- 17 Mart 2020
- 106
- 101
- 23
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.461
Hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar sonucuz. Bende bi saat yattım sonra eve geldim aynı şehirde ama yolum uzundu. İster istemez korkuyorum bu 3. Transferim ne yapsam bilmiyorum , Allah a emanet haklısınız Allah ol derse olacak ..ben hiç yatamıyorum Allah’a emanet diyorum kalkıyorum hiçte yatmadım ilk 4 saat sonrası hep kalktım zaten transfer İzmir’de oldu Muğla’ya geldım Allah’a emanet insallah cuma günü kan tahlılıyle bellı olacak
Kacıncı gununuz valla hem heycanlıyım hem korkuyorum negatıf gormek ıstemıyorumbende insallah
Bende annemde kalıyorum otıruyom uzanıyorum hafıf gezınıyorumm daha banyo yapmaım yarın yapcamtest gununuz nezaman tek embrıyomu sızın
Canım benim kan tahlili günüm 11.gündü o gün kan verdiğimde değerim 557 idi tek olanlarda daha az yarısı falan çıkıyor değerler benimde 2tane transfer oldu benimde 8.gğn idrarda hafif çıkmıştı ve birde 3 defa kan veriyorsun artışına göre onlar anlıyorlar ikizmi tekmi bugün 15.gün mesela değerim 2447Kanda ikiz gebeliknasıl belli oluyor ki ben cuma günü kan testi için gideceğim 8 gün oldu 2 tane transfer yapıldı idrar testinde hafif daha ama çıktı
Bende 16 martta oldum 27 sınde yap dedıler banada ıkı embrıyo koyuldu bısey hıssedıyomsn hıc gogus ucumda ılaclardan acı kaldı benımtest günüm haftaya perşembe ,16 martta transferim oldu benim 2 embriyo,
test günüm haftaya perşembe ,16 martta transferim oldu benim 2 embriyo,
Kızlar oksapar karnımda sag kısımda hafıf dokununca topak olmus gıbı oldu hafıf acıyo dıger ıgnelerın morluklarıda ynı gecıyo ust ustemı geldı acabaCanım benim kan tahlili günüm 11.gündü o gün kan verdiğimde değerim 557 idi tek olanlarda daha az yarısı falan çıkıyor değerler benimde 2tane transfer oldu benimde 8.gğn idrarda hafif çıkmıştı ve birde 3 defa kan veriyorsun artışına göre onlar anlıyorlar ikizmi tekmi bugün 15.gün mesela değerim 2447
Sadece iki tane vardı onu koymuşlardıCanını sıkma diyeceğim ama negatif sonuç olunca birşey diyemiyor insan.. donmuş embriyonuz var mıydı?
Yoktu malesef sadece iki tane vardı onu koymuşlardıCanını sıkma diyeceğim ama negatif sonuç olunca birşey diyemiyor insan.. donmuş embriyonuz var mıydı?
aynen rabbim ol derse olacak bu benım ilk transferımHayırlı olsun inşallah pozitif çıkar sonucuz. Bende bi saat yattım sonra eve geldim aynı şehirde ama yolum uzundu. İster istemez korkuyorum bu 3. Transferim ne yapsam bilmiyorum , Allah a emanet haklısınız Allah ol derse olacak ..
Hadi hayırlısı canım5.gün embriyosu . 10 yumurtadan 5 i kaliteli embriyoydu . 2 embriyo transfer etti. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah . Amin...
insan üzülüyo amacanım hakkında hayırlsıı olsun. yerınde ben olsam bende oyle karar verırdım.Merak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlarTopik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
cık cık umutsuz olmaaa ben ne umutsuzlar gördüm pozitif alan :))senınde ınsallah oyle olacak.Anladim canim hayırlısı olsun inşallah. Ben de transfer oldum ama cok umutsuzluğa kapılıyorum ülkenin haline bak gerçekten.
merhaba çift çizgi görünüyor ama hepsi aynı gibi en saglıklı sonucu kan testı verecektır.Testleri ıkısını aynı gün dün bırısını bugün yaptım rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah ve 2 tane transfer oldum bugün 9 gün oldu daha sizce sonuç ne dir
hemen o hissiyatı at üzerinden. canım guzel sonuc alacaksın insallahIyiyim ben, hic bir sey hissedemiyorum sadece akintim var olmadi gibi geliyoragrim falan yok bugun 4. Günüm
Sıkıntı olmaz canım rahat ol Allahın izniyle transferin ilk günü o kadar saat giden çokKızlar transferin 6.günü 2 saatlik yola çıksam bi sorun olur mu
Sen aklımda cumartesi opu oldun diye kalmış canımVallahi canem 5. Gun embriyosuydu . 2 embriyo transfer etti. Bakalim. Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin . Amin
Ben transfer olduğun gün yolculuk yaptım 5 saat Allah’a emanetKızlar transferin 6.günü 2 saatlik yola çıksam bi sorun olur mu
Maşallah canım değerin o kadar yüksek ki çocuk anne diye bağırıyor :)))Merhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Bende 5 gün tansferi oldum 2 tane transfer yapıldı 10 martta oldu transfer. Rabbım insallah hayırlısını saglıklısını nasip etsinSen aklımda cumartesi opu oldun diye kalmış canım
hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırızBende 16 martta oldum 27 sınde yap dedıler banada ıkı embrıyo koyuldu bısey hıssedıyomsn hıc gogus ucumda ılaclardan acı kaldı benım
Amin canım benim de 3.gün embiryosu cumartesi transfer oldumBende 5 gün tansferi oldum 2 tane transfer yapıldı 10 martta oldu transfer. Rabbım insallah hayırlısını saglıklısını nasip etsin
İdrar testi yaptın mı canımBende 5 gün tansferi oldum 2 tane transfer yapıldı 10 martta oldu transfer. Rabbım insallah hayırlısını saglıklısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?