2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Haklı olabilirsiniz belki ama dondurulmuş transfer benim ki yani son OPU üzerinden 2.5 3 ay geçti

canım bende ne zaman hamıle kalsam kötü riya goruyorum. bu kez farklı olarak yatarken aelim karnımda ayetel kürsi, felak, nas okuyorum ve görmüyorum kötü rüyalar tavsıye ederım.
Erken dogumum kanamam oldugu ıcın ılk bebegımde bılıncaltı cnm bende elımı karnıma koyup el mubdi ve dua okuyorum kuzum allah hepımızı korusun

Beraber sayalim gunleri
Test tarihin ne zaman? Hala yatak istirahati mi yapiyosun? Hangi hastanede kacinci deneme
Yatak istirahati mi o da ne canım 2,5 yaşında kızım var, ay çocuk transfer olduğumu anladı galiba virüsten dolayı dışarı çıkamıyoruz tüm enerjisini bende atıyor. Uzanıyorum anneee hopppp diye zıplıyor karnımın üzerine..babacı olan kızım yapıştı bana. Rabbime emanet devam ediyoruz. Ben yurtdışında yaptırdım. Test günümde taaaaaaa nisanın 6 ilk defa bu kadar geç verdiler aanırım virüsten dolayı.
Sen nasılsın? Bol bol dinlen, küçük yürüyüşler yap, yormadan kendini normal düzenine devam et

Erken dogumum kanamam oldugu ıcın ılk bebegımde bılıncaltı cnm bende elımı karnıma koyup el mubdi ve dua okuyorum kuzum allah hepımızı korusun
Kızzzz şöyle yaklaş ekrana doğru ağzının ortasına çakıyım bi tane.. yawww yaşadığın kötü bi olay ama bırak artık kötü anılarını, yanında ne taşıyorsun, kendine yük yapmaktan başka bir şey değil. Güzel bir sayfa açtın. Akışına bırak tadını çıkar..

Toton açıkta kalmıştır hahahaaa.. yok bişey, senin ufaklıklar, kazı çalışmalarını bitirdiler yapıştılar sana bırakmazlar seni ❤
Ins kuzum dun feco kasıklarımamagro gırdı heralde tamamen tutundular ıns yavrularımız saglıkla gelsın ıns

Kuzum yok bılıncaltı ya olumluyum korktum sadece bılıyosun ruya etkılıyo kosa kosa test yaptm allaha sukurler olsun ya tanı her zaman ıns hepımız kabusucaz yavrılarımıza

Kızlar benim bugünde test negatif belli ki bu seferde olmadı güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum. Bizimde sevincimiz başka bahara kaldı belli ki
Canım benim bizde pozitifi gördük de kan da ne çıkacak 12 hafta tamamlanacak mı sağlıkla doğacak mı Rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıklı olmadığı için tutunamadı belki de inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir

Ne güzel bir foto böyle. Kandada güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah.. MaşaAllah idrarda çift çizgiler arka arkasına geliyor.. herkesi tebrik ederim. Kan sonuçlarıylada taçlandırmanız dileğiyle
Amiiiinnn çok teşekkürler heyecanlanamıyorum bile hayırlısıyla şu 2 gün geçsin de kan sonucunu alayım o zaman rahatlıcam

Amin Allah razı olsun canım. Öyle teselli edecem kendimi mecburen. Bir dahaki deneme de en erken 1 sene sonra falan olur herhalde beklemekte zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…