• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah Rabbim kavuşturur yavrularımıza sağlıkla sıhhatle🤲🤲ben de begün tam 5.haftamdayım ama keseye bile gitmedim en son 1381 Di kan tahlilim 4 gündür gitmedim. Çok korkuyorum hastanelerden:KK43:
Kacıncı gunde verdınız kanı 8.gun dun 267 ıdı benım gıt keseyı bebısı gor rahatla cnm dr ne zaman cagarırsa belkı yenı ılac verır

Kacıncı gunde verdınız kanı 8.gun dun 267 ıdı benım gıt keseyı bebısı gor rahatla cnm dr ne zaman cagarırsa belkı yenı ılac verır
Canım benim normal gebelik yumurtlamanın 9.günü 67 çıktı.( Adete 6 gün kala)
Sonra adetimin 1.gün gecikmesi yani yumurtlamanın 15.günü 1381 çıktı. Daha da gitmedim. Kalp atışıyla birlikte görsem diye bekliyim diyorum ama bilmiyorum ki ne yapsam Allah yardımsız olsun. Çok zor zamanlar geçiriyoruz 🤲🤲

Canım benim normal gebelik yumurtlamanın 9.günü 67 çıktı.( Adete 6 gün kala)
Sonra adetimin 1.gün gecikmesi yani yumurtlamanın 15.günü 1381 çıktı. Daha da gitmedim. Kalp atışıyla birlikte görsem diye bekliyim diyorum ama bilmiyorum ki ne yapsam Allah yardımsız olsun. Çok zor zamanlar geçiriyoruz 🤲🤲
Anladım ben adet zamanı falan bılmıyorum valla 🤣 sen drunla gorus oyle gıtme kararı ver cnm en guzelı sonra ılac falan yazar

Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?

Kizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Cnm 5.gunden sonra basladı benım belırtılerım sen takılma ıns bebısın tutunuyodur daha

Cnm 5.gunden sonra basladı benım belırtılerım sen takılma ıns bebısın tutunuyodur daha
Yaa gercekten mi❤️❤️ İnsallah canim benim o kadar dua ediyorum ki🌺 bir de siz surekli dinlendiniz mi yoksa az da olsa rv isi yemek falan yaptiniz mi? Benim bakanim yok mecbur yapiyorum kalkiyorum🙈

Back