- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.441
Vallahi canem 5. Gun embriyosuydu . 2 embriyo transfer etti. Bakalim. Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin . AminNasıl geçtiği hakkında buraya bilgi yazarsanız çok sevinirim Allah yardımcın olsun
Pazartesi transfer olmadınmı cnm 3.gunmu saycaz bugunBugun 3. Gunum 4.gun embriyosuydu en erken ne zaman cikar acaba? Meraktan catliyorumsenin kacinci gunum canim ?
Tebrik ederim cnm saglıkla kucagına al darısı bızeMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Kuzum senın tedavıye noldu sımdı gordumİnşallah canım... Mayıs ayında tekrar toplayıp taze transfer yapmaya karar verdiler. Donmuşlar kalacakmış.
Aminn tüm hepimizi korusun inşallah rabbim geçecek bugünlerde ama sabırRabbim sizi ve herkesi korusun inşallahgerçekten herkes çok tedirgin bu olay bir sürü şeyi durdurdu resmen hayat durdu gibi birşey oldu.. İnşallah çok uzun sürmez bu durum
Benim kanda görünen ikiz gebelik canım tabi ultrason da belli olucak herşeykızlar ikiz gebe yada transfer olanlar varmı
Olumsuz cıktı negatif sonucDualarım isteyen herkese canım benim inşallah olumlu sonuç alırsın Allah emeklerinin karşılığını verecektir inşallah
İkiz hamilemisinizKızlar nasılsınız hamılelık bellı olana kdr varmıs gıbı davranıyorum kokular kotu gelmeye mızmızlanmaya basladım cok hosuma gıdıyobebeklerımı de sevıyorum ohhh ne guzel sozler neler yapıyosunu benım gıbı bekleyenler hamıleler herkes
Maşallah maşallah tebrik ederim inşallah sağsalim kucağına alırsın üçüzde olabilirMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Kanda ikiz gebeliknasıl belli oluyor ki ben cuma günü kan testi için gideceğim 8 gün oldu 2 tane transfer yapıldı idrar testinde hafif daha ama çıktıBenim kanda görünen ikiz gebelik canım tabi ultrason da belli olucak herşey
Bilmiyorum korkuyorum hayırlısıKanda ikiz gebeliknasıl belli oluyor ki ben cuma günü kan testi için gideceğim 8 gün oldu 2 tane transfer yapıldı idrar testinde hafif daha ama çıktı
Canım kaçıncı günündü kan değerlerin nasıldı üzülme lütfen benim de sıkıntılı12. Gün ve 64 civarı değerlerim artık hayırlısı olsun diyelim zaten öyle bi zamana denk geldik ki virüs deprem vs allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahOlumsuz cıktı negatif sonucbugun kan verdim
Olumsuz cıktı negatif sonucbugun kan verdim
Ikı embrıyo koyuldu cnm henuz hamılemdglm Pazartesi transfer oldum psikolojik olrk hamıleymİkiz hamilemisiniz
Ya ben genelde sırtüstü yatıyorum arada bir kalkıyorum mutfağı falan toparlıyorum sonra tekrar uzanıyorum, siz neler yapıyorsunuz ?Ikı embrıyo koyuldu cnm henuz hamılemdglm Pazartesi transfer oldum psikolojik olrk hamıleym
Ikı embrıyo koyuldu cnm henuz hamılemdglm Pazartesi transfer oldum psikolojik olrk hamıleym
ben hiç yatamıyorum Allah’a emanet diyorum kalkıyorum hiçte yatmadım ilk 4 saat sonrası hep kalktım zaten transfer İzmir’de oldu Muğla’ya geldım Allah’a emanet insallah cuma günü kan tahlılıyle bellı olacakYa ben genelde sırtüstü yatıyorum arada bir kalkıyorum mutfağı falan toparlıyorum sonra tekrar uzanıyorum, siz neler yapıyorsunuz ?
Bende 13 martKızlar merhba. Bende 14 martta transfer oldum. İşten izin aldım evde sizi takip ediyorum. Dualarım hepiöize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebikoları
Bende annemde kalıyorum otıruyom uzanıyorum hafıf gezınıyorumm daha banyo yapmaım yarın yapcamYa ben genelde sırtüstü yatıyorum arada bir kalkıyorum mutfağı falan toparlıyorum sonra tekrar uzanıyorum, siz neler yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?