• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benim bugünde test negatif belli ki bu seferde olmadı :KK43: güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum. Bizimde sevincimiz başka bahara kaldı belli ki :KK43:
Sen daha kan vermedin sanırım. Belki kanda öıkar, diyelim ki çıkmadı sağlık olsun.. rabbim size ve eşinize sağlık versin.. Rabbim daha büyük avılar vermesin belki bundan daha büyük acı olur mu diye içinizden geçirebilirsinşz ama inanın bundan daha büyük dertlerde var..
Sizin sıpalar biraz nazlı olacaklar galiba, vakti geldiginde kucağınız dolacak inşaAllah

Kızlar benim bugünde test negatif belli ki bu seferde olmadı :KK43: güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum. Bizimde sevincimiz başka bahara kaldı belli ki :KK43:
canım üzüldüm ama inşallah tüpe gerek kalmadan kendılıgınden olur. allah büyük. allahım tez zamanda güldürsün yüzünüzü:dua::dua::dua:

Sen daha kan vermedin sanırım. Belki kanda öıkar, diyelim ki çıkmadı sağlık olsun.. rabbim size ve eşinize sağlık versin.. Rabbim daha büyük avılar vermesin belki bundan daha büyük acı olur mu diye içinizden geçirebilirsinşz ama inanın bundan daha büyük dertlerde var..
Sizin sıpalar biraz nazlı olacaklar galiba, vakti geldiginde kucağınız dolacak inşaAllah
İnşallah canım benim. Herşeyin hayırlısı tabi insan üzülüyor ama kaderine razı olmaktan başka yapacak bişey yok. :(

Yatak istirahati mi o da ne 😭😭 canım 2,5 yaşında kızım var, ay çocuk transfer olduğumu anladı galiba 😜 virüsten dolayı dışarı çıkamıyoruz tüm enerjisini bende atıyor. Uzanıyorum anneee hopppp diye zıplıyor karnımın üzerine..babacı olan kızım yapıştı bana. Rabbime emanet devam ediyoruz. Ben yurtdışında yaptırdım. Test günümde taaaaaaa nisanın 6 ilk defa bu kadar geç verdiler aanırım virüsten dolayı.
Sen nasılsın? Bol bol dinlen, küçük yürüyüşler yap, yormadan kendini normal düzenine devam et
Ahahah o da guzelmis😍
Valla bende dinlenmeye calisiyorum da bu da cok iyi degil diyolar, bakalim bi denge tuttrabilirim insallah, ya odum kopuyo ayakta kalinca akip gidicek icimden diye. Rabbim yardimcimiz olsun, emek boslugu vermesin insallaah, benim test tarihim 31 mart bu arada🙈

canım üzüldüm ama inşallah tüpe gerek kalmadan kendılıgınden olur. allah büyük. allahım tez zamanda güldürsün yüzünüzü:dua::dua::dua:
Sağol canım inşallah ama hiç olmadı böyle bişey ya :( embriyo genetiğinde problem var sanırım bununda çözümü yok en sağlıklısını seçeceklermiş bir dahakine tabi 5.güne giden embriyo olması şart. Benim 3.deneme de ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda tutmadı malesef. Ne büyük bir çaresizlikmiş ya. Çok fazla umutlanmıştık bu sefer. 15 gün ist. Da kaldım bu iş için. Bir daha başa dönmek bile korkutuyor insanı.

Sağol canım inşallah ama hiç olmadı böyle bişey ya :KK43: embriyo genetiğinde problem var sanırım bununda çözümü yok en sağlıklısını seçeceklermiş bir dahakine tabi 5.güne giden embriyo olması şart. Benim 3.deneme de ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda tutmadı malesef. Ne büyük bir çaresizlikmiş ya. Çok fazla umutlanmıştık bu sefer. 15 gün ist. Da kaldım bu iş için. Bir daha başa dönmek bile korkutuyor insanı.
kuzum canım bitanem ne olur modun düşmesin. bak benımde 6 düşüğüm oldu. bu üçüncü transferimdi anca tuttu. yasadıklarını cok ıyı anlıyorum. maddı manevı cokmus gıbı oluyorsun. inan oyle degıl. allah baska kapı acıyor. ve zamanı gelince oluyor canım. sabır kuzum dualarımda olacaksın :KK200: :KK200:

Kızlar dr kan degerlerıne gore mi çagarıyor kese ve kalp atısı için ayrı ayrımı cagarıcak yanı bizi

Ben hala kan gününe kadar beklemen gerektiğini düşünüyorum yani idrarda çıkmayabilir hala

Kızlar dr kan degerlerıne gore mi çagarıyor kese ve kalp atısı için ayrı ayrımı cagarıcak yanı bizi
Canım burda kan değerine göre olmuyor, iki kere kan takibi yapılıyor 10 gün sonrasına randevu veriliyor, kalp ve kese için, eğer sadece kese görülürse, 1 hafta sonra kalp için tekrar çağrılıyor, tabi bütün muayeneler vajinal oluyor, eğer ilk randevunda ikisi birden olursa artık takibini, kendi kadın dr yapıyor. Merkezim gebelik takibi yapmıyor. Kalp atışını gördükten sonra byeee byeee yapıyorlar

kuzum canım bitanem ne olur modun düşmesin. bak benımde 6 düşüğüm oldu. bu üçüncü transferimdi anca tuttu. yasadıklarını cok ıyı anlıyorum. maddı manevı cokmus gıbı oluyorsun. inan oyle degıl. allah baska kapı acıyor. ve zamanı gelince oluyor canım. sabır kuzum dualarımda olacaksın :KK200: :KK200:
Sağol Allah razı olsun canım :(

Back