- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.621
himm. demekki normalBazen belim ağrıyor ama genelde kasıklarım ağrıyor benim de
Riskli gebelik grubunda değilsen 45-60 dk lık yürüyüşler iyidir canım. Hatta ilerleyen haftalarda daha sık yürümelisin. Benim 2 saate yakın yürüyüşlerim oluyor. Çarşamda herşey yolunda olursa bisiklete binebilirmiyim onu sorcam. Eşim ve Kızım bisiklette gezmek istiyor, onlara eşlik etmek istiyorum.himm. demekki normalben bugun fazla yürüdüm. sizde yürüyor musunuz normalde... mesela yarim saat kadar yürümek gebelige zararli mi acaba
vay bee .. ben zararli sanmistim. icime su serptin kizRiskli gebelik grubunda değilsen 45-60 dk lık yürüyüşler iyidir canım. Hatta ilerleyen haftalarda daha sık yürümelisin. Benim 2 saate yakın yürüyüşlerim oluyor. Çarşamda herşey yolunda olursa bisiklete binebilirmiyim onu sorcam. Eşim ve Kızım bisiklette gezmek istiyor, onlara eşlik etmek istiyorum.
Ay çok sevindim sağlıkla gelsinler darısı başımızaKızlar ıkı bebısımınde kalplerının sesını duydum cok sukur 5 gunnaralarında fark var bırı once bırı adetle uyumlu
Amın ıns cnm saglıkla ısteyenlerın darısı basına ıns saglıklada doguralımAy çok sevindim sağlıkla gelsinler darısı başımıza
Sanmıyorum zararlı olduğunu canım bugün evim temizlendi akşama kadar hiç uzanamadım hep ayakta durdum çok az da oturdum daha şimdi uzanabildim Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bu tarz şeylerden. Önemli olan ağır falan kaldıramam ve vücudu aşırı yormamakhimm. demekki normalben bugun fazla yürüdüm. sizde yürüyor musunuz normalde... mesela yarim saat kadar yürümek gebelige zararli mi acaba
Bnde yatıyorum be ılaclarımı kullanıyorum sen dr a bılgı verdın mıMerhaba ikiz gebelik yaşayanlar dikkat ediyor musunuz arkadaşlar benim kahve lekelenmem oluyor arada ben genelde yatıyorum ve çok sıkıldım artık yatmaktan siz neler yapıyorsunuz
Evet verdim olabilir dedi keseleri gördük ama kalp atışını daha duymadım sizde var mı bir sorun ?Bnde yatıyorum be ılaclarımı kullanıyorum sen dr a bılgı verdın mı
Suan yok cok sukur tek sorunum daha oncekı erken dogumumEvet verdim olabilir dedi keseleri gördük ama kalp atışını daha duymadım sizde var mı bir sorun ?
İnşallah olmaz kötü düşünmeyin benim ilk günden beri kanamam vardı ilaçları arttırdık kahve lekeye dönmeye başladı ara ara geliyor . İnşallah kalp atışlarını da duyabilirim . Onun haricinde dinleniyorum genelde iş yapmıyorum evde az dolanıyorum yatmaktan da sırtım belim ağrıdı artıkSuan yok cok sukur tek sorunum daha oncekı erken dogumum
Bnde yatmaktan skıldm ama 9 ay yatmam lazm sende kanamaya dkktet duyarsın allahın ıznıyle korkkma bnm esımde yanımda dgl baska sehırde tek gırdm bebeklerı gormeye korktm ters bısy olr dıye ama cok sukurİnşallah olmaz kötü düşünmeyin benim ilk günden beri kanamam vardı ilaçları arttırdık kahve lekeye dönmeye başladı ara ara geliyor . İnşallah kalp atışlarını da duyabilirim . Onun haricinde dinleniyorum genelde iş yapmıyorum evde az dolanıyorum yatmaktan da sırtım belim ağrıdı artık
Benim eşimde yanımda değil hastaneye hep tek gidiyorum elim ayağım titriyor hep odaya girerken . Pazartesi tekrar gideceğim bakalım inşallah bir şey olmazBnde yatmaktan skıldm ama 9 ay yatmam lazm sende kanamaya dkktet duyarsın allahın ıznıyle korkkma bnm esımde yanımda dgl baska sehırde tek gırdm bebeklerı gormeye korktm ters bısy olr dıye ama cok sukur
Bnm esım cokkk uzakta cnm gelemıyoda memur ızınde yok ben aılemde kalıyorum allah yardımcımız olsun tedbırlı gitBenim eşimde yanımda değil hastaneye hep tek gidiyorum elim ayağım titriyor hep odaya girerken . Pazartesi tekrar gideceğim bakalım inşallah bir şey olmaz
Benimki de uzakta maalesefBnm esım cokkk uzakta cnm gelemıyoda memur ızınde yok ben aılemde kalıyorum allah yardımcımız olsun tedbırlı git
Ay bnde ıstdayım oda antepte kız polıs bnm esımde gelemıyo yazında ızın yok kocalar kaldı yalnız valla aılenlemısın senBenimki de uzakta maalesefben İstanbul’dayım o Urfa da asker virüsten dolayı gelemiyor her şeyi tek sırtlanıyorum eşi yanında olanlara o kadar imreniyorum ki
Kayınvalidem yanımda canımAy bnde ıstdayım oda antepte kız polıs bnm esımde gelemıyo yazında ızın yok kocalar kaldı yalnız valla aılenlemısın sen
Basın sagolsun cnm annen gıbı olmaz ama yardımcı oluyosa gene ıyı zor evet ama nabalım bebeklermıcınKayınvalidem yanımda canımannem hayatta değil benim için her şey daha zor geçiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?