2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar sonucuz. Bende bi saat yattım sonra eve geldim aynı şehirde ama yolum uzundu. İster istemez korkuyorum bu 3. Transferim ne yapsam bilmiyorum , Allah a emanet haklısınız Allah ol derse olacak ..

Kanda ikiz gebeliknasıl belli oluyor ki ben cuma günü kan testi için gideceğim 8 gün oldu 2 tane transfer yapıldı idrar testinde hafif daha ama çıktı
Canım benim kan tahlili günüm 11.gündü o gün kan verdiğimde değerim 557 idi tek olanlarda daha az yarısı falan çıkıyor değerler benimde 2tane transfer oldu benimde 8.gğn idrarda hafif çıkmıştı ve birde 3 defa kan veriyorsun artışına göre onlar anlıyorlar ikizmi tekmi bugün 15.gün mesela değerim 2447

test günüm haftaya perşembe ,16 martta transferim oldu benim 2 embriyo,
Kızlar oksapar karnımda sag kısımda hafıf dokununca topak olmus gıbı oldu hafıf acıyo dıger ıgnelerın morluklarıda ynı gecıyo ust ustemı geldı acaba

aynen rabbim ol derse olacak bu benım ilk transferım

insan üzülüyo amacanım hakkında hayırlsıı olsun. yerınde ben olsam bende oyle karar verırdım.
Anladim canim hayırlısı olsun inşallah. Ben de transfer oldum ama cok umutsuzluğa kapılıyorum ülkenin haline bak gerçekten.
cık cık umutsuz olmaaa ben ne umutsuzlar gördüm pozitif alan :))senınde ınsallah oyle olacak.
Testleri ıkısını aynı gün dün bırısını bugün yaptım rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah ve 2 tane transfer oldum bugün 9 gün oldu daha sizce sonuç ne dir
merhaba çift çizgi görünüyor ama hepsi aynı gibi en saglıklı sonucu kan testı verecektır.
Iyiyim ben, hic bir sey hissedemiyorum sadece akintim var olmadi gibi geliyor agrim falan yok bugun 4. Günüm
hemen o hissiyatı at üzerinden. canım guzel sonuc alacaksın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…