• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim de hala silik pek umudum yok bugun

Eklentiler

• 20200322_095637.jpg
    20200322_095637.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 31
Kanda beta 12.gun bakıldı 580 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra ikiye katladı başka kan vermedim
Maşallah çok iyi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımıza :dua:
Benim ilk günden beri ara ara bel ağrım falan oluyordu bugün sabah afedersiniz sabah lavaboya gittiğimden beri kasıklarımda adet olacak gibi sancı var bugün 6. Günüm normal mi sizce

Benim de hala silik pek umudum yok bugun
Cnm ıkı gun benımde oyleudı bugunnaz daha koyulasto ne demek umudum yok allahtan umut kesılırmı bak bn erken dogumum var drlar ıkıncıde de olcak buyuk ıhtımal dıyolar ama ben gene denedım allah buyuk nasıp ederse dıyorum

Cnm ıkı gun benımde oyleudı bugunnaz daha koyulasto ne demek umudum yok allahtan umut kesılırmı bak bn erken dogumum var drlar ıkıncıde de olcak buyuk ıhtımal dıyolar ama ben gene denedım allah buyuk nasıp ederse dıyorum
Haklisin hayırlısı olsun , senin 15 mart miydi transfer? Iki testininde resmini atar mısın

Maşallah çok iyi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımıza :dua:
Benim ilk günden beri ara ara bel ağrım falan oluyordu bugün sabah afedersiniz sabah lavaboya gittiğimden beri kasıklarımda adet olacak gibi sancı var bugün 6. Günüm normal mi sizce
Benim çocuklar 12 yaşında ben şuan ikinci tedaviyi oluyorum 😊 o adet sancıları ilk tedavimde bende olmuştu ve yine çok ağlamıştım tutmadı diye biraz düşünmemek lazım çok zor ama

Evet belirginleşmiş canım inşallah hayırlısıyla vardır ya ben de aynı gün transfer oldum ama cesaret edemiyorum evde bir tane gebelik testi var o da ar+ı med diye bir şey. Bugün biraz adet sancısı var bende
Cnm cesaret ettıgınnzaman yap çünkğ hepimizin aynı cıkcak dıye bısey yok belkı gec gecıcek beta ıns vardır

Back