- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.241
Ben ben beeenKızlar bas dönmesi gibi böyle denge kaybı yasayananınız varmı aramızda bugun bıraz daha sallanarak yürüyorum
Kacıncı gunde verdınız kanı 8.gun dun 267 ıdı benım gıt keseyı bebısı gor rahatla cnm dr ne zaman cagarırsa belkı yenı ılac verırİnşallah Rabbim kavuşturur yavrularımıza sağlıkla sıhhatleben de begün tam 5.haftamdayım ama keseye bile gitmedim en son 1381 Di kan tahlilim 4 gündür gitmedim. Çok korkuyorum hastanelerden
Ozaman yalnız degılım sankı kafam guzelBen ben beeenbenim 3-4 gündür var ya kafamda bişey var sanki denge kaybım var o yüzden çok yavaş hareket ediyorum
Ikısınıde yazaana kac kozkızlarrr 2. kan testim de çıktı şaşkınım :))))) inşallah temennim bundan sonra sorun olmaz da hepimiz hamile iken burda sohbetimize devam ederiz :)
Tuzlu ayran içOzaman yalnız degılım sankı kafam guzeldengesızım tansıyon dusk sankı
Canım benim normal gebelik yumurtlamanın 9.günü 67 çıktı.( Adete 6 gün kala)Kacıncı gunde verdınız kanı 8.gun dun 267 ıdı benım gıt keseyı bebısı gor rahatla cnm dr ne zaman cagarırsa belkı yenı ılac verır
Dınlemıyo tuzlu ayranTuzlu ayran iç
Anladım ben adet zamanı falan bılmıyorum vallaCanım benim normal gebelik yumurtlamanın 9.günü 67 çıktı.( Adete 6 gün kala)
Sonra adetimin 1.gün gecikmesi yani yumurtlamanın 15.günü 1381 çıktı. Daha da gitmedim. Kalp atışıyla birlikte görsem diye bekliyim diyorum ama bilmiyorum ki ne yapsam Allah yardımsız olsun. Çok zor zamanlar geçiriyoruz
Nasıl bilmiyosunAnladım ben adet zamanı falan bılmıyorum vallasen drunla gorus oyle gıtme kararı ver cnm en guzelı sonra ılac falan yazar
Benimde oluyor canımbenimde kasık ağrılarım geçmedi ara ara ağrıyor
transfer sonrası 12. gün test sonucu :464 - 14. gün 901 çıktı canımIkısınıde yazaana kac koz
Senin 2 embriyo muydu canımtransfer sonrası 12. gün test sonucu :464 - 14. gün 901 çıktı canım
transfer sonrası 12. gün test sonucu :464 - 14. gün 901 çıktı canım
Kız bnm adetler cokmdızensız 27 45 gunnarası olurdu bugun 27.gunumm 28 subatta oldum ensonNasıl bilmiyosunneyse kuzum sağolasın hayırlısı bakalım
Senın okadar gectımı kız masallah degerlerın cok gzl dr nezaman cahardıtransfer sonrası 12. gün test sonucu :464 - 14. gün 901 çıktı canım
evvet süper olmusŞimdi oldu galiba
tebriklerrr ben gelıyorum dıyor :)) saglıkla ınsallahYarın 9.günüm ama kan vermeye gideceğim Allahın izniyle ilk kez gebelik oluşuyor iki çizgiyi görmek bile bana mucize geliyor inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin
Cnm 5.gunden sonra basladı benım belırtılerım sen takılma ıns bebısın tutunuyodur dahaKizlar herkese selam, benim transfer sonrasi 3. Gunum, hicbir belirti agri sizi hissetmiyorum, biraz uzuluyorum acikcasi, hamile kalanlarin nerdeyse hepsi adet olucak gibi agri hissetmisler, 5. Gun embriyosu 1 adet transfer oldum, Cuma gunu idrarda test baksam sizce cikar mi?
Yaa gercekten miCnm 5.gunden sonra basladı benım belırtılerım sen takılma ıns bebısın tutunuyodur daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?