- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 39
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.381
Kanda beta 12.gun bakıldı 580 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra ikiye katladı başka kan vermedimKacıncı gun verdınız kanı ne coktı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda beta 12.gun bakıldı 580 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra ikiye katladı başka kan vermedimKacıncı gun verdınız kanı ne coktı acaba
Nasip olursa bende evde deneyecegim ama umudumu ev testine bağlamam çünkü kesin sonuç değilBenim de hala silik pek umudum yok bugun
Maşallah çok iyi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımızaKanda beta 12.gun bakıldı 580 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra ikiye katladı başka kan vermedim
Var kesinlikleKızlar günaydın test denemek istedim bakalım azda olsa dünden fark varmı diye umutlanmalımıyım artık
Bende ıkı kere vermek ıcın gunumu beklıyorum cnm sımdı verırsem hastaneler tehlıkelı 3!4! Kere ıstemesınlerKanda beta 12.gun bakıldı 580 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra ikiye katladı başka kan vermedim
Ins kuzum valla benım bebekler basımı dondurmeye basladı sımdıdenVar kesinlikle
Cnm ıkı gun benımde oyleudı bugunnaz daha koyulasto ne demek umudum yok allahtan umut kesılırmı bak bn erken dogumum var drlar ıkıncıde de olcak buyuk ıhtımal dıyolar ama ben gene denedım allah buyuk nasıp ederse dıyorumBenim de hala silik pek umudum yok bugun
İnşallah bıkac gune sılık goruceksınCanım ya :)))
Haklisin hayırlısı olsun , senin 15 mart miydi transfer? Iki testininde resmini atar mısınCnm ıkı gun benımde oyleudı bugunnaz daha koyulasto ne demek umudum yok allahtan umut kesılırmı bak bn erken dogumum var drlar ıkıncıde de olcak buyuk ıhtımal dıyolar ama ben gene denedım allah buyuk nasıp ederse dıyorum
Silik çıkmış gibi inşallah vardır canım. Erken gebelik testi mi buKızlar günaydın test denemek istedim bakalım azda olsa dünden fark varmı diye umutlanmalımıyım artık
16 marttı atayım kuzumHaklisin hayırlısı olsun , senin 15 mart miydi transfer? Iki testininde resmini atar mısın
Yok normal laboquıck ama hassas baya cnmSilik çıkmış gibi inşallah vardır canım. Erken gebelik testi mi bu
Evet belirginleşmiş canım inşallah hayırlısıyla vardır ya ben de aynı gün transfer oldum ama cesaret edemiyorum evde bir tane gebelik testi var o da ar+ı med diye bir şey. Bugün biraz adet sancısı var bende16 marttı atayım kuzum
Hahaha inşallah.. bendede oluyo ayağa kalkınca Bi baş dönmesi.. Hafif mide bulantısı ama ben ilaçlara yoruyorum..Ins kuzum valla benım bebekler basımı dondurmeye basladı sımdıden
Evet belirginlesmis :) bas dönmesi bende de başladı ilaçlardan mi acaba16 marttı atayım kuzum
Benim çocuklar 12 yaşında ben şuan ikinci tedaviyi oluyorum o adet sancıları ilk tedavimde bende olmuştu ve yine çok ağlamıştım tutmadı diye biraz düşünmemek lazım çok zor amaMaşallah çok iyi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımıza
Benim ilk günden beri ara ara bel ağrım falan oluyordu bugün sabah afedersiniz sabah lavaboya gittiğimden beri kasıklarımda adet olacak gibi sancı var bugün 6. Günüm normal mi sizce
Cnm cesaret ettıgınnzaman yap çünkğ hepimizin aynı cıkcak dıye bısey yok belkı gec gecıcek beta ıns vardırEvet belirginleşmiş canım inşallah hayırlısıyla vardır ya ben de aynı gün transfer oldum ama cesaret edemiyorum evde bir tane gebelik testi var o da ar+ı med diye bir şey. Bugün biraz adet sancısı var bende
Bebekten cnmonlar yatamazlık yapıyoEvet belirginlesmis :) bas dönmesi bende de başladı ilaçlardan mi acaba
Benım dunden berı oluyo ben progestan ıgne pluyorm sen ılacını ıcıyossn o yapar cnm keseyı gordunmu senHahaha inşallah.. bendede oluyo ayağa kalkınca Bi baş dönmesi.. Hafif mide bulantısı ama ben ilaçlara yoruyorum..