- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.501
Düz yol muydu canımBana sknti olmaz demisti dr.ben 3.günü 2.30 saat yol yaptm cnm
Benim 4. Gun embriyosuydu ya bilemiyorum cok erken gibi . Bugun inanilmaz gazim var , dun batma hissi oluyordu ama bugun göguslerimde resmen agri var baska da biseyim yok . Belirti mi bunlar , uyduruyormuyum bilemiuorumCikar sanırım:)
Benim de oyle gaz cok var goguslerim sabah cok ağrıyordu simdi iyi.Benim 4. Gun embriyosuydu ya bilemiyorum cok erken gibi . Bugun inanilmaz gazim var , dun batma hissi oluyordu ama bugun göguslerimde resmen agri var baska da biseyim yok . Belirti mi bunlar , uyduruyormuyum bilemiuorum❤ senin hissettigin bisey var mi ?
Bnm gogus uclarmda acı kaldı sadece. Gaz hıc gecmıyo transferden berı baskada bısey yok tutunma belırtısı olurmu bılmemBenim 4. Gun embriyosuydu ya bilemiyorum cok erken gibi . Bugun inanilmaz gazim var , dun batma hissi oluyordu ama bugun göguslerimde resmen agri var baska da biseyim yok . Belirti mi bunlar , uyduruyormuyum bilemiuorum❤ senin hissettigin bisey var mi ?
Slm şekerim, benimde bugün kontrol vardı benim doktorumda iptalini istedi yoksa yarın olacaktı hiçbir problem gözükmüyordu vardır bunda da hayır. Allah korusun hep belirsizlik içindeyiz o haldeyken düşünemiyorumMerak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlarTopik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
Yarınsa neden yapmadı ki her şey de yolundaymış aslında keşke yapsaydıSlm şekerim, benimde bugün kontrol vardı benim doktorumda iptalini istedi yoksa yarın olacaktı hiçbir problem gözükmüyordu vardır bunda da hayır. Allah korusun hep belirsizlik içindeyiz o haldeyken düşünemiyorum
Ilk denememiz, sebepsiz infertilite, tüm değerler iyi ama 4 senedir hiç gebelik olusmadi. Yaklaşık 10 aydır bu doktora gidiyorum. Siz de sorun nedir?merhaba ilk denemniz mi sorun nedir?
cevap icin tesekkrüler
İlk denememi murat sönmezer ikinci denememi genart da yaptirdi siz nereye gorusceksinizçook sevindimmm hayırlı olsunnn Allah bagıslasın
tebrik ederimm sizi <3
İlk 2 deneme nerede yaptırdınız? Neden tutmadı?
benim 2 gün önce adetli değilken ultrasonda 4 civarı folikül var dedi
bana biraz süreci anlatırsanız coook sevinirim yarın ilk görüşmeme gidicem
Ben bahceci yi oneririm selen hocayicoook acil benim durum cnk yarın görüşmeye gidicem bir an önce karar vermem lazım yaptırcagm yere cevap bekliyorum szlrden
O kadar yogun ki ilgelenmiyorcanım sen hulusi hocada mı yaptırdın analtaablrmsn neden onu önderğini?
Ilk denemem diBenim bir tane oğlum var o da tüp bebekle dünyaya geldi 3.denemede olmuştu,bu da 3.denemede tuttu.Almanyadayım ben
teşekkür ederim inşallah darısı isteyen herkese olsun arkadaşlar
hadi bakalım hayırlısı benimde 14.gün 1600,doktor ikiz olabilir dedi
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama sakın ümitsizliğe düşme,ilkinde tutmayabiliyor
Dua ediyorum insallah hepimiz icin guzel haberler olur.Bisey sorucam , pazartesi gunu test yapacagini yazmistin ya , erken gebelik testi mi kan testi mi ?Bnm gogus uclarmda acı kaldı sadece. Gaz hıc gecmıyo transferden berı baskada bısey yok tutunma belırtısı olurmu bılmem
Yok kız ben denedım Pazartesi test yaparmıyum bılmıyorum erken gebelık yok bende normal var testten korkuyorum negatıf gormektenDua ediyorum insallah hepimiz icin guzel haberler olur.Bisey sorucam , pazartesi gunu test yapacagini yazmistin ya , erken gebelik testi mi kan testi mi ?
Yok kız ben denedım Pazartesi test yaparmıyum bılmıyorum erken gebelık yok bende normal var testten korkuyorum negatıf gormekten
Kacinci denemen canim senin ? Daha once hamileligin oldu mu hic ?offf bende korkuyorum ama bir yanimda deli gibi yapmak istiyor. Keske bi alet olsa icimizde nerde napiyor görsek
Embiryon nasıldı canımIlk denemem di
Evet ama hiçbir gidişat belli olmadığından ve kullandığım ilaçlar bağışıklığı düşürdüğünden biraz da kolay olur kapman dedi ben de risk almam istemedim artık napım. Üzüldüm ama öle durumda olsam hep endişeli geçecek netice de çalışan insanlarız. Bu durumda beni endişelendirdi bende istemedim vardır bunda da bi hayır ne diyelimYarınsa neden yapmadı ki her şey de yolundaymış aslında keşke yapsaydı
Orta kalitedeydiEmbiryon nasıldı canım
Hayırlısı canım nasip zamanı varmış demekkiEvet ama hiçbir gidişat belli olmadığından ve kullandığım ilaçlar bağışıklığı düşürdüğünden biraz da kolay olur kapman dedi ben de risk almam istemedim artık napım. Üzüldüm ama öle durumda olsam hep endişeli geçecek netice de çalışan insanlarız. Bu durumda beni endişelendirdi bende istemedim vardır bunda da bi hayır ne diyelim
Ya keske desek bebeklere tutun heemenofff bende korkuyorum ama bir yanimda deli gibi yapmak istiyor. Keske bi alet olsa icimizde nerde napiyor görsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?