2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bilmiyorum ki 2 tane kullanmıştım bugün itibari ile 3 adet olarak devam edicem evet kesildi haattabaya şaşırdım sonra internetten araştırdım meğer ilaçtan kaynakliymis
Zaten bu ilaçları kullandığımız sürece adette olmayız canım yani Allah korusun negatif olursa sonuç ilaçları bırakınca adet olunuyor diye biliyorum

Evet canım öyle 5. Günden daha kaliteli oldu ama yinede 5. Günü transfer edecekler herzaman önceliğimiz 5. Gün dediler Ya Şimdi siz bir bedende 3 tane can mı olacaksınızzz O günleri de görürüz inşallah Canım eğer embriyonun durumu iyiyse zaten embriyolog bilgi verir ve dondurur diye düşünüyorum eğer sana böyle birşey sorarlarsa bence dondur ama sanmıyorum genelde kendileri karar veriyor

Bılmıyorım valla kuzum ıyıyse dondurcak artık ılerıso ıcın bebısler tutmazsa dusunurum en kotu uzun zaman sonra zor surec bılıyosun cunku allah buyuk dıyorum yarın ola hayrola ay kız korkuyorum ılk bebegı erken dogumla kaybettö allahım ıkı tane tasıyabılıp haftasında dogurcaksam nasıp etsın ıns kuzum

Kıyamam ya gerçekten çok zor yaşadığın olay. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almanı nasip etsin Biz bebek hasreti çekiyoruz evet çok zor ama olupta kaybetmenin acısını tahmin bile edemiyorum o yüzden senin içinde çok dua edeceğim Bu arada aynen kuzum inşallah iyi kalite olur ve dondurabilirsiniz embriyonuzu.

S Selinbe , @Neferati sizde durumlar nasıl? belirtileriniz var mı? benım belirtilerim dünden beri yok denecek kadar az. dayanamayıp test yapan var mı?
Bende sadece göğüslerimde şişkinlik var progestan fitili kullanmaya başladım dün akıntım biraz arttık başkada bişey yok içimde hep bi olmadı hissi var onu atmayı bir türlü başaramıyorum

Saol canim teşekkür ederim ınsaalh

Evet kayıp zor mezara koymak yavrunu allahım bana ve komselere yasatmasın yenıden saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cnm ıns bakalım gelısırse dondurucam gıbı ılerısı ıcın ne olur ne olmaz cnm cok hasret cekıyoruz herseyde gene hayır vardır dıyorum

Bülent hoca bana da 2 tane koymuştu birinin gelişimi kötü demişti. Yaşım 30 aslında 30 a koymuyolar 2 tane canım

Bülent hoca bana da 2 tane koymuştu birinin gelişimi kötü demişti. Yaşım 30 aslında 30 a koymuyolar 2 tane canım
Benım ıkıtane ıyı dedıler bırı gerıden gelıyodu onun gelısımıde 6.gun ıyı olursa dondurcaz dedıler cnm ama bana ıkı tane uygun gormus oyle dedı anlamadm bende

Ben yokum

Aa birlikte kalmanıza rağmen söylemedin mi canım yardımcı olurdu sana

Rabbim verecek olursa istersen hic oturma canim veriyor rabbim. Sen sikma canini

4 gun oldu canım bugün de vurulunca 5 olcak kan tahlilin çok iyi dedi doktor sadece biraz fazla iğne vurulavilirsin dedi cetrodeyi ekledi iğne olarak
bak ne güzel iyi demiş doktor, bana da 3.gün ekemişti cetrodeti, normalden iki gün daha fazla kulannırsın yada biraz dozunu artırırlar gelişirler mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…