- 20 Şubat 2020
- 474
- 669
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.481
Benim bir tane oğlum var o da tüp bebekle dünyaya geldi 3.denemede olmuştu,bu da 3.denemede tuttu.Almanyadayım bentebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerede yaptrdnz ilk deneme mi sorun neydi
teşekkür ederim inşallah darısı isteyen herkese olsun arkadaşlarTebrik ederim cnm saglıkla kucagına al darısı bıze
hadi bakalım hayırlısı benimde 14.gün 1600,doktor ikiz olabilir dediBenim kanda görünen ikiz gebelik canım tabi ultrason da belli olucak herşey
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama sakın ümitsizliğe düşme,ilkinde tutmayabiliyorOlumsuz cıktı negatif sonucbugun kan verdim
Maşallah canım değerin o kadar yüksek ki çocuk anne diye bağırıyor :)))
İkiz anası olacan kolay gelsin bacım bol bol uyu dinlen :)sağlıkla gelsin bakalım. Benim iki embriyo transfer edildi belkide ondan
Fazla iğneden dolayı olabilir ama ters bir durum olduğunu zannetmiyorum oraya odaklanma bence yayılmıştır yinede ilaçKızlar oksapar karnımda sag kısımda hafıf dokununca topak olmus gıbı oldu hafıf acıyo dıger ıgnelerın morluklarıda ynı gecıyo ust ustemı geldı acaba
Evet Pazartesi gününden beri doktor yapma dedi yaptım sabırszlıktan korkudan ölecem rabbım isteyen herkese versınİdrar testi yaptın mı canım
Benim acı gitti sadece uçlarında hassiyet var bu da beni olumsuzluğa itiyorhayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırızhiçbirşey hissetmiyorum ben ya geçen ayki transferimde göğüslerim çok acıyordu son günlere doğru,
Oo hayırlı olsun sabırsız anne :)Evet Pazartesi gününden beri doktor yapma dedi yaptım sabırszlıktan korkudan ölecem rabbım isteyen herkese versın
Hakkında hayırlısı böyle imiş ben kendimi bu şekilde teselli ediyorum belki sağlıklı olmayacaktı.. Söylemek her zaman kolay tabi, canını sıkma diyeceğim yinede birşey söylemek çok zor..Sadece iki tane vardı onu koymuşlardı
Sanırım ılac toplandı ya baska yere yapayım bıraz da gecsınnyayılsın bende bugun bel kasık agrım oldu az ama ıgne etkısıde bar daha ılk denemem benım ıkıtane koydular heycanlıyım cokFazla iğneden dolayı olabilir ama ters bir durum olduğunu zannetmiyorum oraya odaklanma bence yayılmıştır yinede ilaç
Hanımde ucu acıyo cnm o ıgnelerde kaldı neden olumsuz olsun bebeklermdaha yenı tutuncak kac gunnoldu surdaBenim acı gitti sadece uçlarında hassiyet var bu da beni olumsuzluğa itiyor
Tamam canım inş bişey olmazSıkıntı olmaz canım rahat ol Allahın izniyle transferin ilk günü o kadar saat giden çok
Kız bunu neden yaptın ıgne etkısı gecmısmı anlamadım benEvet Pazartesi gününden beri doktor yapma dedi yaptım sabırszlıktan korkudan ölecem rabbım isteyen herkese versın
İnşallah amin canımBen transfer olduğun gün yolculuk yaptım 5 saat Allah’a emanet
önce tamamı ağrıyordu ama şimdi sadece uçları hafifHanımde ucu acıyo cnm o ıgnelerde kaldı neden olumsuz olsun bebeklermdaha yenı tutuncak kac gunnoldu surda
Kız bunu neden yaptın ıgne etkısı gecmısmı anlamadım ben
Bana sknti olmaz demisti dr.ben 3.günü 2.30 saat yol yaptm cnmKızlar transferin 6.günü 2 saatlik yola çıksam bi sorun olur mu
Bn dokunup ustune yapamıyıdumm hormon ılaclar kullanırken benımde sade ucları kaldı bosver adete kdr bekleyelmönce tamamı ağrıyordu ama şimdi sadece uçları hafif
Yaaa gercekten mi ? Cikar mi kii? Ay cok cok heyenlandimBenim 4. günüm aynı sayılırız. 5. Gün embriyosu. Ben pazartesi yapmayı düşünüyorum idrar testi
Cikar sanırım:)Yaaa gercekten mi ? Cikar mi kii? Ay cok cok heyenlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?