- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.601
Napayım canim yoldayım..sen naptın
Yok cnm anestezi almadım bayagı da zorlandımaneztezili oldun transferi , ben anestezili olmuştumda , aynen idrar torbasını dolduruyorlar su içemediğin için
Yarın güzel haberini alalım inşallahGünaydın bugün bende evde test denedim sonuç negatif yarın kan testim var umudumu kaybetmedim
Simdi gidiyorum canim...insallah hayırlı haberlerle dönerim
Drunla gorussene cnm benım ıkı genımde pıhtılasma var mutlaka sor bugunArkadaslar bu kan sulandirici igneyi kullaniyor musunuz . Benim kan pihtim yokki. 4 gundr kullaniyim. Az once burnumdan kan geldi . Ne yapmaliyim kesmeli miyim su igneyi
Helal sana kuzum kaybetme ıns bebıslerın sana suprız yapar kandaGünaydın bugün bende evde test denedim sonuç negatif yarın kan testim var umudumu kaybetmedim
Hadı guzel haberlerını beklıyoruz cnm persembeye kadar dayancam benben kan vermeye geldim hastanedeyim kızlar
beni rahim dar diye anestezili yaptılar da canım , o zaman ac susuz gidildiğinden , narkoz verdikten sonra su vererek idrar torbasını doldurcaz demişlerdi ondan dedimYok cnm anestezi almadım bayagı da zorlandım
Nasıl kacinci gun canım. Transfer den 9 gun sonra test günüm dü ayın 12 si idi.normalde 22 si keseydi 23 e gel.dediler...5 nisan kalp atışı demişlerdi. Bilmiyorum canim ayy insallah rahatlardim vallainşallah canım kacıncı gün bıgün belki kalp sesinide duyarsın?
Ya cok guzel haberkızlaaarhamileyim galiba Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺
Yransferden sonra kacıncı gün keseye cagırıyorlar onu anlamaya çalışıyorumNasıl kacinci gun canım. Transfer den 9 gun sonra test günüm dü ayın 12 si idi.normalde 22 si keseydi 23 e gel.dediler...5 nisan kalp atışı demişlerdi. Bilmiyorum canim ayy insallah rahatlardim valla
Insallah canim benim❣10 gun sonra canimYransferden sonra kacıncı gün keseye cagırıyorlar onu anlamaya çalışıyorummerak etmem hayatının en güzel sesşni duyarsın yakında
ben kan vermeye geldim hastanedeyim kızlar
seninde hayırlı haberini bekliyorum , 1-2 saat içinde sonucu öğreneceğim bendeBende bugün ikinci kez kan vercem. Artış düzenli mi ona bakıcaz
Beraber sayalim gunleriRabbim yar ve yardımcınız olsun. Güzel sonuçlar alnanız dileğiyleBenimde dün gerçekleşti transferim. Gün sayma seviyesine geçtim
Masallaaaah ee sen hamilesinKızlar günaydın ya idrara sıkısıyorum bugun sankı wc ıhtıyacım varmıs gıbı normalmı16 martta transfer olmustum
Buradaki herkesten müjdeli hayırlı haberler gelir insallahYarın güzel haberini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?