2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yok canım kan sulandırıcıyı kestik . Kanama da kahve lekeye döndü çok şükür
Bende de 10 gün arayla iki kez sıvı kan geldi ikincide doktorum kan sulandırıcıyı kesti, o günden beri hiç leke bile kalmadı şükür. Kahverengiyse sıkıntı yoktur

Bende de 10 gün arayla iki kez sıvı kan geldi ikincide doktorum kan sulandırıcıyı kesti, o günden beri hiç leke bile kalmadı şükür. Kahverengiyse sıkıntı yoktur
Anladım canım benimki de km sulandırcıyı kesti hemen . Bugünlerde de az az leke leke geliyor tuvaletten sonra kalp atışlarını da duyarsam inşallah bir

Kızlar ıkı bebısımınde kalplerının sesını duydum cok sukur 5 gunnaralarında fark var bırı once bırı adetle uyumlu ♥
oo gozun aydin canim ikizlerimize masallah
Benimde hala devam ediyor canim gecen demistim ya kirmizi diye kac gundur kahverengi devam ediyor. Cok var boyle olan sakin kafana takma.bebekler hisseder kaygini rahat olmaya calis

Gebelıktendır cnm o tad ama ac olsamdq tok olsamdq mıdem bulanıyo hatta yenek kokuları bıde tvde reklamlarda yemek gorursemde bulanıyo
Bende de 1 haftadır başlayalı sürekli bulantılı ve kusmalı mutfak kapısını dahi açamıyorum yediğim tek besin ekmek ,domates ve salatalık nereye kadr sürer böyle bilemiyorum su içemiyorum hgc seviyesi kanda arrtığı sürece bulantılar devam edecekmiş 12 .haftaya kadar şuan 7. Haftanın içindeyim bitmeyecek gibi geliyor

Kızlar sizlerin yazdıklarını okudukça bende bir tuhaflık mı var acaba diyorum ne bulantı ne tiksinti ne kusma hiçbir şey yok bende hala, sadece yiyip doyduktan sonra biraz rahatsız oluyorum canım bir şey istemiyor ama o da acıkana kadar

oo gozun aydin canim ikizlerimize masallah

Benimde hala devam ediyor canim gecen demistim ya kirmizi diye kac gundur kahverengi devam ediyor. Cok var boyle olan sakin kafana takma.bebekler hisseder kaygini rahat olmaya calis
Yanlız olmadığımı görünce rahatlıyorum inşallah bir aksilik olmaz kalp atışlarını daha duymadım ben duysam rahatlardım Birde bulantılar ne zaman başladı benim de tadım yok pek ama psikolojik mi anlamadım

Hem hcg hemde kalp atısı baslayınca daha cok başlıyormuş ben yesemde bulanıyo acken de senın ıstıfrada var drdan bulantı ıcın ılac aş benımde cok asırı bulantı ama ıstıfra etmedım cok sukur kendımı tuttum

Kızlar ramazan yaklaşıyor, oruç tutabilirmiyiz acaba? Sonra tutması zor oluyor. Gerçi bu kadar ilaç ve bulantıyla pek olacak iş değil galiba

Dramamin önerdi doktorum fakat bi etkisi olmadı ilacı içsemde kusuyorum içmesem de belirli bir süre devam edecek bu şekilde hayırlısıyla atlatalım inşallah

Ne güzel tadını çıkar bence tuhafta görme benim arkadaşımın gebeliği de böyleydi 9 ay banamısın demedi cerrahtı 8. Ayına kadar da vakaya giriyordu imrenilecek bir süreç bencemutfak kapısından geçsem kusuyorum ben o derece

Merhaba hayirlisi olsun ben de maxijuno kullanirken hamile kalmistim, merak ettim doktorunuz hamile kaldiktan sonra da devam ettirdi mi sizi bu vitamine? Ne kadar kullanmaya devam edeceginizi soyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…