- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahh ayni gündü transferlerimiz gozun aydınkızlaaar hamileyim galiba Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺
Canım yarın kese veya keseleri görmeye gidiyorum çok heyecanlıyımRabbim tamamina erdirsin insaallah canim. Doktorun kontrol icin ne zaman cagirdi
Ayyyy Allah tamamına erdirsin çok sevindim çoklkkk maşallahBu duyguyu ilk defa yaşıyorum allahım 10 yıl sonra nasip etti inşallah sonuna kadar gideriz
Canım belirtilere hiç takılma ve olumsuz düşünme adet belirtileriyle hamilelik belirtileri neredeyse aynıNe güzel ya benim 4 yıl olacak ona rağmen tükenmiş gibi hissediyorum. Canı gönülden sevindim inan. Benimde yarın 9. Gün sabah tekrar yapacam umarım pozitif olur. Kasık ağrısı hiç geçmiyor benim inanılmaz yoğunda akıntı var. Hep böyle adet olacam gibi çok korkuyorum senin var mı belirtin falan?
sanki ikiz geliyorbenım2 embrıyo transferi oldu. 12. gün kanda 2014 ıdı. yarın tekrar vercem
Yumurtalık ağrıması hamilelikten değil bence, OPU işleminden kaynaklı olarak her iki tarafta batmalar olabiliyor.embriyo rahme tutunsada tutunmasada o batmalar işlemden kaynaklı olarak bir süre devam ediyorMerhaba bende 17 martta transfer oldum genelde sağ yumurtalığımda ama arada sol yumurtalığımda da böyle kramp gibi ağrım oluyor. Sizlere sorum şu hamile olunca tek yumurtalık mı ağrıyor?
Ooooo süperrr Allah tamamına erdirsinkızlaaar hamileyim galiba Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺
cok sevindim canim. Rabbim tamamina erdirsin.kızlaaar hamileyim galiba Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺
Hamileyim derken ne demek test yaptın mıOoooo süperrr Allah tamamına erdirsin
Ne bereketli bir ay oldu Masaallah. Rabbim tamamina erdirsin insaallahKızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
Ekledim resmî eklenmemişHamileyim derken ne demek test yaptın mı
Inşallah öyle olur cnm yaNe bereketli bir ay oldu Masaallah. Rabbim tamamina erdirsin insaallah
Çok şükür inşalla H allah tamamına erdirsin inşallah Canım hepimizinkini
Amin canımÇok şükür inşalla H allah tamamına erdirsin inşallah Canım hepimizinkini
Sizin kaçıncı günü transferinizinAmin canım
Transferin 8. Günü 6. Gün embriyosu transfer edildi ilk denememiz inşallah bi sorun olmaz da hevesimiz kursağımızda kalmazSizin kaçıncı günü transferinizin
İnşallah canım benimde ilk 13 mart transfer oldu 5.gün emriyosuydu bugün 9.günüm dü 25 mart kan testi günüTransferin 8. Günü 6. Gün embriyosu transfer edildi ilk denememiz inşallah bi sorun olmaz da hevesimiz kursağımızda kalmaz
Bende de var ya çok rahatsız ediyo. Evde biraz yürümeye çalışıyorum kendimce işte.. Siz yarın konyrole gitceksiniz galiba hayırlı,güzel habrrlerle dönün inş. tarnsferiniz ne zamandı ve kaç tane embriyo transfer edildiKızlar sizde de şişkinlik varmı ? Bende çok fazla, şimdi koronadan dolayı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum karnım davul gibi sanki.
Benimde test günüm 26 Mart nasipse bakalım inşallah değerlerimiz iyi çıkarİnşallah canım benimde ilk 13 mart transfer oldu 5.gün emriyosuydu bugün 9.günüm dü 25 mart kan testi günü
canım gözünüz aydınn :) cok guzel bır ay oldu mart :))saglıkla dunyaya gelsın ınsallah