- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.161
Canım benim çok şükür bebeğin seninleKizlar benim de 14 mart transfer tarihimdi testim böyle çıktı insallah doğrudur.
Insallahhh ,seni de bekliyorum sabirsizliklaCanım benim çok şükür bebeğin seninle
Ikı gun ondesın cnm normal daha koyuBaktim simdi seninkine evet senden biraz koyu insallah vardir sende de canim
Korkuyorum canım ya, bu zamana kadar testlerim hep negatif çıktı üzülürüm diye korkuyorumCuma verdı bana ama bakalım kanı persembe cuma verırım dıye dusunuyorum ♥ Sen test yapcakmısın
Haklısın cnm benımde oyle ıns hepımız hamıleyızdırKorkuyorum canım ya, bu zamana kadar testlerim hep negatif çıktı üzülürüm diye korkuyorum
Amin canım hakkimızda hayırlısı istedim ülkece şu büyük sorunu da atlatsak bi de Elazığ deprem bölgesi sıkıntılarımız hiç bitmedi bu sıkıntı içinde hep yüreğim ağzımda geçti zaten çok umutlu diildim bu yüzden artık rabbim be zaman nasip ettiyse ozaman olacak umarım sizler mutlu haberler alırsınız
Kelebekler geldi vallahi harikaa var kc çok mutlu oldum. Dikkat et olur mu asla çok gezme uykuna dikkat et evde yürü.benim ilki tuttu çok hareketliydim düştü. Şimdi inşallah Allah'ın izniyle tutsun. Kuru dut çiğ kabak çekirdeği belli oranda yemeye çalış
Canım üzüldümKızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadıumarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur ♥
Aminnn, inşallahHaklısın cnm benımde oyle ıns hepımız hamıleyızdır
Canımmm kutlarım gözünüz aydınnKızlar az önce sağ kasıgıma sancı gırdı wc gıderken test deneyeyım dedım sılık cıktı bu ıgne etkısı gecmedımı hala ki ben anlamadım 16 martta 5.gun 2 tane embrıyo transfer oldum
Ins kuzum ya hepımız hamıle olalım hayırlısıyla kucagımıza alalımCanımmm kutlarım gözünüz aydınnsaglıkla gelsin. Geliyorum diyor
Ben de bekliyorum ya bu 3.gün embiryosu neymiş ya hcg kaba geçemedi bir türlü :)Insallahhh ,seni de bekliyorum sabirsizlikla
Kan verdin mi canımCanım üzüldümhayal kırıklıgını anlıyorum. Ama ayaga kalkıp yoluöuza devam etcez. Var elbet vakti.
Benim olumsuz oldu kızlar nasip değilmiş hepinize burdan bilgi vermiş olayım kısmet bidahaki transferime inşallahA evet yaptırdınız mı demeliydim. Kastettiğim oydu. İdrar testinin fotosu var mı? Bende simdi gidecegim hastaneye
Sanırım bu 3.gün embiryosu tutma şansı çok düşük ya benim de 3.gün embiryosu umudum kalmadı nasip tabi ama şans 5.gün de daha çok sanırımBenim olumsuz oldu kızlar nasip değilmiş hepinize burdan bilgi vermiş olayım kısmet bidahaki transferime inşallah
Ins umudun olmadıgın o embrıyo ıkıye bölünür ıkız tutar ozaman kızıcamm sana umutsuz olmak yok kuzuSanırım bu 3.gün embiryosu tutma şansı çok düşük ya benim de 3.gün embiryosu umudum kalmadı nasip tabi ama şans 5.gün de daha çok sanırım
Valla tamamen onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım 3.gün embriyosuylada çok hamile kalan var ama ben olmama nedenini çok merak ediyorum doktorumla adet bitimi bunların üstüne konuşucaz ilkinde şans genelde düşük oluyomuş 2 veya 3.de şans dahada artıyormuş en çok üzüldüğüm şey de vücudum çok hırpalandı delik deşik oldum iğnelerden meğer aynı zamanda ruhumda delik deşik olmuş nasıl toparlıcam bilmiyorumSanırım bu 3.gün embiryosu tutma şansı çok düşük ya benim de 3.gün embiryosu umudum kalmadı nasip tabi ama şans 5.gün de daha çok sanırım
Allahım ne güzel bir beddua ya bugün Kandil hep böyle beddua edin Bana :)))Ins umudun olmadıgın o embrıyo ıkıye bölünür ıkız tutar ozaman kızıcamm sana umutsuz olmak yok kuzu
Kanmı negatıf oldu cnm allahım ıns en kısa zamanda nasıpmetsınBenim olumsuz oldu kızlar nasip değilmiş hepinize burdan bilgi vermiş olayım kısmet bidahaki transferime inşallah
Rabbim acılarını unutturacak bir evlat versin yakın zamanda canım sanaValla tamamen onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım 3.gün embriyosuylada çok hamile kalan var ama ben olmama nedenini çok merak ediyorum doktorumla adet bitimi bunların üstüne konuşucaz ilkinde şans genelde düşük oluyomuş 2 veya 3.de şans dahada artıyormuş en çok üzüldüğüm şey de vücudum çok hırpalandı delik deşik oldum iğnelerden meğer aynı zamanda ruhumda delik deşik olmuş nasıl toparlıcam bilmiyorum
Evet cnmAllahım ne güzel bir beddua ya bugün Kandil hep böyle beddua edin Bana :)))
Canım inşallah ikizlerin sımsıkı tutunur ve acılarını unutursun annen de seni 9 sene beklemiş ha nasip valla yaEvet cnmallahım cektıklerımızı bılıuormhepımızın kac senedır agladıgını hamıle kalamazıdıgmızı bebeklerımızın mezarlarında agladıgımızı da ıns bundan sınra gulmek yakısacak hepımıze aşlah ol derse olur bak bana annemler benı 9 sene beklemıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?