- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.781
Maşallah benn burdayım anne diyor :)Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah benn burdayım anne diyor :)Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
Kanama dışındaki belirtiler neydi canım kanama kahve mi oldu pembe miHepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
Amin allah hepimize nasip etsinhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
Amin inşallahAmin allah hepimize nasip etsin
ah kuzum kucagıma alama kadar inanamayacagım. 6 kaybım var belşrtilere gelirsek ilk 5 gün karnım agrıdı bacaklarım agrıdı, ara ara belim agrıdı adet olacak gibi. 6.gün hiç bişey yok. 7.gün az agrım oldu . 8.gün acayip adet sancım oldu ve kanama okdu.hem pembe hem kahve.koyu pembe kırmızıya yakın. 2 gün devam etti az az. Sonra durdu.Kanama dışındaki belirtiler neydi canım kanama kahve mi oldu pembe mi
Merhabalar umarım tedavin olurMerhaba arkadaslar.. transferimin 2. Gunundeyim. Nelere dikkat etmeliyim. Bana 2 3 cumleyle yazar misiniz. Birde ben progestan ignesini yaptrabilmek icin her gun saglik ocagina yuruyerek gidiyorum. Birsey olur mu sizce . Ve o igneyi yaparken hangi yatis pozisyonda olarak ignemi yaptirmaliyim
hayırlı olsun tedaviniz. tesadüf gördüm mesajınızı. normal hayatınıza devam edin kendinizi yormadan. beslenme konusunda özellikle bu günlerde bağışıklığınızı güçlü tutacak yiyeceklere yönelin. maydanoz yemeyin.protein ağırlıklı beslenebilirsiniz. iğne konusuna gelince eğer imkanı varsa kendinizin uygulayabileceği göbekten vurabileceğiniz iğne isteseniz doktorunuzdan iyi olur. risk almaya değmez şu süreçte. sonu güzel olsun tedavinizinMerhaba arkadaslar.. transferimin 2. Gunundeyim. Nelere dikkat etmeliyim. Bana 2 3 cumleyle yazar misiniz. Birde ben progestan ignesini yaptrabilmek icin her gun saglik ocagina yuruyerek gidiyorum. Birsey olur mu sizce . Ve o igneyi yaparken hangi yatis pozisyonda olarak ignemi yaptirmaliyim
Anladım kuzum allah yardımcın olsun ıns hepımız anne oluruxCanım merhaba dün hiç keyfim yoktu işten güçten gelemedim, mayısta iğnelere tekrar başlayacağım. O ay da bir aksilik olmazsa transfer olaxal
Canım mesajına şimdi cevap verebiliyorum. Tedavim maalesef Mayıs ayında tekrarlanacak.
Ve taze transfer olacağım bu sefer. Nasipse. Bir de Co culture isimli bir sistemle bu sefer deneyecekler.
Embriyolarım yaşamıyor, 1 tane kaldı geriye. Doktorlar bunu olası 2. Transfer için yedekte tutmak istiyorlar.
Umarım tutacak canım umarım hamile kalacak çok rahat bir dönem geçireceksin ❤♥
Canım benim inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutulur. Kasıklarda batma veya gögüste ağrı oldu mu canımah kuzum kucagıma alama kadar inanamayacagım. 6 kaybım var belşrtilere gelirsek ilk 5 gün karnım agrıdı bacaklarım agrıdı, ara ara belim agrıdı adet olacak gibi. 6.gün hiç bişey yok. 7.gün az agrım oldu . 8.gün acayip adet sancım oldu ve kanama okdu.hem pembe hem kahve.koyu pembe kırmızıya yakın. 2 gün devam etti az az. Sonra durdu.
Çikolata yedim ben yaMerhabalar umarım tedavin olur ♥
Bence yürüyerek gitme iğne yaptırmaya.
Çünkü ortalık çok sakat. Mümkün mertebe arabayla gitmeye çalış imkanın varsa.
yiyecek ve içecek olarak, kahve ve çaydan uzak durmaya çalış. Çikolata, ananas, maydonoz gibi şeylerden de uzak durun diyorlar. En önemlisi de moral elbette moralinizi yüksek tutun. Üzülmemeye çalışın. Stres yok.
Canım belirtilerin nelerdi kaçıncı gün embiryosu kaçıncı gün öğrendin baya soru sordumhayırlı olsun tedaviniz. tesadüf gördüm mesajınızı. normal hayatınıza devam edin kendinizi yormadan. beslenme konusunda özellikle bu günlerde bağışıklığınızı güçlü tutacak yiyeceklere yönelin. maydanoz yemeyin.protein ağırlıklı beslenebilirsiniz. iğne konusuna gelince eğer imkanı varsa kendinizin uygulayabileceği göbekten vurabileceğiniz iğne isteseniz doktorunuzdan iyi olur. risk almaya değmez şu süreçte. sonu güzel olsun tedavinizin
Canım nasılsın nasıl gidiyorAnladım kuzum allah yardımcın olsun ıns hepımız anne olurux
İnşallaah tesekkür ederim. Evet kasıklarda batma oldu. Göğüs hasaasiyeti taöamen ilac etkisiyle oluyo. Sabahları uyandıgıöda hiç hassasiyet yok. İlaç içince öğleden sonra baslıyo bırazCanım benim inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutulur. Kasıklarda batma veya gögüste ağrı oldu mu canım
Iyı cnm senın nasıl gıdıyor gecelerı 3 kere en az wc kalkıyorum 2 gundur parlak akıntım oluyo cnm ılk kez boyle akıntım oldu anlamadım sende varmı bısey goguslermden emın dglm sankı dolgun gıbı onu saymıyorumCanım nasılsın nasıl gidiyor
Kuzu ben jel kullanıyorum o tortu şeklinde az miktarda geliyor akıntıyı bilemiyorum o yüzden tam ilaç mı akıntı mı diye. Gögsüm dolgun ama ağrı yok bel ağrım da azaldı bugün 6.günIyı cnm senın nasıl gıdıyor gecelerı 3 kere en az wc kalkıyorum 2 gundur parlak akıntım oluyo cnm ılk kez boyle akıntım oldu anlamadım sende varmı bısey goguslermden emın dglm sankı dolgun gıbı onu saymıyorum
Ben bir dilim yiyorum canım hiç yatmadım ne. Günlük işlere döndüm gece yatarken de sağ sol yüzüstü sırt üstü ne denk gelirse :) sonuç bekliyorum bakalım 6.gün bugünTransferi olanlar sürekli sırt üstü pozisyonda mi yatıyorsunuz. Ben dün transfer oldum bel ağrım ve ara ara kasık ağrım var.
Ananas hakkinda ne düşünüyorsunuz, yenmeli mi yenmemeli mi
Bnm 5 mı saymam lazm ozaman Pazartesiden cnm 4 mu 4 doldu ama 5 ın ıcındeyız anladm jel yanıltır cnm resmen yarıladık 8 10 gunde bellı olurmu kana da az kaldıKuzu ben jel kullanıyorum o tortu şeklinde az miktarda geliyor akıntıyı bilemiyorum o yüzden tam ilaç mı akıntı mı diye. Gögsüm dolgun ama ağrı yok bel ağrım da azaldı bugün 6.gün
Ananas hakkında karmasık kaldım cnm yemedım onun yerıne kanak cekırdegı havuc kuruyemıs yıuorum sureklı yatmadım oturmaya calıstm popom el verdıgınce hala daha oyle yataktanptıruyorum gezınıyorum cok yorulursam uzanıyorumTransferi olanlar sürekli sırt üstü pozisyonda mi yatıyorsunuz. Ben dün transfer oldum bel ağrım ve ara ara kasık ağrım var.
Ananas hakkinda ne düşünüyorsunuz, yenmeli mi yenmemeli mi
Diğer gebeliğinde 6.günde öğrenmiştin demi canım bu sefer test yapmayı düşünüyor musun benim de 6. Gün ve çok heyecanlıyım çıkar mı testte yoksa çok mu erken negatif çıkarsa moralim bozulacak ki hiç pozitif görmemiş biriyimBen bir dilim yiyorum canım hiç yatmadım ne. Günlük işlere döndüm gece yatarken de sağ sol yüzüstü sırt üstü ne denk gelirse :) sonuç bekliyorum bakalım 6.gün bugün