- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.681
Doğru söylüyorsun çok şükür iyi bir şey ama tuhaf bir şekilde acaba bir sorun mu var diye endişe ediyorum bazen işteNe güzel tadını çıkar bence tuhafta görme benim arkadaşımın gebeliği de böyleydi 9 ay banamısın demedi cerrahtı 8. Ayına kadar da vakaya giriyordu imrenilecek bir süreç bencemutfak kapısından geçsem kusuyorum ben o derece
haklisin canem..yedigine ictigine dikkat ediyor musun.. valla ben bazen aci tuzlu yiyorum. tuzsuz yemek te can ister mi.Sanmıyorum zararlı olduğunu canım bugün evim temizlendi akşama kadar hiç uzanamadım hep ayakta durdum çok az da oturdum daha şimdi uzanabildim Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bu tarz şeylerden. Önemli olan ağır falan kaldıramam ve vücudu aşırı yormamak
Ediyorum ama sadece aşırı olmadığı müddetçe tuzlu baharatlı yiyorum canım yani abartmadan tüketiyorum onları. Boş su içiyorum Dr günde 3 lt su iç dedi şu an bebeğin gelişimini su tüketimi etkiliyormuşhaklisin canem..yedigine ictigine dikkat ediyor musun.. valla ben bazen aci tuzlu yiyorum. tuzsuz yemek te can ister mi.
merhaba ,Merhaba hayirlisi olsun ben de maxijuno kullanirken hamile kalmistim, merak ettim doktorunuz hamile kaldiktan sonra da devam ettirdi mi sizi bu vitamine? Ne kadar kullanmaya devam edeceginizi soyledi mi?
Bende de bulanti kusma yok korkuyorum acaba hersey yolunda mi diye. Sadece hafif.bi istahsizlik var.Kızlar sizlerin yazdıklarını okudukça bende bir tuhaflık mı var acaba diyorum ne bulantı ne tiksinti ne kusma hiçbir şey yok bende hala, sadece yiyip doyduktan sonra biraz rahatsız oluyorum canım bir şey istemiyor ama o da acıkana kadar
bende de yok bulantı , hatta geçen hafta keseyi gördüm ama , daha ufaklığı göremedik , çok gazın var dedi bende endişelendim.Bende de bulanti kusma yok korkuyorum acaba hersey yolunda mi diye. Sadece hafif.bi istahsizlik var.
him iyi canim.. sende bol bol tuketEdiyorum ama sadece aşırı olmadığı müddetçe tuzlu baharatlı yiyorum canım yani abartmadan tüketiyorum onları. Boş su içiyorum Dr günde 3 lt su iç dedi şu an bebeğin gelişimini su tüketimi etkiliyormuş
Valla benimde çok sırf onun için randevu aldım gidecem kizlar.2 haftam var ama dr birsey demez umarimBende de 1 haftadır başlayalı sürekli bulantılı ve kusmalı mutfak kapısını dahi açamıyorum yediğim tek besin ekmek ,domates ve salatalık nereye kadr sürer böyle bilemiyorum su içemiyorumhgc seviyesi kanda arrtığı sürece bulantılar devam edecekmiş 12 .haftaya kadar şuan 7. Haftanın içindeyim bitmeyecek gibi geliyor
Hmmm ben malesef kaybettim bebegimi de tekrar basladim maxijunoya ondan sordum. Evet pregnomarin tavsiye etmisti bu firmayi aradigimda da yetkili olan kisi. Saglikla kucaginiza alin insallah. Tesekkur ederim :) Ben de öyle yaparim o haldemerhaba ,
kan tahlillerinden pozitif sonuç alınca değiştirdi doktor vitamini , şimdi pregnomarin kullanıyorum.sizin durumunuz nasıl.
teşekkür ederim , bende 6. +4 de keseyi gördüm kese boş gibiydi , daha net değil benim durumda haftaya netleşir sizinde darısı başınıza :)Hmmm ben malesef kaybettim bebegimi de tekrar basladim maxijunoya ondan sordum. Evet pregnomarin tavsiye etmisti bu firmayi aradigimda da yetkili olan kisi. Saglikla kucaginiza alin insallah. Tesekkur ederim :) Ben de öyle yaparim o halde
5+1 olması gerekir google dan gebelik hesaplama , hesaplama.net ten bakabilrsinSon regl 10 Mart transfer 31 Mart 5. Gün embriyosu ben kaç haftalık hamile oluyorum işin içinden çıkamadım
Siz nasıl hesapladınız acaba?
Transfer günü 2 haftalik oluyoSon regl 10 Mart transfer 31 Mart 5. Gün embriyosu ben kaç haftalık hamile oluyorum işin içinden çıkamadım
4+4 olmanız lazım.transfer gününden geriye 2 hafta + gecem süreyi eklemelisiniz. Merkezim öyle hesaplıyorduSon regl 10 Mart transfer 31 Mart 5. Gün embriyosu ben kaç haftalık hamile oluyorum işin içinden çıkamadım
Haha ne karışık işler yahu4+4 olmanız lazım.transfer gününden geriye 2 hafta + gecem süreyi eklemelisiniz. Merkezim öyle hesaplıyordu
15+17= 32 günlük hamilesiniz oda 4+4 olur
İsterdim ama acıkınca daha çok miydem bulaniyo benim tutabilicegimi hiç sanmiyorumKızlar ramazan yaklaşıyor, oruç tutabilirmiyiz acaba? Sonra tutması zor oluyor. Gerçi bu kadar ilaç ve bulantıyla pek olacak iş değil galiba ☹
Şimdi olaya şahit olmayınca tersledimi bilemeyiz ama şu kesin hormonlardan çok manyak bi şey oluyoruz. Yahrenayy gözünün üstündeki kaş mı diye yüksek sesle sorsalar ya ağlarsın ya da döversin onları. Hahaaaa boşvet böyle küçük şeylere takılma. Genel olarak memnunsan dr devam. Ve daha müsait bi zamanda yaşadığın olayı dile getirirsinAy kızlar su an hstde agliyorum.dr 1 ay sonrasina randevu verdi.ben 2 hafta sonra geldim çünkü kusmam var hicbirsey yiyemiyorum.gunde 5 kere kusmadiysan birsey yoktr dedi bende hafta 3 4 kere kusuyorum dedi. Zaten heyecanliydim.unutmadan soracaklarımi sorayım dedim. Bn bi konusmami bitireyim demezmi .bi tersledi.neye uğradığımı sasirdim
Ben de aynısını düşünüyorum korkuyorum, hiçbir şey hissetmiyorum sadece tokken çok hafif bulantı oluyor ama o da yok gibi. Böyle hamilelikler de varmış ama herkes bulantıdan kusmadan bahsedince bir garip geliyorum kendimemerhaba ,
kan tahlillerinden pozitif sonuç alınca değiştirdi doktor vitamini , şimdi pregnomarin kullanıyorum.sizin durumunuz nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?