- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.641
canım sen iğnelere başlayalı kaç gün oldu kiTamam canım tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen iğnelere başlayalı kaç gün oldu kiTamam canım tesekkur ederim
Aynen öyle canım ...Aleyküm selam canım benim ❤❤Sağol canım benim, Allah razı olsun, annene de çok teşekkür ettiğimi ve selamlarımı ilet lütfen. Üzüldük ama Umudumuzu kesmedik tabi, yaşadığımız sürece her zaman her şey için umut var.
Benim doktorum yazdi ama zaten devlette yazinca da yine pahaliya geliyor baya. Benim aldigim 10 lu kutuKızlar bana oksapar 0,6 yazdılar ıcınde ıkıtane var ıkı gunluk 180 tl cıvaro sanırım bunu saglık ocagı yada baska yerde yazdırabılırmıyız hamıle oluncamı yazdırıcaz yoksa bılgı verırmısınız bılenler benım bıtcemı asıyor yoksa
Muhtemelen diğer ilaçlara başlatır canım aynen. Estrofem benimde adetimi kesti başta garipsedim durumu ama sonra ilaçtan olacağı aklıma geldi üstüne düşmedim çok. Bu arada ben günde 3 defa kullanıyorum sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olacak şekilde. Bu ilacı doktorlar farklı kullanım şekillerinde veriyor hastalarına. Neye göre bu şekilde veriyorlar bilemiyorumGünaydın Benimde cumartesi kontrolüm sonra diğer ilaçlara başlayacağım sanırım. Bu arada estrofem kullanmaya baslayinca adetin kesildimi benim kesildi biyerlerde okudum rahim kalınlaşması yaptığı için adetim kesilmesi normalmiş. Bide estrofem bu şekilde kullanmam lazım seninde öle mi mesela 12 ile 15 mart günde 2 defa
16 mart 19 mart arası günde 3 defa sonra 4 defaya cikiyir
Bılmıyorum cnm benımkı ıkılı keske 10 lu olsa valla napcaz bılmemBenim doktorum yazdi ama zaten devlette yazinca da yine pahaliya geliyor baya. Benim aldigim 10 lu kutu
Masaallah subhanallah. Cok sevindim senin adina. Darisi yarin benim basima saglicakla insaallahŞimdi aldım sonucu canım 782.5 çıktı
4 gun oldu canım bugün de vurulunca 5 olcak kan tahlilin çok iyi dedi doktor sadece biraz fazla iğne vurulavilirsin dedi cetrodeyi ekledi iğne olarakcanım sen iğnelere başlayalı kaç gün oldu ki
Tebrik ederim canımŞimdi aldım sonucu canım 782.5 çıktı
Ah o stres insanı bitiriyor Hayırlı haberler alırsın inşallahHerkese iyi haftalar ♥
Bugün 5. Gün embriyo durumum belli olacak. Kaç embriyom yaşıyor acaba meraktayım stresteyim.
Sen naptn pekı cnm ıns tutar allahın ıznıyle bızde Olup kucagımıza alcaz ıns
Kuzum yas 29 benım 39 gordum tabloda
Amin inşallahInsallah hepiniz pozitif alirsinz canim❤❤
8. Gün 32Oo masallah canim sen kac kere kan verdin kacinci gunlerdi bana yazsana bi
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu duygularıMasaallah subhanallah. Cok sevindim senin adina. Darisi yarin benim basima saglicakla insaallah
Tebrikler, kat kat katlansın sonucun canımŞimdi aldım sonucu canım 782.5 çıktı
İnşallah canımTebrikler, kat kat katlansın sonucun canım
Çok sıkma canını canım benim banada ilk ay 100 ml den başlatmışlardı iğneleri yumurtlamam doğru düzgün olmadı ikinci ay arttırdılar dozu yumurtladım hemde 17 tane nasipten ötesi yok herşey olacağına varır doktorlar en az ilaçla en iyi sonuca ulaşmaya çalışıyorlarCanım çok sıkıldı 4.gun ignemdr yumurtaların boyutu 6 , 4 , 5 mm daha yavaş etki ediyormuş
Bilmiyorum ki 2 tane kullanmıştım bugün itibari ile 3 adet olarak devam edicem evet kesildi haattabaya şaşırdım sonra internetten araştırdım meğer ilaçtan kaynakliymisMuhtemelen diğer ilaçlara başlatır canım aynen. Estrofem benimde adetimi kesti başta garipsedim durumu ama sonra ilaçtan olacağı aklıma geldi üstüne düşmedim çok. Bu arada ben günde 3 defa kullanıyorum sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olacak şekilde. Bu ilacı doktorlar farklı kullanım şekillerinde veriyor hastalarına. Neye göre bu şekilde veriyorlar bilemiyorum
Ben ilk günümde hiç dinlenemedim ne yazıkki kayınvalidemlerle oturuyoruz haberleri yok sonuç pozitif olunca söylicez o yüzden herşey olağan akışıyla devam etti bide evden birşeyler yapıp satıyorum yüklü sipariş geldi bütün gün onlarla uğraştım burda saat akşam 10:36 oldu ancak oturdumTabi sürekli yatmak da iyi değil arada yürüyüşle dinelenerek geçirdim ben genelde günlerimi hala da öyle
Muhtemelen diğer ilaçlara başlatır canım aynen. Estrofem benimde adetimi kesti başta garipsedim durumu ama sonra ilaçtan olacağı aklıma geldi üstüne düşmedim çok. Bu arada ben günde 3 defa kullanıyorum sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olacak şekilde. Bu ilacı doktorlar farklı kullanım şekillerinde veriyor hastalarına. Neye göre bu şekilde veriyorlar bilemiyorum
Ay cnm onemlı dgl ya gercektenmı bana 5.gun kalıtelı olan ıkısıını verdıler gerıden gelenın durumuda yarn bellı olcak sence dondurayımmı o 1 tane bebısımı ay ıns ıcımdekılerde tutunur cnmAh o stres insanı bitiriyor Hayırlı haberler alırsın inşallah
Ay yanlış rakama basmışım kusura bakma lütfen hemen değişeceğim. Bu arada inşallah bebişler sımsıkı tutunur geriden gelen embriyonda gelişebilir mesela benim donmuş 2 embriyom var 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. Gün. Yavaş geliştiği geriden geldiği için 6. Güne beklettiler geriden gelen embriyomun 5. Gün embriyomdan daha kaliteli olduğunu söylemişlerdi
Masallah canım ...ya ben iki kere verdim ondan sordum daha gerek yok dedi de...masallah canim insallah kesede görürürüz8. Gün 32
10. Gün 74
12. Gün 183
15. Gün yani bugün 782
Doktorum 1000 i görmeyi bekliyor çarşamba tekrar kan vereceğim canım