• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

kızlaaar 🙈🙈🙈 hamileyim galiba 😍😍😍 Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️☺️

Eklentiler

• C3AF98BA-30D9-4480-943F-70B62DC1761B.jpeg
    C3AF98BA-30D9-4480-943F-70B62DC1761B.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 33
Rabbim tamamina erdirsin insaallah canim. Doktorun kontrol icin ne zaman cagirdi😍
Canım yarın kese veya keseleri görmeye gidiyorum çok heyecanlıyım 🥰
Bu duyguyu ilk defa yaşıyorum allahım 10 yıl sonra nasip etti inşallah sonuna kadar gideriz
Ayyyy Allah tamamına erdirsin çok sevindim çoklkkk maşallah ❤️
Ne güzel ya benim 4 yıl olacak ona rağmen tükenmiş gibi hissediyorum. Canı gönülden sevindim inan. Benimde yarın 9. Gün sabah tekrar yapacam umarım pozitif olur. Kasık ağrısı hiç geçmiyor benim inanılmaz yoğunda akıntı var. Hep böyle adet olacam gibi çok korkuyorum :KK43: senin var mı belirtin falan?
Canım belirtilere hiç takılma ve olumsuz düşünme adet belirtileriyle hamilelik belirtileri neredeyse aynı
benım2 embrıyo transferi oldu. 12. gün kanda 2014 ıdı. yarın tekrar vercem
sanki ikiz geliyor 😄😍
Merhaba bende 17 martta transfer oldum genelde sağ yumurtalığımda ama arada sol yumurtalığımda da böyle kramp gibi ağrım oluyor. Sizlere sorum şu hamile olunca tek yumurtalık mı ağrıyor?
Yumurtalık ağrıması hamilelikten değil bence, OPU işleminden kaynaklı olarak her iki tarafta batmalar olabiliyor.embriyo rahme tutunsada tutunmasada o batmalar işlemden kaynaklı olarak bir süre devam ediyor

Kızlar sizde de şişkinlik varmı ? Bende çok fazla, şimdi koronadan dolayı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum karnım davul gibi sanki.
Bende de var ya çok rahatsız ediyo. Evde biraz yürümeye çalışıyorum kendimce işte.. Siz yarın konyrole gitceksiniz galiba hayırlı,güzel habrrlerle dönün inş. 😊 tarnsferiniz ne zamandı ve kaç tane embriyo transfer edildi

Back