• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin benimde bugün 4. Günüm zaman gecmiyor ama neden bilmiyorum içim çok rahat endişeli değilim fakat sürekli tutmadı olmadı gibi geliyor yine test yapacağım ve yine tek çizgi olacak gibi geliyor en erken ne zaman belli olur lütfen banada dua edin çok korkuyorum benim sıkıntım pko
Burdaki herkes aynı duyguları yaşadık canım korku heyecan hayal gelgitler onun kendini kasma.. Küçük küçüm yürüyüşler yap evde.. 😘 Sonucun güzel olacak.

Ozaman negatif olması normal çok erken daha ben o testten bilerek almadim çıkmaz onda diye bunada 40 tl verdim içimden yuuh dedim kanda yaptırsam daha iyiydi kan testleri nekadar acaba
Bulsam alacaktım ama malesef yoktu.:( abartıyolar fiyatini İnternette daha uygun ama oda gelene kadar kan test günüm gelecek o yüzden alamadım.

Kızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
Gozunaydin . Hayirli olsun bebisin. Sag salim dogurman dilegiyle 😘😘 canim transferden sonra neler yaptin. Nelerden uzak durdun biraz anlatr misin.bende 5. Günumdeyim cok heyecan yapiyom.kasik ve belimde agri oluyir . Dün cok kotü sancim oldu gecti. Umarim kotu bisey olmamistr 😔 sende yasadin mi boyle seyler bide kabizlik 🙈😃

Merhaba bende 17 martta transfer oldum genelde sağ yumurtalığımda ama arada sol yumurtalığımda da böyle kramp gibi ağrım oluyor. Sizlere sorum şu hamile olunca tek yumurtalık mı ağrıyor?
Benım bugun kasıklarımın altına az sıddetlı ıkı kere ahrı gırdı cnm ıkı kısmada adet agrısına benzer herkeste farklı olurmu bılmem belırtılere takılma bazen olmayabılır

Back