• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızzz senin ikizlerin olursa o şapşik halleri görmek isterim doğrusu.. hahahaaa bi oraya bi buraya koştururdun.. ayyyyy inşaAllah o günler biran önce gelir, korktuğun olmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🤲🏻
Kız aıleden uzakmsehırdeyım zaten nasıl bakcam🤣saka bıyana allah ıkızıntasıyabılceksem nasıpmetsın cnm 28 lerı gecmek lazım enaz

Benim çocuklar 12 yaşında ben şuan ikinci tedaviyi oluyorum 😊 o adet sancıları ilk tedavimde bende olmuştu ve yine çok ağlamıştım tutmadı diye biraz düşünmemek lazım çok zor ama
Maşallah çocuklara Rabbim sağlıklı ömür versin :) Aşırı değil ama ara ara ağrım oluyor aynen ben de fazla düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı

Benım dunden berı oluyo ben progestan ıgne pluyorm sen ılacını ıcıyossn o yapar cnm keseyı gordunmu sen
Görmedim daha haftaya gel dedi doktor.. Ben çok ilaç kullanıyorum progestan 4 günde 1 yatımdı şimdi haftada 1 tam.. Dün yaptırdım daha 5 saat bacak ağrısı çektim çok yakıyor Lutinus marka fitil sabah akşam.. Oksapar, coraspin,, prorağ, devit 3, folik asit, progestan iğne

Benimde transferim 15 marttı bende test aldım bugün yarın sabah yapıcam bakalım iki çizgili testleri gördükçe heyecanlandım inşallah hayal kırıklığına uğramam 😰😰
Ins cnm sabah ıdrarla yap aynen guzel haber verırsın umarımm

Görmedim daha haftaya gel dedi doktor.. Ben çok ilaç kullanıyorum progestan 4 günde 1 yatımdı şimdi haftada 1 tam.. Dün yaptırdım daha 5 saat bacak ağrısı çektim çok yakıyor Lutinus marka fitil sabah akşam.. Oksapar, coraspin,, prorağ, devit 3, folik asit, progestan iğne
Bebeklerımız ıcın mecburuz cnm bende persembe d vıtamınıme baktırcam kaybettm bebekten sonra hıc toparlanmadı vıtamınım naptıysamm ıns guzel sonuclar alırız belkı kese bebek aynı anda gozuksun dıye senı gec cagardılsr bıze ne dıyecekler bakalım kan berme gunumuze gelelımde

Bebeklerımız ıcın mecburuz cnm bende persembe d vıtamınıme baktırcam kaybettm bebekten sonra hıc toparlanmadı vıtamınım naptıysamm ıns guzel sonuclar alırız belkı kese bebek aynı anda gozuksun dıye senı gec cagardılsr bıze ne dıyecekler bakalım kan berme gunumuze gelelımde
Baktır canım çünkü önemliymiş d vitamini.. İnşallah herkes alır güzel sonuçlar bekliyorum hepinizi..

Baktır canım çünkü önemliymiş d vitamini.. İnşallah herkes alır güzel sonuçlar bekliyorum hepinizi..
Insallah cnm hepımı saglıklaa kucagımıza alalım ıns aclık tokluk sekerı falan baktır dedıler bıkac sonucum bakılamadı onu sa betayla hepsını cokarırım

Niye bu kadar çok ilaç kullanıyorsunuz

Back