- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.801
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin . Gobekten olani kendim yapiyorum. Kalcadan olani 4 tane kaldi . Umarim bir sorun cikmaz. Bu arada hamileliginiz hayirli olsunhayırlı olsun tedaviniz. tesadüf gördüm mesajınızı. normal hayatınıza devam edin kendinizi yormadan. beslenme konusunda özellikle bu günlerde bağışıklığınızı güçlü tutacak yiyeceklere yönelin. maydanoz yemeyin.protein ağırlıklı beslenebilirsiniz. iğne konusuna gelince eğer imkanı varsa kendinizin uygulayabileceği göbekten vurabileceğiniz iğne isteseniz doktorunuzdan iyi olur. risk almaya değmez şu süreçte. sonu güzel olsun tedavinizin
Bu canım 3. Gün embriyosu 8.gün hcg salgılanıyor 9.gün yaparım diğeri 5.gün Dü canımDiğer gebeliğinde 6.günde öğrenmiştin demi canım bu sefer test yapmayı düşünüyor musun benim de 6. Gün ve çok heyecanlıyım çıkar mı testte yoksa çok mu erken negatif çıkarsa moralim bozulacak ki hiç pozitif görmemiş biriyim
Teşekkür ederim.Merhabalar umarım tedavin olur ♥
Bence yürüyerek gitme iğne yaptırmaya.
Çünkü ortalık çok sakat. Mümkün mertebe arabayla gitmeye çalış imkanın varsa.
yiyecek ve içecek olarak, kahve ve çaydan uzak durmaya çalış. Çikolata, ananas, maydonoz gibi şeylerden de uzak durun diyorlar. En önemlisi de moral elbette moralinizi yüksek tutun. Üzülmemeye çalışın. Stres yok.
Ya Benim 5. Gün emriyosu bugün 6. Günüm az önce idrar testi yaptım negatifBu canım 3. Gün embriyosu 8.gün hcg salgılanıyor 9.gün yaparım diğeri 5.gün Dü canım
Benim 5.gün embriyosuydu yarın yapsam mı ki :)Bu canım 3. Gün embriyosu 8.gün hcg salgılanıyor 9.gün yaparım diğeri 5.gün Dü canım
Bende bu sonuçtan korktuğum için yapamıyorum çünkü erken sanırım bugün başlıyor daha hcg salgılamaya.Ya Benim 5. Gün emriyosu bugün 6. Günüm az önce idrar testi yaptım negatif
Of ne bileyim heveslendim şimdi daha zor oldu ama siz hangi gün transfer oldunuzBende bu sonuçtan korktuğum için yapamıyorum çünkü erken sanırım bugün başlıyor daha hcg salgılamaya.
Ay ben korkuyorum yüzüstü yatmayaBen bir dilim yiyorum canım hiç yatmadım ne. Günlük işlere döndüm gece yatarken de sağ sol yüzüstü sırt üstü ne denk gelirse :) sonuç bekliyorum bakalım 6.gün bugün
Bana da ilk 3 gün önemli dediler o yüzden genelde uzanıyorum ama çok sıkıcıAnanas hakkında karmasık kaldım cnm yemedım onun yerıne kanak cekırdegı havuc kuruyemıs yıuorum sureklı yatmadım oturmaya calıstm popom el verdıgınce hala daha oyle yataktanptıruyorum gezınıyorum cok yorulursam uzanıyorum
benim bu 2.tedavim.bir kızım var ilk tedaviden. 25şubatta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. salı transferim oldu 4.gün akşam erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. pazar ve ptesi de çift çizgiydi. sonra kan verdim. belirtiler gebelik belirtisi değil verilen ilaçların yapmış olduğu etkiler. farklı hiç birşey hissetmedim. gebelik belirtileri 5.hafta sonrası çıkıyor ortaya. ama yerleşme kanamasını bunun dışında tutuyorum.Canım belirtilerin nelerdi kaçıncı gün embiryosu kaçıncı gün öğrendinbaya soru sordum
teşekkür ederim.Tesekkur ederim tavsiyeniz icin . Gobekten olani kendim yapiyorum. Kalcadan olani 4 tane kaldi . Umarim bir sorun cikmaz. Bu arada hamileliginiz hayirli olsun
İşte mümkün mertebe o yiyeceklerden uzak durmak lazım. Bol su, biraz hareket ama asla eğilme kaldırma hareketleri değil. Uzanma hareketlerinden uzak dur. Bunlar önemli . Bitki çayı olsa dahi içmeyin arkadaşım. Hiç belli olmuyor bu bitkilerin yan etkileri. Protein ağırlıklı beslenirseniz de iyi olur embriyonuz için. Umarım çok çok güzel sonuçlar alırsınızÇikolata yedim ben ya
İnşallah tatlım. AminTeşekkür ederim.gobekten olani kendim yapiyorum. Kalcadan olani 4 tane kaldi . Saglik ocagi bizim mahallededr. 6 dk da yetisiyorum. Umarim bir sorun olmaz . Allahim kimsenin emegini boşa cikarmasin . Amin
Hayırlısı dilekcim amin inşallah...Anladım kuzum allah yardımcın olsun ıns hepımız anne olurux
Ignelere yumurta toplamadan sonra basladım ben cnm var demekkı drun bır bıldıgı yapcak bısey yokBana da ilk 3 gün önemli dediler o yüzden genelde uzanıyorum ama çok sıkıcıiğne yerine fitil verseydi keşke
14 mart 5.gün embriyosuydu erken çıkanlar ne şanslı şimdi yapıp negatifi görünce insan ne düşüneceğini şaşırıyor demi ama bir yanımda yap yap deyip duruyor. Eşim gününü bekle diye kızıyor elimde de Bi tane test var yaparsam 25ine kadar Bi daha yapamayacamOf ne bileyim heveslendim şimdi daha zor oldu ama siz hangi gün transfer oldunuz
Çok erken öğrenmişsiniz 4.gün çatlatma etkisidir belki çünkü 5.gün embriyosunda bile 6.gün hcg salgılamaya başlıyor diye biliyorum 4.gün imkansız gibi geldi banabenim bu 2.tedavim.bir kızım var ilk tedaviden. 25şubatta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. salı transferim oldu 4.gün akşam erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. pazar ve ptesi de çift çizgiydi. sonra kan verdim. belirtiler gebelik belirtisi değil verilen ilaçların yapmış olduğu etkiler. farklı hiç birşey hissetmedim. gebelik belirtileri 5.hafta sonrası çıkıyor ortaya. ama yerleşme kanamasını bunun dışında tutuyorum.
Hangi test markasını kullanmıştınız acaba?benim bu 2.tedavim.bir kızım var ilk tedaviden. 25şubatta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. salı transferim oldu 4.gün akşam erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. pazar ve ptesi de çift çizgiydi. sonra kan verdim. belirtiler gebelik belirtisi değil verilen ilaçların yapmış olduğu etkiler. farklı hiç birşey hissetmedim. gebelik belirtileri 5.hafta sonrası çıkıyor ortaya. ama yerleşme kanamasını bunun dışında tutuyorum.
dondurulmuşlar daha erken salgılama yapıyor. kalitesi de 1.kaliteydi.taze transfer olmadığım için çatlatma etkisi yoktu. ilki de aynı şekilde 5.gün sabah çıktı erken gebelik testiyle. ilkinde 5.gün kan değerim 43 bunda 31 çıktı.Çok erken öğrenmişsiniz 4.gün çatlatma etkisidir belki çünkü 5.gün embriyosunda bile 6.gün hcg salgılamaya başlıyor diye biliyorum 4.gün imkansız gibi geldi bana
predictor early ile yapmıştım.Hangi test markasını kullanmıştınız acaba?
Canım benim teansferlerimdede 4.-5. Gün erken gebelik testlerinde silikte olsa çizgi çıkmıştı.( ilk taze- ikinci dondurulmuş) 5. Gün embriyoları transfer edilmişti. Yarın dondurulmuş transferim var yine nasip olursa 4.-5. Gün yaparım. Ben sabırsızım bide test günümü 16 gün sonraya verdiler. 16 gün beklenmezki helee beennn imkansız idrar testi kesin yaparım.Çok erken öğrenmişsiniz 4.gün çatlatma etkisidir belki çünkü 5.gün embriyosunda bile 6.gün hcg salgılamaya başlıyor diye biliyorum 4.gün imkansız gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?