2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım üzüldüm hayal kırıklıgını anlıyorum. Ama ayaga kalkıp yoluöuza devam etcez. Var elbet vakti.

Sanırım bu 3.gün embiryosu tutma şansı çok düşük ya benim de 3.gün embiryosu umudum kalmadı nasip tabi ama şans 5.gün de daha çok sanırım
Valla tamamen onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım 3.gün embriyosuylada çok hamile kalan var ama ben olmama nedenini çok merak ediyorum doktorumla adet bitimi bunların üstüne konuşucaz ilkinde şans genelde düşük oluyomuş 2 veya 3.de şans dahada artıyormuş en çok üzüldüğüm şey de vücudum çok hırpalandı delik deşik oldum iğnelerden meğer aynı zamanda ruhumda delik deşik olmuş nasıl toparlıcam bilmiyorum

Rabbim acılarını unutturacak bir evlat versin yakın zamanda canım sana

Allahım ne güzel bir beddua ya bugün Kandil hep böyle beddua edin Bana :)))
Evet cnm allahım cektıklerımızı bılıuormhepımızın kac senedır agladıgını hamıle kalamazıdıgmızı bebeklerımızın mezarlarında agladıgımızı da ıns bundan sınra gulmek yakısacak hepımıze aşlah ol derse olur bak bana annemler benı 9 sene beklemıs

Canım inşallah ikizlerin sımsıkı tutunur ve acılarını unutursun annen de seni 9 sene beklemiş ha nasip valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…