hep merak etmişimdir.
Ay sesli güldüm yeminleHamilelikte başımıza gelmeyen kalmıyor. Benimde kızımda 24 haftada iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu ben suyum geldi erkenden doğuruyorum zannetmiştim. Her yeri ayağa kaldırdım, ama meğersem altıma işemişimdr güldü altına işemişsin dedi, hamilelikte kaslar arada gevşiyormuş ve normalmiş. Ne utanmıştımmm
Gözle görülür kan gelmiyor canım benden idrar dan çıkmış öyle dediler sağlık ocağında da doktoru aradım vajinal kanamaya bağlı idrarda görülebilir dedi benim o ara kanamam vardıOlabilir canım ama kanın nerden geldiğine bakman lazım benim direk idrarla geliyordu arada sırada burnum da kanıyor mesela abdest alırken özellikle damar genişlemesinden oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?