• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bilmiyorum ki 2 tane kullanmıştım bugün itibari ile 3 adet olarak devam edicem evet kesildi haattabaya şaşırdım sonra internetten araştırdım meğer ilaçtan kaynakliymis
Zaten bu ilaçları kullandığımız sürece adette olmayız canım yani Allah korusun negatif olursa sonuç ilaçları bırakınca adet olunuyor diye biliyorum

Ay cnm onemlı dgl 🤣 ya gercektenmı bana 5.gun kalıtelı olan ıkısıını verdıler gerıden gelenın durumuda yarn bellı olcak sence dondurayımmı o 1 tane bebısımı ay ıns ıcımdekılerde tutunur cnm
Evet canım öyle 5. Günden daha kaliteli oldu ama yinede 5. Günü transfer edecekler herzaman önceliğimiz 5. Gün dediler 🤗 Ya Şimdi siz bir bedende 3 tane can mı olacaksınızzz😍 O günleri de görürüz inşallah 💕 Canım eğer embriyonun durumu iyiyse zaten embriyolog bilgi verir ve dondurur diye düşünüyorum eğer sana böyle birşey sorarlarsa bence dondur ama sanmıyorum genelde kendileri karar veriyor 🤗

Evet canım öyle 5. Günden daha kaliteli oldu ama yinede 5. Günü transfer edecekler herzaman önceliğimiz 5. Gün dediler 🤗 Ya Şimdi siz bir bedende 3 tane can mı olacaksınızzz😍 O günleri de görürüz inşallah 💕 Canım eğer embriyonun durumu iyiyse zaten embriyolog bilgi verir ve dondurur diye düşünüyorum eğer sana böyle birşey sorarlarsa bence dondur ama sanmıyorum genelde kendileri karar veriyor 🤗
Bılmıyorım valla kuzum ıyıyse dondurcak artık ılerıso ıcın bebısler tutmazsa dusunurum en kotu uzun zaman sonra zor surec bılıyosun cunku allah buyuk dıyorum yarın ola hayrola ay kız korkuyorum ılk bebegı erken dogumla kaybettö allahım ıkı tane tasıyabılıp haftasında dogurcaksam nasıp etsın ıns kuzum

Bılmıyorım valla kuzum ıyıyse dondurcak artık ılerıso ıcın bebısler tutmazsa dusunurum en kotu uzun zaman sonra zor surec bılıyosun cunku allah buyuk dıyorum yarın ola hayrola ay kız korkuyorum ılk bebegı erken dogumla kaybettö allahım ıkı tane tasıyabılıp haftasında dogurcaksam nasıp etsın ıns kuzum
Kıyamam ya gerçekten çok zor yaşadığın olay. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almanı nasip etsin 🙏 Biz bebek hasreti çekiyoruz evet çok zor ama olupta kaybetmenin acısını tahmin bile edemiyorum o yüzden senin içinde çok dua edeceğim 🙏 Bu arada aynen kuzum inşallah iyi kalite olur ve dondurabilirsiniz embriyonuzu.💕

S Selinbe , @Neferati sizde durumlar nasıl? belirtileriniz var mı? benım belirtilerim dünden beri yok denecek kadar az. dayanamayıp test yapan var mı?
Bende sadece göğüslerimde şişkinlik var progestan fitili kullanmaya başladım dün akıntım biraz arttık başkada bişey yok içimde hep bi olmadı hissi var onu atmayı bir türlü başaramıyorum😢

Çok sıkma canını canım benim banada ilk ay 100 ml den başlatmışlardı iğneleri yumurtlamam doğru düzgün olmadı ikinci ay arttırdılar dozu yumurtladım hemde 17 tane nasipten ötesi yok herşey olacağına varır doktorlar en az ilaçla en iyi sonuca ulaşmaya çalışıyorlar
Saol canim teşekkür ederim ınsaalh

Kıyamam ya gerçekten çok zor yaşadığın olay. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almanı nasip etsin 🙏 Biz bebek hasreti çekiyoruz evet çok zor ama olupta kaybetmenin acısını tahmin bile edemiyorum o yüzden senin içinde çok dua edeceğim 🙏 Bu arada aynen kuzum inşallah iyi kalite olur ve dondurabilirsiniz embriyonuzu.💕
Evet kayıp zor mezara koymak yavrunu allahım bana ve komselere yasatmasın yenıden saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cnm ıns bakalım gelısırse dondurucam gıbı ılerısı ıcın ne olur ne olmaz cnm cok hasret cekıyoruz herseyde gene hayır vardır dıyorum 🤲

Valla bende anlamadım belkı benım bırı cok ıyımdegıkdı bırı ıyıydı sansımı arttırmak ıcın koydular sanırım oyle uygun gormus bırı tutsunda oda olur bıtane gelısımı hafıf gerıden gelen embrıyom varmıs onuda takıp edıp yarın haber vercekler onangore dondursammı bılemedım
Bülent hoca bana da 2 tane koymuştu birinin gelişimi kötü demişti. Yaşım 30 aslında 30 a koymuyolar 2 tane canım

Bülent hoca bana da 2 tane koymuştu birinin gelişimi kötü demişti. Yaşım 30 aslında 30 a koymuyolar 2 tane canım
Benım ıkıtane ıyı dedıler bırı gerıden gelıyodu onun gelısımıde 6.gun ıyı olursa dondurcaz dedıler cnm ama bana ıkı tane uygun gormus oyle dedı anlamadm bende

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
@Buseeeeee95
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi
17 Mart Transfer Olacak
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi
3 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp Bebek MerkeziTransfer Hazırlığına Başlayacak
papatyamrm papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi03 Mart Transfer OlduPozitif:anneadayı:
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
•Yaş 29
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi29 Şubatta Tedaviye Başladı
@Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi13 veya 14 mart Transfer Olacak
@limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek MerkeziNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi5 Martta Transfer Oldu
@Almina58
•1.Deneme
Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğuMünür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir

Ben yokum 😱

Ben ilk günümde hiç dinlenemedim ne yazıkki 🙁 kayınvalidemlerle oturuyoruz haberleri yok sonuç pozitif olunca söylicez o yüzden herşey olağan akışıyla devam etti bide evden birşeyler yapıp satıyorum yüklü sipariş geldi bütün gün onlarla uğraştım burda saat akşam 10:36 oldu ancak oturdum 😐😐
Aa birlikte kalmanıza rağmen söylemedin mi canım yardımcı olurdu sana

Ben ilk günümde hiç dinlenemedim ne yazıkki 🙁 kayınvalidemlerle oturuyoruz haberleri yok sonuç pozitif olunca söylicez o yüzden herşey olağan akışıyla devam etti bide evden birşeyler yapıp satıyorum yüklü sipariş geldi bütün gün onlarla uğraştım burda saat akşam 10:36 oldu ancak oturdum 😐😐
Rabbim verecek olursa istersen hic oturma canim veriyor rabbim. Sen sikma canini

4 gun oldu canım bugün de vurulunca 5 olcak kan tahlilin çok iyi dedi doktor sadece biraz fazla iğne vurulavilirsin dedi cetrodeyi ekledi iğne olarak
bak ne güzel iyi demiş doktor, bana da 3.gün ekemişti cetrodeti, normalden iki gün daha fazla kulannırsın yada biraz dozunu artırırlar gelişirler mutlaka

Back