- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.701
İsterdim ama acıkınca daha çok miydem bulaniyo benim tutabilicegimi hiç sanmiyorum
Oyle zaten baya kusmalı geciyo 8+5 dedi.ne bileyim bu hormonlar herseye aglatiyo beniŞimdi olaya şahit olmayınca tersledimi bilemeyiz ama şu kesin hormonlardan çok manyak bi şey oluyoruz. Yahrenayy gözünün üstündeki kaş mı diye yüksek sesle sorsalar ya ağlarsın ya da döversin onları. Hahaaaa boşvet böyle küçük şeylere takılma. Genel olarak memnunsan dr devam. Ve daha müsait bi zamanda yaşadığın olayı dile getirirsinYok genel olarak memnun değilsen değiştirirsin. Bu arada geçmiş olsun. Sanırım senin gebelik kusmalı musmalı bişey olcak. Dua ette 9 ay sürmesin
12. Haftadan sonra geçer İnşaAllah.
Dua ette böyle tamamla gebeliğini canım. Ohhhhhh missss gibi. Benim gastrit sorunumda var ilaçlarımı içemiyorum gebelikte yasak olan ilaçlar grubunda. Biran önce dr gidip kızımda kullandığım mide ilacına başlamak istiyorum. Bulantı, öğürme, yanma, ekşime yok yok yani bende. Bazen ağrı sırtına vuruyor deliriyorum o zaman.Ben de aynısını düşünüyorum korkuyorum, hiçbir şey hissetmiyorum sadece tokken çok hafif bulantı oluyor ama o da yok gibi. Böyle hamilelikler de varmış ama herkes bulantıdan kusmadan bahsedince bir garip geliyorum kendime
O kusmalar için bir sürü para + manevi yorgunluk bedeli ödedin. Olacak o kadar.. daha dur tv yi izlerken her halta ağlayacağın günler gelmediOyle zaten baya kusmalı geciyo 8+5 dedi.ne bileyim bu hormonlar herseye aglatiyo beni
Canim kusmak onemli dgl doktora kizginim yaO kusmalar için bir sürü para + manevi yorgunluk bedeli ödedin. Olacak o kadar.. daha dur tv yi izlerken her halta ağlayacağın günler gelmedi
Sen ve bebiş sağlıklı olduktan sonra o kusmaları da idare etcen. ( böyle yazıyorum ama en nefret ettiğim şey kusmak)
Allah yardımcın olsun valla o da zor hatta daha zor insan rahat yiyip içemez ki. İnşallah başlar mide ilacına hemen doktorunDua ette böyle tamamla gebeliğini canım. Ohhhhhh missss gibi. Benim gastrit sorunumda var ilaçlarımı içemiyorum gebelikte yasak olan ilaçlar grubunda. Biran önce dr gidip kızımda kullandığım mide ilacına başlamak istiyorum. Bulantı, öğürme, yanma, ekşime yok yok yani bende. Bazen ağrı sırtına vuruyor deliriyorum o zaman.
Benim bulantilarim 6.haftada basladi , disariya ciktigimda temiz havada iyiyim ama evimde cok fena.hele yemek kokusu geldimi bulantidan mahfoluyorum.simdiye kadar 4,5 kere istifra ettim hergun olmuyor AllahtanYanlız olmadığımı görünce rahatlıyorum inşallah bir aksilik olmaz kalp atışlarını daha duymadım ben duysam rahatlardımBirde bulantılar ne zaman başladı benim de tadım yok pek ama psikolojik mi anlamadım
Ac kalinca cok bulanti yapiyor.halsizlik de cok fazla tutmak zor sanki hele Almanyada... iftar saati cok gecKızlar ramazan yaklaşıyor, oruç tutabilirmiyiz acaba? Sonra tutması zor oluyor. Gerçi bu kadar ilaç ve bulantıyla pek olacak iş değil galiba ☹
Almanyada nerdesin canım? Hangi eyalet? Bende almanyadayım. Evet burda süre uzun oluyorBenim bulantilarim 6.haftada basladi , disariya ciktigimda temiz havada iyiyim ama evimde cok fena.hele yemek kokusu geldimi bulantidan mahfoluyorum.simdiye kadar 4,5 kere istifra ettim hergun olmuyor Allahtan
Ac kalinca cok bulanti yapiyor.halsizlik de cok fazla tutmak zor sanki hele Almanyada... iftar saati cok gec
Gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallahİyi akşamlar kızlar 23martta transfer oldum bu gün 6+2 olduk çok şükür keseyi Pazartesi gördüm haftaya Çarşamba da kalp atışı İçin gün verdi. Mesajlarınızı okumaya çalıştım kasık ağrım bel ağrım oluyor ve özellikle gaz sancım
Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağınızada almak nasip olsun inşaAllahİyi akşamlar kızlar 23martta transfer oldum bu gün 6+2 olduk çok şükür keseyi Pazartesi gördüm haftaya Çarşamba da kalp atışı İçin gün verdi. Mesajlarınızı okumaya çalıştım kasık ağrım bel ağrım oluyor ve özellikle gaz sancım
türkiyede veriyorlar ama orda durumlar farklı mı bilmem .G Gulsumiklima canım birkaç günlüğüne kardeşimin evine geldim ve progestanımı yanıma almamışımeczaneye gitsem reçetesiz veriyorlarmı biliyormusun? Yarın mutlaka eczaneden almalıyım umarım recetesiz verirler
SağolunGözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağınızada almak nasip olsun inşaAllah
son adet tarihiniz ne acaba ?
Ben martın 21 de transfer oldum ve ayın 22 ne randevu verdiler kese ve kalp için ve o gün için 6+4 olduğumu söylediler
[/QUOTE
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahİyi akşamlar kızlar 23martta transfer oldum bu gün 6+2 olduk çok şükür keseyi Pazartesi gördüm haftaya Çarşamba da kalp atışı İçin gün verdi. Mesajlarınızı okumaya çalıştım kasık ağrım bel ağrım oluyor ve özellikle gaz sancım
Evet arkadaşın hesabı biraz farklı geldi bana da çünkü ben 16 martta transfer oldum bugün itibariyle 7+0'ım (saat 12yi geçtiği için cumartesi için bunu söylüyorum) arkadaşlar aramızda transferde 7 gün var ama gebelikte 4 gün var anlayamadımHayırlı, uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağınızada almak nasip olsun inşaAllah
son adet tarihiniz ne acaba ?
Ben martın 21 de transfer oldum ve ayın 22 ne randevu verdiler kese ve kalp için ve o gün için 6+4 olduğumu söylediler
İnşallahTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?