• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım merhaba. Ankaradayım 31 yaşındayım. 4 yıldır bebek istiyoruz. Başkente gitmedim. Yinede size yazmak istedim.
Bizim sebepsiz infertilite tüm değerlerimiz iyi. 2018 de rahim filmi çektirdim koru hastanesinde, gebelik oluşmadı. Yumurta takibi catlatma hepsi yapıldı sonuç alınmadı. 2019 ocakta polip temizlendi histeroskopi ile. Yine süre verildi. Nisanda asilama yapildi ozel ankara tüp bebek merkezinde kubilay vicdan yaptı. Bu da olumsuz oldu. Kubilay hoca aşılamanın başarı oranının normal gebelikle hemen hemen aynı çok az arttırır dedi. Tüp bebekte başarı oranının çok daha yüksek dedi.
2019 haziranda prof dr. Ibrahim esinler e gittim. O da perdeyi temizlemek için histeroskopi yaptı. 2020 subatta tüp bebeğe başladık. Yumurtalar toplandi ve 2 tane 5.gun embriyosu donduruldu. 2 adet beklenip transfere baslayacagiz. Ama su durumda ne olacak bilmiyorum.
Bu arada Şehir hastanesi dahiliye bölümünde trombofili paneli testi yaptırdım. Eğer yaptırmak istersen 15 günde cıktı sonuçlar.
Sormak istediklerin varsa cevaplarım. Inşallah en kısa zamanda evlatlarımıza kavusuruz.

merhabalar cok tesekkürler cevap icin
simdi kime gidiyrosunuz?

hulusi hoca recai pabuccu gurur polat bunlar hakkında duyumlarınız nedir
baskentin labortavuarı ve embriyologunu biliyıor musunuz?

insallah coook güzel sonuclanır isleminiz yürekten diliyorum bunu :KK200:

Kizlar bugun transferim var, nolur bana dua edin, Rabbim emek boslugu vermesin, hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insAllah🌺

İnşallah tutunur bebegin sana 🙏🏻

Bende 1 ay rahim dinlendirme için bekledim 3-4 güne adet olup transfer hazırlıgına başlıycaz diye planım var .
Ama bu korona yüzünden Liv hospital de transferler durdu mu , yada Nisan’da transfer olabilir miyim ? Hiç bilmiyorum çok üzülüyorum 🙁

Tüplerde tıkanıklık olduğu için mi film çekecekler yoksa ihtimal olarak mı yapılacak bu işlemi?Kaç yıldır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama uzun süre olmadıysa altarnatifleri deneyin,uzun süredir denediniz olmadıysa bence vakit kaybetmeyin.bunu yaş ve rezerv azligi faktöründen dolayı söylüyorum yanlış anlamayin.
merhaba daha evleneli 5 ay yeni bittti aslında 4 aydır korunmadık cok yeni ama rezerv sayısından ötürü tüp bebek dediler

yok bakmak icin ilkkez cekilecekk her şeye bakalım dedi dr

bazen rahim filmincen sora kendiliğinden de olabiliyormus

merhabalar cok tesekkürler cevap icin
simdi kime gidiyrosunuz?

hulusi hoca recai pabuccu gurur polat bunlar hakkında duyumlarınız nedir
baskentin labortavuarı ve embriyologunu biliyıor musunuz?

insallah coook güzel sonuclanır isleminiz yürekten diliyorum bunu :KK200:
Ibrahim esinler ile devam ediyorum. Kendi muayenehanesi var. Hrs hastanesinde islemleri yapıyor. Ben memnunum, güven duyuyorum, rahat bir doktor, beni strese sokmuyor.
Bahsettiğiniz doktorları kk dan biliyorum. Iyi ve kötü bir sürü yorum var. Bence ön görüşme yapın. Ve kalbinizi dinleyin. Hangisi size güven verirse onunla devam edin.
Amh düşüklüğü önemli bir durum. Bence fazla oyalanmayın. Tabi bu virus varken nasil olur bilmiyorum. Rahim filmini mutlaka cektirin. Onemli bir durum. Bir de trambofili paneli testi. Bunlar önemli bnce.

Kızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü

Eklentiler

• 1584883284335491661406697378458.jpg
    1584883284335491661406697378458.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhaba, rahim dinlendirme yapıldı geçtiğimiz perşembe transfer olacaktım bu virüs nedeniyle iptal ettim. 3 gün içinde adet oldum normal mi, bu durum?

Back