- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.261
Canım sen test falan yapma belirtin olmadığı için bile üzülüyorsun, Allah muhafaza idrarda bişeyler çıkmazsa yıkılırsın.Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Koz yatalak hastamısın ki bakana ihtiyacın olsun. Öyle kös kös yatma kısa yürüyüşler yap, dışarı çıkamıyorsan evin içinde yap vajinayada kan akışı lazım. Ağır işler yapma, kendini yorma yeter. Yemek yapabilirsin ama yapmak istemiyorsan dışardan söyleYaa gercekten mi❤❤ İnsallah canim benim o kadar dua ediyorum kibir de siz surekli dinlendiniz mi yoksa az da olsa rv isi yemek falan yaptiniz mi? Benim bakanim yok mecbur yapiyorum kalkiyorum
Brncede biraz daha beklemeliyimCanım sen test falan yapma belirtin olmadığı için bile üzülüyorsun, Allah muhafaza idrarda bişeyler çıkmazsa yıkılırsın.
bende 4. Günümdeyim hiçbir belirtim yok, idrardada bişey yok ☺ Çok erken olduğunu biliyorum, ama sıkıntı da yapmıyorum. Olursa olur olmazsa eyvallahder yolumuza devam ederiz.
hem belirtilerin çoğu ilaçlardan. Gögüslerin hassaslaşması transfer öncesi kullandığım fitilden dolayı şişler ve hassaslar ama bu ilacın yan etkisin.
çok kafaya takmamak gerek. Kendini yormadankeyfinebak
Hahaha ne çok şeyimiz benziyor öyle bende natur transfer oldumBrncede biraz daha beklemeliyim
Ya benim naturel transfer oldu, hic ilac kullanmadim, suan bi tek jel progesteron kullaniyorum.
bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallaah
İletisimde kalalim
Ahahahah valla o kadar haklisin kiKoz yatalak hastamısın ki bakana ihtiyacın olsun. Öyle kös kös yatma kısa yürüyüşler yap, dışarı çıkamıyorsan evin içinde yap vajinayada kan akışı lazım. Ağır işler yapma, kendini yorma yeter. Yemek yapabilirsin ama yapmak istemiyorsan dışardan söylebende yalnızım kimsem yok, birde sürekli üzerinde zıplamak isteyen kızım var. Rabbime emanetiz yani.
Kızlar bugün transfer 12. Günü 10.gun beta hcg497.32 idi bugün de kada artış varmi baktiricam benimde agrım oluyor ara ara sanırım tutunma ağrısı bunlar inşalla H oyledirGebe olup ta hala kasık ağrısı çeken var bence korkutmayalım kendimizi
Benim de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Ilk 3 gün sümüksü pembe akıntı da gelmişti ama normalmiş. Bende de hiç bir his yok. Allahım hayırlısını versin hepimizin hakkındaYok canım ben İstanbul Florence nigtingale hastanesinde oldum. Kasık ağrım var göğüs hassasiyetin var sadece his derken valla bilmiyorum ya canım senin belirtilerin neler
Ben annemde kalıyorum cnm ıs yapmadm yattım otırdum gezındım sen agar bısey kaldırma uzanma bısey olmaz allahın ıznıyleYaa gercekten mi❤❤ İnsallah canim benim o kadar dua ediyorum kibir de siz surekli dinlendiniz mi yoksa az da olsa rv isi yemek falan yaptiniz mi? Benim bakanim yok mecbur yapiyorum kalkiyorum
Benımde hafıf bel kasık agrm oluyo kuzum hafo ıns gzl hbrKızlar bugün transfer 12. Günü 10.gun beta hcg497.32 idi bugün de kada artış varmi baktiricam benimde agrım oluyor ara ara sanırım tutunma ağrısı bunlar inşalla H oyledir
Valla bende tam hatırlamıyorum ya Mart ın kaçıydı çıktı aklımdan pcos olunca adet tarihi belli olmuyorNasıl bilmiyosunneyse kuzum sağolasın hayırlısı bakalım
İlk bir hafta bende hiçbirşey hissetmedim 7. Günden itibaren göğüs ağırlarım kramplar ve baş dönmesi başladı canım üzülmeKizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Anladım canımValla bende tam hatırlamıyorum ya Mart ın kaçıydı çıktı aklımdan pcos olunca adet tarihi belli olmuyor
Aynı durumdan bende muzdaribim ve üstelik çok uyku yapıyor bana bücür ler bu ayın 30da kese için gidicem bakalım kalpte duyulacakmıOzaman yalnız degılım sankı kafam guzeldengesızım tansıyon dusk sankı
Aminn insAllaaah, Rabbime emanetlerBen annemde kalıyorum cnm ıs yapmadm yattım otırdum gezındım sen agar bısey kaldırma uzanma bısey olmaz allahın ıznıyle
Aynı bendede şuan hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkindaBenim de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Ilk 3 gün sümüksü pembe akıntı da gelmişti ama normalmiş. Bende de hiç bir his yok. Allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında
senın transfer tarıhın neydı ki. 6+ dan sonra kalp sesı duyuluyor dıye bılıyorumAynı durumdan bende muzdaribim ve üstelik çok uyku yapıyor bana bücür ler bu ayın 30da kese için gidicem bakalım kalpte duyulacakmı
2mart Bi aksilik olmazsa inşallah duyucaz ben 2defa git gel olmasın diye geç aldım tarihi kalp sesinide duyalım diyesenın transfer tarıhın neydı ki. 6+ dan sonra kalp sesı duyuluyor dıye bılıyorum
Ah masallah sn 7.haftaya gelmıssın kuzum hadı ıns bebısler gelsın bende uyku hıssedym beta arttıkca sanırım oluyoAynı durumdan bende muzdaribim ve üstelik çok uyku yapıyor bana bücür ler bu ayın 30da kese için gidicem bakalım kalpte duyulacakmı
Sanırım cogumuz pco yuzValla bende tam hatırlamıyorum ya Mart ın kaçıydı çıktı aklımdan pcos olunca adet tarihi belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?