• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

kızlar ankarada olan var mı?

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor ama ztn acele de etmedi. İlk tericihi tüp değil bu da hosuma gitti.

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. gıda takviyeleri ve omega 3 verdi.

sorunum yumurta rezerv düsüklüğü

31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim :KK200:
Canım merhaba. Ankaradayım 31 yaşındayım. 4 yıldır bebek istiyoruz. Başkente gitmedim. Yinede size yazmak istedim.
Bizim sebepsiz infertilite tüm değerlerimiz iyi. 2018 de rahim filmi çektirdim koru hastanesinde, gebelik oluşmadı. Yumurta takibi catlatma hepsi yapıldı sonuç alınmadı. 2019 ocakta polip temizlendi histeroskopi ile. Yine süre verildi. Nisanda asilama yapildi ozel ankara tüp bebek merkezinde kubilay vicdan yaptı. Bu da olumsuz oldu. Kubilay hoca aşılamanın başarı oranının normal gebelikle hemen hemen aynı çok az arttırır dedi. Tüp bebekte başarı oranının çok daha yüksek dedi.
2019 haziranda prof dr. Ibrahim esinler e gittim. O da perdeyi temizlemek için histeroskopi yaptı. 2020 subatta tüp bebeğe başladık. Yumurtalar toplandi ve 2 tane 5.gun embriyosu donduruldu. 2 adet beklenip transfere baslayacagiz. Ama su durumda ne olacak bilmiyorum.
Bu arada Şehir hastanesi dahiliye bölümünde trombofili paneli testi yaptırdım. Eğer yaptırmak istersen 15 günde cıktı sonuçlar.
Sormak istediklerin varsa cevaplarım. Inşallah en kısa zamanda evlatlarımıza kavusuruz.

Gunaydin herkese, ben biraz once test yaptim.NEGATIF cikti.bhhun 7. Gunum 😥😣
Ben de 3.gün embiryosu 8.gün az önce yaptım negatif çıktı hayırlısı böyleymiş pozitif sonuç alan arkadaşlar inşallah sağlıcakla doğumunuz olur
Canlar erken test yaptıgınızı düşünüyorum. Erken tutununca erken cıkabilir ama gec tutynmada gec cıkıyo. Sitede örnekleri var. İnşallah güzel haber verirsiniz gününüzde🙏🙏🙏

Merhabalar bende 9 Mart’ta transfer oldum çok şükür pozitif rabbim bu uğurda emek veren herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin.. Bende 7 martta transfer oldum benimde pozitif.. Senin nasıl 6. Hafta oluyo ben 5.haftaya yeni girdim.

Hayırlı olsun canım rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin insallah limoncicegi41 limoncicegi41 belirti hissetmişmiydin 😊
İlk bes gün karın ve bel agrısı yasadım. 6.gün hiçç agrusızdı. 7.gün gündüz iyşydim aksama doğru karın agrısı basladı. 8.günde lekelenmeö olunca test yaptım.canım inşallah sende pozitifi görürsün🙏

Back