- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.641
Gın gectıkce korku artıcak cnm erken dogum korkusu allah yardımcımız olsundlkkydlntpl canım gözün aydın diğer bebişinide duymuşsun çok sevindim. Senin pimpiriklik şimdi iki kat daha arttı
N nil5347 canım senide tebrik ederim keseleri görmüşsün. Darısı kalplerini duymaya inşaallah. Lekelenmelerden korkma ama dr bilgilendirmeyide unutma. Bende gurbetteyim ve mahallemde akrabayı geçtim türk komşum bile yok. Rabbim güç kuvvet veriyor. Bu arada sanırım panik atak sorunun var, ileri düzeyde olmasada benimde var arada nüksediyor. Panik halinde doğru nefes tektikleri için kursa gitmiştim. Ortalık sakinleştiği zaman sende paniğini nasıl yönetebileceğine dair kurslara git. Hem doğumda hem bebişlerini büyütürken yardımcı olur.
Hay masallah canım. Bir daha ki randevun ne zaman.dikis atacaklarmi bidrKızlar ıkı bebısımınde kalplerının sesını duydum cok sukur 5 gunnaralarında fark var bırı once bırı adetle uyumlu
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım minnaklarıKızlar ıkı bebısımınde kalplerının sesını duydum cok sukur 5 gunnaralarında fark var bırı once bırı adetle uyumlu ♥
Sağolsun ever yine de canım ama anne eş bambaşka bu arada Anadolu yakasında mısın doktor seçerken nelere dikkat ettinizBasın sagolsun cnm annen gıbı olmaz ama yardımcı oluyosa gene ıyı zor evet ama nabalım bebeklermıcın
İnşallah kalp atışlarını da duyarım doktor lekelenmelerden haberdar olabilir dedi ama insan yine de tedirgin oluyor tabi başka bir doktora da görüneyim diyorum . Evet panik atağım var maalesef terapiye de gitmek istemiyorum virüsten dolayı ama bu aralar biraz sakinim sadece doktora giderken çok geriliyorum . Kötü bşe duyacağım diye .dlkkydlntpl canım gözün aydın diğer bebişinide duymuşsun çok sevindim. Senin pimpiriklik şimdi iki kat daha arttı
N nil5347 canım senide tebrik ederim keseleri görmüşsün. Darısı kalplerini duymaya inşaallah. Lekelenmelerden korkma ama dr bilgilendirmeyide unutma. Bende gurbetteyim ve mahallemde akrabayı geçtim türk komşum bile yok. Rabbim güç kuvvet veriyor. Bu arada sanırım panik atak sorunun var, ileri düzeyde olmasada benimde var arada nüksediyor. Panik halinde doğru nefes tektikleri için kursa gitmiştim. Ortalık sakinleştiği zaman sende paniğini nasıl yönetebileceğine dair kurslara git. Hem doğumda hem bebişlerini büyütürken yardımcı olur.
Ikı hagta sonra cnm dr acıklık olursa ayatız dedı ama rıske atmak ıstemıyorum baska dra gecıcem cnmHay masallah canım. Bir daha ki randevun ne zaman.dikis atacaklarmi bidr
Ins cnm hepımız hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım minnakları
Cnm bn tup bebek drumamgttm ıkıhafta sonra da ona gıdıcem ama sonra baska dr var arda lembet ona gecmeyı dusunuyorum perınatolojı dr u cunku o cnmSağolsun ever yine de canım ama anne eş bambaşka bu arada Anadolu yakasında mısın doktor seçerken nelere dikkat ettiniz
Duyarsin canim merak etme. Dr giderken maalesef o gerilmeler, korkular hepimizde oluyorİnşallah kalp atışlarını da duyarım doktor lekelenmelerden haberdar olabilir dedi ama insan yine de tedirgin oluyor tabi başka bir doktora da görüneyim diyorum . Evet panik atağım var maalesef terapiye de gitmek istemiyorum virüsten dolayı ama bu aralar biraz sakinim sadece doktora giderken çok geriliyorum . Kötü bşe duyacağım diye .
Ben Pendik de oturuyorum ama hala doktor bulamadım tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor eve çok uzak olsunda istemiyorum arayış içerisindeyim halaCnm bn tup bebek drumamgttm ıkıhafta sonra da ona gıdıcem ama sonra baska dr var arda lembet ona gecmeyı dusunuyorum perınatolojı dr u cunku o cnm
Çevremde de kanamalı gebelik geçiren çok fazla var onları duydukça bir nebze rahatlıyorum yanlız değilim diye . Hayırlısı olsun Allah karnimdakilere bir ruh üflediyse eğer kucağıma alırım elimden geleni yapıyorum canım gerisi Allah’a kaldı artıkDuyarsin canim merak etme. Dr giderken maalesef o gerilmeler, korkular hepimizde oluyor
terapi icinde zaten virüs olaylari bittikten sonra gidersin. Sakin ihmal etme gittikten sonra eskiye göre daha rahat olacaksin
Bende dün gittim keseyi gördük kalp atışını dinledik çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalımGünaydın hanımlar. Nihayet randevu alabildim. Haftaya çarşamba kese+kalp için gideceğim. Kese için yarın gelin dediler ama ben istemedim. Kızımla git gel zor oluyor zaten. Haftaya İnşaAllah bende güzel haberler yazabilirim buraya
Ondedıgım drun anadoluda da var ozel klınıgu ama fıyatı pahalı olan hastanelerın sıtelerıne bakıp dr arastırabıkırsın o yakada hıc bılmıyorum baska cnmBen Pendik de oturuyorum ama hala doktor bulamadım tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor eve çok uzak olsunda istemiyorum arayış içerisindeyim hala
Ben de öyle 7 de açlıktan uyanıyorum. Yesem midem bulaniyo yemesem yine bulaniyoKızlar gunaydın sabah 7:30 dan berı aclıktan uyandım uyuyamadım cok acım ben doymuyorum ya nabıcambu bebısler cok aç hep sanırım bir diyetisyenden yardım almak gerek ne yiyeceğimi şaşırdım
Bende az once kahvaltı yaptım mıdem bulanmaya basladı cnm yesemde yemesemde bır dert valla bebekler hep ac yesek bulanntı baslıyor nabıcazBen de öyle 7 de açlıktan uyanıyorum. Yesem midem bulaniyo yemesem yine bulaniyo
Günaydın canım. Al bendende o kadar, ben açlıktan uyanmıyorum ama sürekli kendimi aç hissediyorum. Hep atıştırma ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde istifra etmiştim, bu aralar öğürme var. Ayyy İnşaAllah devam eden bir durum olmaz.Kızlar gunaydın sabah 7:30 dan berı aclıktan uyandım uyuyamadım cok acım ben doymuyorum ya nabıcambu bebısler cok aç hep sanırım bir diyetisyenden yardım almak gerek ne yiyeceğimi şaşırdım
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Rabbim kucağında görmeyide nasip etsinBende dün gittim keseyi gördük kalp atışını dinledik çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Canım kan sulandırıcı kullanmıyorsun sen demi kanaman var ya ondan soruyorumÇevremde de kanamalı gebelik geçiren çok fazla var onları duydukça bir nebze rahatlıyorum yanlız değilim diye . Hayırlısı olsun Allah karnimdakilere bir ruh üflediyse eğer kucağıma alırım elimden geleni yapıyorum canım gerisi Allah’a kaldı artık
Yok canım kan sulandırıcıyı kestik . Kanama da kahve lekeye döndü çok şükürCanım kan sulandırıcı kullanmıyorsun sen demi kanaman var ya ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?