- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.681
Insalalh canımmbak ne güzel iyi demiş doktor, bana da 3.gün ekemişti cetrodeti, normalden iki gün daha fazla kulannırsın yada biraz dozunu artırırlar gelişirler mutlaka
Kaliteleri nasıl acaba embrıyolarınızın?Ah o stres insanı bitiriyorHayırlı haberler alırsın inşallah
Ay yanlış rakama basmışımkusura bakma lütfen hemen değişeceğim. Bu arada inşallah bebişler sımsıkı tutunur geriden gelen embriyonda gelişebilir mesela benim donmuş 2 embriyom var 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. Gün. Yavaş geliştiği geriden geldiği için 6. Güne beklettiler geriden gelen embriyomun 5. Gün embriyomdan daha kaliteli olduğunu söylemişlerdi
Normalde önceleri 83 çıkmış canım adetin ikinci günü verdiğim zaman şimdi 616 çıktı doktor iyi dedi değereE2 degerın normalde nedir? E2 ne kadar coksa ilaç kullanırken o kadar yumurtan ilaçlara tepki verıyo demek oluyo canım
Harika maşallaaah8. Gün 32
10. Gün 74
12. Gün 183
15. Gün yani bugün 782
Doktorum 1000 i görmeyi bekliyor çarşamba tekrar kan vereceğim canım
Banada oyle uygun gormuştuBenım ıkıtane ıyı dedıler bırı gerıden gelıyodu onun gelısımıde 6.gun ıyı olursa dondurcaz dedıler cnm ama bana ıkı tane uygun gormus oyle dedı anlamadm bende
Benım normalde degerım 66. Dün akşam arastrdgm kadarıyla 50 üstü olması bebek dusunenler için kotu yazıyo bunun hakkında bılgısı olan var mı? Aynen yumurtaların tepki vermiş 616 ya cıkmışNormalde önceleri 83 çıkmış canım adetin ikinci günü verdiğim zaman şimdi 616 çıktı doktor iyi dedi değere
Onu bilmiyom canım da doktor suan için iyi dedi degerinBenım normalde degerım 66. Dün akşam arastrdgm kadarıyla 50 üstü olması bebek dusunenler için kotu yazıyo bunun hakkında bılgısı olan var mı? Aynen yumurtaların tepki vermiş 616 ya cıkmış
Aynen adet zamanı gelmeden olmuş olacağız nasipse eğerŞimdi biz transferi adet olmadan önce olacak dmi
Ay kuzum ben mi yazmadım yoksa sen mi bilgilerini atmadın hangisi oldu?Ben yokum
İkincisinde kaçtı seninki canım benim doktorum 1000 i bekliyorMasallah canım ...ya ben iki kere verdim ondan sordum daha gerek yok dedi de...masallah canim insallah kesede görürürüz
15. Günüde gördüm bu sonucu canımTransferin kacıncı gününde cıktı canım bu sonuc
Estağfirullah kuzum insaniz bazen hatalar olabilir ama üzüldüm bu aynının çöp olmasınaKizlar benimde bu ay cope gitti benim salakligin yuzune.. ilac bitince almadim alinmiyo sandim o yuzden iptal olduu yikiklardayim gitti bosyere bu ayim cok kotuyun
Ben atmadım sanırım bodoslama yorumlara daldım öyleceAy kuzum ben mi yazmadım yoksa sen mi bilgilerini atmadın hangisi oldu?Hadi yazıver de ekleyeyim birazdan
Hayırlı olsun canım inşallah15. Günüde gördüm bu sonucu canım
İkincisinde kaçtı seninki canım benim doktorum 1000 i bekliyor
İnşallah keseyi görürüz canım kalp atışlarında duyarız kucağımıza da alırız
Listeyi başta yapmadım sonradan aklıma geldi ondan öyle olmuşturBen atmadım sanırım bodoslama yorumlara daldım öylece26 yaşındayım bahçeci fulyada 7 martta transfer oldum doktorum doç.dr.Remzi Abalı ne söylemem gerek baska
Aynı his bemdede var seni çok iyi anlıyorumBende sadece göğüslerimde şişkinlik var progestan fitili kullanmaya başladım dün akıntım biraz arttık başkada bişey yok içimde hep bi olmadı hissi var onu atmayı bir türlü başaramıyorum
Canım idrar testi hiç yaptın mı yoksa direk kan mı vereceksin3 gundur konusmuyorum zaten daha da konusmayi dusunmuyorum bir sure
Benim iki gün gögsüm çok ağrıdı şuan sadece dokununca sızı var belim de ayağa kalkıp biraz iş yapınca ağrıyor ben de ne hissedeceğimi şaşırdımAynı his bemdede var seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?