• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ne güzel tadını çıkar bence tuhafta görme benim arkadaşımın gebeliği de böyleydi 9 ay banamısın demedi cerrahtı 8. Ayına kadar da vakaya giriyordu imrenilecek bir süreç bence🙏mutfak kapısından geçsem kusuyorum ben o derece😔
Doğru söylüyorsun çok şükür iyi bir şey ama tuhaf bir şekilde acaba bir sorun mu var diye endişe ediyorum bazen işte 😁 Rabbim size de kolaylık versin inşallah bu süreç kolay ve sağlıkla geçer hepimiz için :dua:

Sanmıyorum zararlı olduğunu canım bugün evim temizlendi akşama kadar hiç uzanamadım hep ayakta durdum çok az da oturdum daha şimdi uzanabildim Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bu tarz şeylerden. Önemli olan ağır falan kaldıramam ve vücudu aşırı yormamak
haklisin canem..yedigine ictigine dikkat ediyor musun.. valla ben bazen aci tuzlu yiyorum. tuzsuz yemek te can ister mi.

haklisin canem..yedigine ictigine dikkat ediyor musun.. valla ben bazen aci tuzlu yiyorum. tuzsuz yemek te can ister mi.
Ediyorum ama sadece aşırı olmadığı müddetçe tuzlu baharatlı yiyorum canım yani abartmadan tüketiyorum onları. Boş su içiyorum Dr günde 3 lt su iç dedi şu an bebeğin gelişimini su tüketimi etkiliyormuş

Merhaba hayirlisi olsun ben de maxijuno kullanirken hamile kalmistim, merak ettim doktorunuz hamile kaldiktan sonra da devam ettirdi mi sizi bu vitamine? Ne kadar kullanmaya devam edeceginizi soyledi mi?
merhaba ,
kan tahlillerinden pozitif sonuç alınca değiştirdi doktor vitamini , şimdi pregnomarin kullanıyorum.sizin durumunuz nasıl.

Kızlar sizlerin yazdıklarını okudukça bende bir tuhaflık mı var acaba diyorum ne bulantı ne tiksinti ne kusma hiçbir şey yok bende hala, sadece yiyip doyduktan sonra biraz rahatsız oluyorum canım bir şey istemiyor ama o da acıkana kadar 😁
Bende de bulanti kusma yok korkuyorum acaba hersey yolunda mi diye. Sadece hafif.bi istahsizlik var.

Bende de 1 haftadır başlayalı sürekli bulantılı ve kusmalı mutfak kapısını dahi açamıyorum yediğim tek besin ekmek ,domates ve salatalık nereye kadr sürer böyle bilemiyorum su içemiyorum😔 hgc seviyesi kanda arrtığı sürece bulantılar devam edecekmiş 12 .haftaya kadar şuan 7. Haftanın içindeyim bitmeyecek gibi geliyor 😔
Valla benimde çok sırf onun için randevu aldım gidecem kizlar.2 haftam var ama dr birsey demez umarim

Son regl 10 Mart transfer 31 Mart 5. Gün embriyosu ben kaç haftalık hamile oluyorum işin içinden çıkamadım 🤐
Siz nasıl hesapladınız acaba?

merhaba ,
kan tahlillerinden pozitif sonuç alınca değiştirdi doktor vitamini , şimdi pregnomarin kullanıyorum.sizin durumunuz nasıl.
Hmmm ben malesef kaybettim bebegimi de tekrar basladim maxijunoya ondan sordum. Evet pregnomarin tavsiye etmisti bu firmayi aradigimda da yetkili olan kisi. Saglikla kucaginiza alin insallah. Tesekkur ederim :) Ben de öyle yaparim o halde

Hmmm ben malesef kaybettim bebegimi de tekrar basladim maxijunoya ondan sordum. Evet pregnomarin tavsiye etmisti bu firmayi aradigimda da yetkili olan kisi. Saglikla kucaginiza alin insallah. Tesekkur ederim :) Ben de öyle yaparim o halde
teşekkür ederim , bende 6. +4 de keseyi gördüm kese boş gibiydi , daha net değil benim durumda haftaya netleşir sizinde darısı başınıza :)

Son regl 10 Mart transfer 31 Mart 5. Gün embriyosu ben kaç haftalık hamile oluyorum işin içinden çıkamadım 🤐
Siz nasıl hesapladınız acaba?
4+4 olmanız lazım.transfer gününden geriye 2 hafta + gecem süreyi eklemelisiniz. Merkezim öyle hesaplıyordu
15+17= 32 günlük hamilesiniz oda 4+4 olur 😅

4+4 olmanız lazım.transfer gününden geriye 2 hafta + gecem süreyi eklemelisiniz. Merkezim öyle hesaplıyordu
15+17= 32 günlük hamilesiniz oda 4+4 olur 😅
Haha ne karışık işler yahu 😁 arkadaşım hemşire amerikan hastanesinde ona sordum 5+1 ama tüp bebek ultrasonda farklı çıkabilir dedi neyse daha yeniyim beklicez 😊 her şeyin hayırlısı olsun

Ay kızlar su an hstde agliyorum.dr 1 ay sonrasina randevu verdi.ben 2 hafta sonra geldim çünkü kusmam var hicbirsey yiyemiyorum.gunde 5 kere kusmadiysan birsey yoktr dedi bende hafta 3 4 kere kusuyorum dedi. Zaten heyecanliydim.unutmadan soracaklarımi sorayım dedim. Bn bi konusmami bitireyim demezmi .bi tersledi.neye uğradığımı sasirdim

Ay kızlar su an hstde agliyorum.dr 1 ay sonrasina randevu verdi.ben 2 hafta sonra geldim çünkü kusmam var hicbirsey yiyemiyorum.gunde 5 kere kusmadiysan birsey yoktr dedi bende hafta 3 4 kere kusuyorum dedi. Zaten heyecanliydim.unutmadan soracaklarımi sorayım dedim. Bn bi konusmami bitireyim demezmi .bi tersledi.neye uğradığımı sasirdim
Şimdi olaya şahit olmayınca tersledimi bilemeyiz ama şu kesin hormonlardan çok manyak bi şey oluyoruz. Yahrenayy gözünün üstündeki kaş mı diye yüksek sesle sorsalar ya ağlarsın ya da döversin onları. Hahaaaa boşvet böyle küçük şeylere takılma. Genel olarak memnunsan dr devam. Ve daha müsait bi zamanda yaşadığın olayı dile getirirsin 😉 Yok genel olarak memnun değilsen değiştirirsin. Bu arada geçmiş olsun. Sanırım senin gebelik kusmalı musmalı bişey olcak. Dua ette 9 ay sürmesin 😳
12. Haftadan sonra geçer İnşaAllah.

merhaba ,
Ben de aynısını düşünüyorum korkuyorum, hiçbir şey hissetmiyorum sadece tokken çok hafif bulantı oluyor ama o da yok gibi. Böyle hamilelikler de varmış ama herkes bulantıdan kusmadan bahsedince bir garip geliyorum kendime 😁

Back