- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.581
Canım yarın kese veya keseleri görmeye gidiyorum çok heyecanlıyım
sanki ikiz geliyor
bende hıc yok rahatım cok sebze yıyorum belkı etkısı vardır.Kızlar sizde de şişkinlik varmı ? Bende çok fazla, şimdi koronadan dolayı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum karnım davul gibi sanki.
InşaallahBenimde test günüm 26 Mart nasipse bakalım inşallah değerlerimiz iyi çıkar
Inşallah cnmcanım gözünüz aydınn :) cok guzel bır ay oldu mart :))saglıkla dunyaya gelsın ınsallah
İnşallah canım amincanım gözünüz aydınn :) cok guzel bır ay oldu mart :))saglıkla dunyaya gelsın ınsallah
Yarın 19.günüm.Benimde 2 embriyo transferiydi 14.gün değerim 1600 dü, bakalım merakla bekliyorum,sağlıklı bebişler olsun inşallah hepimizinya hayırlı haberlerle gel. transferının kacıncı guu yarın? acaba benı ne zaman cagıracaklar cok meraktayım. evet ikiz labilir. iki embrıyo transferi oldu çünkü. allah hepimize hayırlısını versin
Benide çok rahatsız ediyor,nefes nefese kalıyorum bazen. Evet yarın kontrole gidiyorum,transferim 4 martta olmuştu 2 adet blastokist embriyo.Bende de var ya çok rahatsız ediyo. Evde biraz yürümeye çalışıyorum kendimce işte.. Siz yarın konyrole gitceksiniz galiba hayırlı,güzel habrrlerle dönün inş.tarnsferiniz ne zamandı ve kaç tane embriyo transfer edildi
Maşallah seninde ikiz olma olasılıgı yüksek brnce. Acaba kalp da duyulur mu yoksa erken mi onun içinYarın 19.günüm.Benimde 2 embriyo transferiydi 14.gün değerim 1600 dü, bakalım merakla bekliyorum,sağlıklı bebişler olsun inşallah hepimizin
Benm de 6 mart 3 transfer edildi. Hakkımızda hayırlısı inş. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inş.Benide çok rahatsız ediyor,nefes nefese kalıyorum bazen. Evet yarın kontrole gidiyorum,transferim 4 martta olmuştu 2 adet blastokist embriyo.
Aynen canemAynı gün transfer olmuşuz 30 mart mı test tarihiniz
Tesekkur ederim cevabin icinValla ben kendimi çok sakınmadım doktor bana sürekli yatma dedi tutacağı varsada tutmaz dedi pırtı atar dedi bende iğne için dışarı çıkıyordum eve geliyordum yemeğini de yaptım ağır isler yapmadim evde ufak tefek takildim oyle zaten transfer olunmadan birgün önce evi dip köşe temizlemiştim kabızlık olmasın diye kuru elma erik yedim kabızlık yaşamadım transferin yapıldığı gün ve 2 gün ayağa kalkınca sol tarafımda batma oldu sonra geçti ama ayağa kalkınca hafif agrım oluyo akintim da çok olmadı
Transfer ıcın gırdıgımde doldurdular aynen bende bılmıyordumİdrar torbani ne zaman kim nasıl doldurdu ilk defa duydum,bilgi alabilir miyim?
aneztezili oldun transferi , ben anestezili olmuştumda , aynen idrar torbasını dolduruyorlar su içemediğin içinTransfer ıcın gırdıgımde doldurdular aynen bende bılmıyordum
Hemen doktorunuzu yada hemsirenizi arayinArkadaslar bu kan sulandirici igneyi kullaniyor musunuz . Benim kan pihtim yokki. 4 gundr kullaniyim. Az once burnumdan kan geldi . Ne yapmaliyim kesmeli miyim su igneyi
Olur ariyim benHemen doktorunuzu yada hemsirenizi arayin
Simdi gidiyorum canim...insallah hayırlı haberlerle dönerim
Sen o halde hem keseyi görür hem de kalbi dıyarsın.Benim 2 nisanda doktor randevum daha çok var yani inşallah herşey yolunda gider ama bugündüYahrenayy bugündü kese için randevusu daha gelemmiştir.
Simdi gidiyorum canim. Sagol sen nasılsın canimCanım nasılsın keseyi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?