• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım yarın kese veya keseleri görmeye gidiyorum çok heyecanlıyım 🥰

sanki ikiz geliyor 😄😍

ya hayırlı haberlerle gel. transferının kacıncı guu yarın? acaba benı ne zaman cagıracaklar cok meraktayım. evet ikiz labilir. iki embrıyo transferi oldu çünkü. allah hepimize hayırlısını versin

ya hayırlı haberlerle gel. transferının kacıncı guu yarın? acaba benı ne zaman cagıracaklar cok meraktayım. evet ikiz labilir. iki embrıyo transferi oldu çünkü. allah hepimize hayırlısını versin
Yarın 19.günüm.Benimde 2 embriyo transferiydi 14.gün değerim 1600 dü, bakalım merakla bekliyorum,sağlıklı bebişler olsun inşallah hepimizin

Bende de var ya çok rahatsız ediyo. Evde biraz yürümeye çalışıyorum kendimce işte.. Siz yarın konyrole gitceksiniz galiba hayırlı,güzel habrrlerle dönün inş. 😊 tarnsferiniz ne zamandı ve kaç tane embriyo transfer edildi
Benide çok rahatsız ediyor,nefes nefese kalıyorum bazen. Evet yarın kontrole gidiyorum,transferim 4 martta olmuştu 2 adet blastokist embriyo.🥰

Valla ben kendimi çok sakınmadım doktor bana sürekli yatma dedi tutacağı varsada tutmaz dedi pırtı atar dedi bende iğne için dışarı çıkıyordum eve geliyordum yemeğini de yaptım ağır isler yapmadim evde ufak tefek takildim oyle zaten transfer olunmadan birgün önce evi dip köşe temizlemiştim kabızlık olmasın diye kuru elma erik yedim kabızlık yaşamadım transferin yapıldığı gün ve 2 gün ayağa kalkınca sol tarafımda batma oldu sonra geçti ama ayağa kalkınca hafif agrım oluyo akintim da çok olmadı
Tesekkur ederim cevabin icin 😘

Back