2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Oyle zaten baya kusmalı geciyo 8+5 dedi.ne bileyim bu hormonlar herseye aglatiyo beni

Dua ette böyle tamamla gebeliğini canım. Ohhhhhh missss gibi. Benim gastrit sorunumda var ilaçlarımı içemiyorum gebelikte yasak olan ilaçlar grubunda. Biran önce dr gidip kızımda kullandığım mide ilacına başlamak istiyorum. Bulantı, öğürme, yanma, ekşime yok yok yani bende. Bazen ağrı sırtına vuruyor deliriyorum o zaman.

Oyle zaten baya kusmalı geciyo 8+5 dedi.ne bileyim bu hormonlar herseye aglatiyo beni
O kusmalar için bir sürü para + manevi yorgunluk bedeli ödedin. Olacak o kadar.. daha dur tv yi izlerken her halta ağlayacağın günler gelmedi
Sen ve bebiş sağlıklı olduktan sonra o kusmaları da idare etcen. ( böyle yazıyorum ama en nefret ettiğim şey kusmak )

Canim kusmak onemli dgl doktora kizginim ya paramla rezil oluyorum ya

Allah yardımcın olsun valla o da zor hatta daha zor insan rahat yiyip içemez ki. İnşallah başlar mide ilacına hemen doktorun

Benim bulantilarim 6.haftada basladi , disariya ciktigimda temiz havada iyiyim ama evimde cok fena.hele yemek kokusu geldimi bulantidan mahfoluyorum.simdiye kadar 4,5 kere istifra ettim hergun olmuyor Allahtan
Kızlar ramazan yaklaşıyor, oruç tutabilirmiyiz acaba? Sonra tutması zor oluyor. Gerçi bu kadar ilaç ve bulantıyla pek olacak iş değil galiba ☹
Ac kalinca cok bulanti yapiyor.halsizlik de cok fazla tutmak zor sanki hele Almanyada... iftar saati cok gec

Almanyada nerdesin canım? Hangi eyalet? Bende almanyadayım. Evet burda süre uzun oluyor

İyi akşamlar kızlar 23martta transfer oldum bu gün 6+2 olduk çok şükür keseyi Pazartesi gördüm haftaya Çarşamba da kalp atışı İçin gün verdi. Mesajlarınızı okumaya çalıştım kasık ağrım bel ağrım oluyor ve özellikle gaz sancım

Gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah

Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağınızada almak nasip olsun inşaAllah
son adet tarihiniz ne acaba ?
Ben martın 21 de transfer oldum ve ayın 22 ne randevu verdiler kese ve kalp için ve o gün için 6+4 olduğumu söylediler

Bir de kese ölçümü yapmadan nasıl hafta dedi ki acaba benim kan tahlillerinden şu hafta bu hafta demedi hiç keseyi ölçüp dedi 5.5ti kese göründüğünde

Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah

Evet arkadaşın hesabı biraz farklı geldi bana da çünkü ben 16 martta transfer oldum bugün itibariyle 7+0'ım (saat 12yi geçtiği için cumartesi için bunu söylüyorum) arkadaşlar aramızda transferde 7 gün var ama gebelikte 4 gün var anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…