- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.281
Cnm 16 martta olddum bende dun kan verdım cokktıÖncelikle tüm pozitif i gören arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum ve hamileliklerinin güzel geçip bebeklerini sağlıkla kucaklarınA almayı nasip etsin inşallah
Benim transferim aynın 17 martta olmuştu Dr 30 mart ta çağırmıştı direnip azıcıkta totem yaptım Dr da kan tahlili de öğreneceğim inşallah daha
Önce kimyasal gebelik ve düşük yaşayınca korkuyorum
Yoksa dibine kadar belirtiler var ama yaa sabır tevekkül Allah
30 unda 6+5 oluyorsun degıl mi.? kesin duyulur2mart Bi aksilik olmazsa inşallah duyucaz ben 2defa git gel olmasın diye geç aldım tarihi kalp sesinide duyalım diye
Bn ılk bebegımı 6*5 te duymustum cnm duyulma ıhtımalı yuksek30 unda 6+5 oluyorsun degıl mi.? kesin duyulur
Canım benim ilk deneme ve ilk hamilelik olduğu için hiç bilgim yok ama galiba öyle oluyor bakalım çok merak ediyorum inşallah duyarız30 unda 6+5 oluyorsun degıl mi.? kesin duyulur
Galiba arttıkça oluyor dediğin gibi bide mide hassasiyeti bulantılsr başladıAh masallah sn 7.haftaya gelmıssın kuzum hadı ıns bebısler gelsın bende uyku hıssedym beta arttıkca sanırım oluyo
Yumurta kalitesi ne kadar da artıyor acaba? Ben havuz yontemı yapıcam virus bittikten sonraeşinede etkı eder ama 3 ayda. cunku spermın olusum surecı 75 gün. 3 ay duzenlı kullanımda ancak snuc alır.karısımdan zıyade saf arı sütü tavsiyem.
Baslar kuzum benım yanma basladı hafıf bulantıya erken benım daha 4+0 ım daha mınnacıklar ya bıze neler yapıyolar gogus ucumda cok acıyo
Galiba arttıkça oluyor dediğin gibi bide mide hassasiyeti bulantılsr başladı
benim sağ taraf daha cok ağrıyor , ama sol tarafta bazen ince bir sızı şeklnde ağrı giriyor yani belli olmuyo :)Hamis arkadaşlar kasık ağrılarınız özellikle hangi tarafta oluyor merak ettim :)
İnşallah çok teşekkürlerevvet süper olmus
tebriklerrr ben gelıyorum dıyor :)) saglıkla ınsallah
Cnm progestan yapıo bencedeBennzor yemek yedim dün akşam kafam uçuyor ara ara. Ben progestan kullanıyorum belki ondandır diye düşü müştüm
Ya benimde daha 7gunum de kasık ağrım var acbaa dedim hangisi daha yoğun olur :)benim sağ taraf daha cok ağrıyor , ama sol tarafta bazen ince bir sızı şeklnde ağrı giriyor yani belli olmuyo :)
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Aminn Allah razı olsun , isteyen bekleyen herkes hepimiz kucağımıza alalım inşallah bebeklerimiziMaşallah çok belirgin fark etmiş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
uzman değilim tabi ama arı sütünün kaliteyi büyük oranda artırdıgını düşünüyorum.Yumurta kalitesi ne kadar da artıyor acaba? Ben havuz yontemı yapıcam virus bittikten sonra☺
Aminn Sağol Allah razı olsun canım inşallah sende kucağına al bebekleriniCanem hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.sen kabiz oldun mu hic transferden sonra . Bide kasik agrisi bel agrisi kramp bunlari yasadinmi
Benim sağ acıyo canım bazende sol çok hafifHamis arkadaşlar kasık ağrılarınız özellikle hangi tarafta oluyor merak ettim :)
Bende maranki den sipariş ettim arı sütü ve poleniuzman değilim tabi ama arı sütünün kaliteyi büyük oranda artırdıgını düşünüyorum.
Ayy bana da 30 una randevu verdiler çok heyecanlıyım inş. Kalp atışlarını da duyarızAynı durumdan bende muzdaribim ve üstelik çok uyku yapıyor bana bücür ler bu ayın 30da kese için gidicem bakalım kalpte duyulacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?