- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.481
bende aynı soguk seyler ıyı gelıyor bırde eksııı ,:)))) gececek bu gunler. sonra bır ıstah acılacak bızde. dunyaları yesek doymayacaz. :))Benim de öyle acıkınca miydem bulaniyo normalde bulanıyor ama acıkınca daha çok bende yoğurt tarzı şeyler yiyorum salata ev yemeği yiyorum ama tatlı hiç istemiyorum
ay evet cok guzel olurrr :)))hayırlısı bakalım 12.haftada goruruz ıns bnde ıkısıde farklı olsa ne gzl olur dıyoru
:))) evet once uzun keselerım var :))) senın demı ıkızdı? ikiz olupta yuvarlak olan gormedım. genelde hepsı fasulye gıbıNe değişik keseler öylebenimkiler yuvarlaktı ( bir zamanlar)
Bende bugün ilk istiframı gerçekleştirdimgastiritten mi hamilelikten mi bilemiyorum ama biran önce muayene olup ilaç kullanmak istiyorum
Çok kilo almayız inşallahbende aynı soguk seyler ıyı gelıyor bırde eksııı ,:)))) gececek bu gunler. sonra bır ıstah acılacak bızde. dunyaları yesek doymayacaz. :))
İlk gebeliğim ikizdi top gibi yuvarlak değildi tabiki. Ovaldi. Seninkiler uzunmuş:))) evet once uzun keselerım var :))) senın demı ıkızdı? ikiz olupta yuvarlak olan gormedım. genelde hepsı fasulye gıbı
sagol canm allah razı olsun. bu ilk gebeliğin sanıyordum ben. dünyaya getırdın mı ıkızlerı?İlk gebeliğim ikizdi top gibi yuvarlak değildi tabiki. Ovaldi. Seninkiler uzunmuş ❤ Sağ salim kucağını doldursunlar İnşaAllah .
Canım hamileyim diye yeme işini abartmazsan, çok kilo almadan tamamlarsın. Önemli olan çok yemek değil sağlıklı beslenmek. Ben kızımda toplamda 8 kilo aldım ve kızım 4 kilo doğdu. Her istediğimide yedim, porsiyonuma dikkat ettim sadece.Çok kilo almayız inşallah
Maalesef 10+3 de kürtajla sonlandı. 2. Tedaviden kuzım oldu elhamdulillahsagol canm allah razı olsun. bu ilk gebeliğin sanıyordum ben. dünyaya getırdın mı ıkızlerı?
şefaatçin olurlar inşallah canım. çok üzülmüşsündür. ama maalesef ikiz gebelikler hep riskli.Maalesef 10+3 de kürtajla sonlandı. 2. Tedaviden kuzım oldu elhamdulillahBu da 3. Tedavim bakalım şimdilik pozitif, rabbim sağlıklı devam ettirir İnşaAllah
İnşaAllah ya inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de tez vakittrİlaçları bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bir dahaki sefere pozitifi görürsünüz.
canım iyi bir doktor önemli. ben doktoruma cok guvenıyorumKızlar ıkız gebelıkte nasıl onlem alcaksınız benım 20 haftada bır kaybım var cunku cok korkuyorum
amin canım bekletmeden en hayırlısını versın rabbimİnşaAllah ya inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de tez vakittr
evet canem . o da düşüğü engelliyor . progestanla ayni gorevi isliyor . bende kullaniyorum suan . 4 gunde 1kızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
Canım bende sadece fitil kullanıyordum, kan testimde progeston düşük çıktığı için fitil 4 e ve ekstra günlük iğne verdiler. Bütün bu ilaçlar embriyonun tutunması için.kızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
Canım 6+ haftalarda duyulmaya başlıyor. Kızımı 6+3 de duymuştum. Bazı drlar dinletmeyi uygun görmüyor, onun için sadece ekrandan yanıp sönen ışık olarak kalp atışınıda görebilirsinkizlar kalp atisi ne zaman duyulur .. Duyan var mi aramizda
himm tm canemCanım 6+ haftalarda duyulmaya başlıyor. Kızımı 6+3 de duymuştum. Bazı drlar dinletmeyi uygun görmüyor, onun için sadece ekrandan yanıp sönen ışık olarak kalp atışınıda görebilirsin
Sağol canım. Rabbim seninkileride kucağına almayı nasip etsinhimm tm canemAllah kizini bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?