• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benım bugun kasıklarımın altına az sıddetlı ıkı kere ahrı gırdı cnm ıkı kısmada adet agrısına benzer herkeste farklı olurmu bılmem belırtılere takılma bazen olmayabılır
Aynen valla . Mesela benim de dun cok siddetli kask sancim vardi . Hemen yataga gectim. Sonra dedim acaba kanamami var . Baktm yoktu . Sonumuz hayir ola :işsiz:

Aynen valla . Mesela benim de dun cok siddetli kask sancim vardi . Hemen yataga gectim. Sonra dedim acaba kanamami var . Baktm yoktu . Sonumuz hayir ola :işsiz:
Ya allah korusun bende wcdeyken oldu ıkı kere sonra gectı bebıslerımız sıkı sıkı tutuyolar cnm ıns guzel olcak

Gozunaydin . Hayirli olsun bebisin. Sag salim dogurman dilegiyle 😘😘 canim transferden sonra neler yaptin. Nelerden uzak durdun biraz anlatr misin.bende 5. Günumdeyim cok heyecan yapiyom.kasik ve belimde agri oluyir . Dün cok kotü sancim oldu gecti. Umarim kotu bisey olmamistr 😔 sende yasadin mi boyle seyler bide kabizlik 🙈😃
Valla ben kendimi çok sakınmadım doktor bana sürekli yatma dedi tutacağı varsada tutmaz dedi pırtı atar dedi bende iğne için dışarı çıkıyordum eve geliyordum yemeğini de yaptım ağır isler yapmadim evde ufak tefek takildim oyle zaten transfer olunmadan birgün önce evi dip köşe temizlemiştim kabızlık olmasın diye kuru elma erik yedim kabızlık yaşamadım transferin yapıldığı gün ve 2 gün ayağa kalkınca sol tarafımda batma oldu sonra geçti ama ayağa kalkınca hafif agrım oluyo akintim da çok olmadı

Benım bugun kasıklarımın altına az sıddetlı ıkı kere ahrı gırdı cnm ıkı kısmada adet agrısına benzer herkeste farklı olurmu bılmem belırtılere takılma bazen olmayabılır

Aslında haklısınız evdeyiz sürekli corona illeti üzerine cabası insan olumlu görüp sığınacak bir teselli arıyor galiba 🙏çektiğimiz acılarımız boşa gitmesin rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

Gozunaydin . Hayirli olsun bebisin. Sag salim dogurman dilegiyle 😘😘 canim transferden sonra neler yaptin. Nelerden uzak durdun biraz anlatr misin.bende 5. Günumdeyim cok heyecan yapiyom.kasik ve belimde agri oluyir . Dün cok kotü sancim oldu gecti. Umarim kotu bisey olmamistr 😔 sende yasadin mi boyle seyler bide kabizlik 🙈😃

Aynı gün transfer olmuşuz 30 mart mı test tarihiniz 👍

Yani benm öyle çok kasık ağrım olmadı ama sizin dediğiniz gibi ara ara ikisi de hafif ağrıdı

Ya aslında şuan dikkat ettim mesaj attıktan sonra sanki rahmim ağriyor gibi göyüsüöm zaten dün az ağrıyordu bugun aanki daha hasaslaşmış gibi teşekkür ederim bilginiz için❤️

Back