• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

5.gün embiryosu çıkması lazım aslında canım inşallah kanda pozitif görürsün bana 10.gün kan testi ver dedi salı gününe denk geliyor
Daha önce bir tüp bebek deneyimim oldu ve sizin gibi evde tahlil yaptim ve negatif çıktı diye birsürü ağlamıştım kanda pozitifi gordum ikilerim oldu boşuna üzülmeyin belli olmuyor bence

Daha önce bir tüp bebek deneyimim oldu ve sizin gibi evde tahlil yaptim ve negatif çıktı diye birsürü ağlamıştım kanda pozitifi gordum ikilerim oldu boşuna üzülmeyin belli olmuyor bence
Valla canım bilmiyorum ki belki bizim de bir mucize olur :) ikizleriniz mi var sizin 3
. Bebek için mi tedavi görüyorsunuz ne zaman idrarda negatifti

Valla canım bilmiyorum ki belki bizim de bir mucize olur :) ikizleriniz mi var sizin 3
. Bebek için mi tedavi görüyorsunuz ne zaman idrarda negatifti
Sanirim 8.gundu ve sonrasında kanda beta çok yüksek çıkmış olmasına rağmen idrarda cikmadi belli olmuyor umudumuzu kaybetmeyin

Benimde test günün salı ve evde tahlil yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😊

Salı günü canım ama idrarda görmezsem gitmem boşuna virüs alamam :)
😡 idrar testlerinin %100 doğru sonuç vermediğini hepimiz biliyoruz.. belki kanda çıkacak onun için yaptığımız idrar testlerini çokda ciddiye almayalım. Onun için zamanı geldiğinde testini yaptır canım her ihtimale karşı.. 🙏🏻

Back