• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin benimde bugün 4. Günüm zaman gecmiyor ama neden bilmiyorum içim çok rahat endişeli değilim fakat sürekli tutmadı olmadı gibi geliyor yine test yapacağım ve yine tek çizgi olacak gibi geliyor en erken ne zaman belli olur lütfen banada dua edin çok korkuyorum benim sıkıntım pko

Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin benimde bugün 4. Günüm zaman gecmiyor ama neden bilmiyorum içim çok rahat endişeli değilim fakat sürekli tutmadı olmadı gibi geliyor yine test yapacağım ve yine tek çizgi olacak gibi geliyor en erken ne zaman belli olur lütfen banada dua edin çok korkuyorum benim sıkıntım pko
9.gün erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktı

Anladım zaten belirti demek saçma bunlara ilaçların etkisi muhtemelen ama herkeste aynı olmuyor işte. İnsan hamile olduğuna inanmak için belirti arıyor. Ben dün test yaptım negatif ti de :KK43:
Bence kan gününe kadar aşırı stres yapma böyle idrar testlerinde çıkmayıp kanda çıkan bir sürü insan var içini ferah tut bir kaç gün daha sabret bence :dua:

Eklentiler

• 15848925082519129649353032379951.jpg
    15848925082519129649353032379951.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 17
Bence kan gününe kadar aşırı stres yapma böyle idrar testlerinde çıkmayıp kanda çıkan bir sürü insan var içini ferah tut bir kaç gün daha sabret bence :dua:
İnşallah canım ya bide elimdeki teste de güvenemiyorum çünkü 3 tane almıştı eşim 2si bozuk çıktı bitanesi de negatif :(

7.günüydü canım. Erken gebelik değil normal Bi test kullandım ovula marka. Eczacı erken gebelik testi yok demiş.
Ozaman negatif olması normal çok erken daha ben o testten bilerek almadim çıkmaz onda diye bunada 40 tl verdim içimden yuuh dedim kanda yaptırsam daha iyiydi kan testleri nekadar acaba

Back