- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.661
Kalp sesini duyduktan sonra beni 1 ay sonra çagırdı sizi niye 2 hafta sonra çağırdıIkı hagta sonra cnm dr acıklık olursa ayatız dedı ama rıske atmak ıstemıyorum baska dra gecıcem cnm
Gözün aydın sağlıkla gelsınler inşallahKızlar ıkı bebısımınde kalplerının sesını duydum cok sukur 5 gunnaralarında fark var bırı once bırı adetle uyumlu ♥
Bende de 10 gün arayla iki kez sıvı kan geldi ikincide doktorum kan sulandırıcıyı kesti, o günden beri hiç leke bile kalmadı şükür. Kahverengiyse sıkıntı yokturYok canım kan sulandırıcıyı kestik . Kanama da kahve lekeye döndü çok şükür
Cunku hem ıkız hemde daha onceden benım erken dogumumm varKalp sesini duyduktan sonra beni 1 ay sonra çagırdı sizi niye 2 hafta sonra çağırdı
Amın cnm ıns hepsıGözün aydın sağlıkla gelsınler inşallah
Anladım canım benimki de km sulandırcıyı kesti hemen . Bugünlerde de az az leke leke geliyor tuvaletten sonra kalp atışlarını da duyarsam inşallah birBende de 10 gün arayla iki kez sıvı kan geldi ikincide doktorum kan sulandırıcıyı kesti, o günden beri hiç leke bile kalmadı şükür. Kahverengiyse sıkıntı yoktur
Him anladi m 1 ay beklemek zor olucak benim içinCunku hem ıkız hemde daha onceden benım erken dogumumm var
Aynen cok zor ya bana da bir ay dedi daha 2 hafta var gecmek bilmiyo.gidip hep goresim geliyo.kizlar ben su bile icemiyorum.3 aydan sonra gecer diyolar ama bakalim
Him anladi m 1 ay beklemek zor olucak benim için
İnşallah duyacaksın gönlünü ferah tut ben de senin gibi olmuştum ama duydum şükürAnladım canım benimki de km sulandırcıyı kesti hemen . Bugünlerde de az az leke leke geliyor tuvaletten sonra kalp atışlarını da duyarsam inşallah bir
oo gozun aydin canim ikizlerimize masallahKızlar ıkı bebısımınde kalplerının sesını duydum cok sukur 5 gunnaralarında fark var bırı once bırı adetle uyumlu ♥
Benimde hala devam ediyor canim gecen demistim ya kirmizi diye kac gundur kahverengi devam ediyor. Cok var boyle olan sakin kafana takma.bebekler hisseder kaygini rahat olmaya calisÇevremde de kanamalı gebelik geçiren çok fazla var onları duydukça bir nebze rahatlıyorum yanlız değilim diye . Hayırlısı olsun Allah karnimdakilere bir ruh üflediyse eğer kucağıma alırım elimden geleni yapıyorum canım gerisi Allah’a kaldı artık
Benimde ağzımın tadı hiç yok karnımı doyurmak için yiyorum mide bulantim akşamları daha çok oluyoAynen cok zor ya bana da bir ay dedi daha 2 hafta var gecmek bilmiyo.gidip hep goresim geliyo.kizlar ben su bile icemiyorum.3 aydan sonra gecer diyolar ama bakalim
Bende de 1 haftadır başlayalı sürekli bulantılı ve kusmalı mutfak kapısını dahi açamıyorum yediğim tek besin ekmek ,domates ve salatalık nereye kadr sürer böyle bilemiyorum su içemiyorumGebelıktendır cnm o tad ama ac olsamdq tok olsamdq mıdem bulanıyo hatta yenek kokularıbıde tvde reklamlarda yemek gorursemde bulanıyo
Yanlız olmadığımı görünce rahatlıyorum inşallah bir aksilik olmaz kalp atışlarını daha duymadım ben duysam rahatlardımoo gozun aydin canim ikizlerimize masallah
Benimde hala devam ediyor canim gecen demistim ya kirmizi diye kac gundur kahverengi devam ediyor. Cok var boyle olan sakin kafana takma.bebekler hisseder kaygini rahat olmaya calis
Hem hcg hemde kalp atısı baslayınca daha cok başlıyormuş ben yesemde bulanıyo acken de senın ıstıfrada var drdan bulantı ıcın ılac aş benımde cok asırı bulantı ama ıstıfra etmedım cok sukur kendımı tuttumBende de 1 haftadır başlayalı sürekli bulantılı ve kusmalı mutfak kapısını dahi açamıyorum yediğim tek besin ekmek ,domates ve salatalık nereye kadr sürer böyle bilemiyorum su içemiyorumhgc seviyesi kanda arrtığı sürece bulantılar devam edecekmiş 12 .haftaya kadar şuan 7. Haftanın içindeyim bitmeyecek gibi geliyor
Benim de agzimin tadi yok.bulanti her öğün de oluyo.ya kizlar sizi de karniniz inip şişiyormuBenimde ağzımın tadı hiç yok karnımı doyurmak için yiyorum mide bulantim akşamları daha çok oluyo
Dramamin önerdi doktorum fakat bi etkisi olmadı ilacı içsemde kusuyorum içmesem de belirli bir süre devam edecek bu şekilde hayırlısıyla atlatalım inşallahHem hcg hemde kalp atısı baslayınca daha cok başlıyormuş ben yesemde bulanıyo acken de senın ıstıfrada var drdan bulantı ıcın ılac aş benımde cok asırı bulantı ama ıstıfra etmedım cok sukur kendımı tuttum
Ne güzel tadını çıkar bence tuhafta görme benim arkadaşımın gebeliği de böyleydi 9 ay banamısın demedi cerrahtı 8. Ayına kadar da vakaya giriyordu imrenilecek bir süreç benceKızlar sizlerin yazdıklarını okudukça bende bir tuhaflık mı var acaba diyorum ne bulantı ne tiksinti ne kusma hiçbir şey yok bende hala, sadece yiyip doyduktan sonra biraz rahatsız oluyorum canım bir şey istemiyor ama o da acıkana kadar
Merhaba hayirlisi olsun ben de maxijuno kullanirken hamile kalmistim, merak ettim doktorunuz hamile kaldiktan sonra da devam ettirdi mi sizi bu vitamine? Ne kadar kullanmaya devam edeceginizi soyledi mi?transferden sonra sadece 5 gün içtiğim antibiyotik ve hastanenin verdiği bir ilaç oldu benim . sonrasında hala estrofem , coraspin içiyorum , 1 de jel var , ek olarak da vitaminlere devam ediyorum stromega ve maxijuno 3 günde bir de progestan iğnem varbenimde az değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?