• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim iki gün gögsüm çok ağrıdı şuan sadece dokununca sızı var belim de ayağa kalkıp biraz iş yapınca ağrıyor ben de ne hissedeceğimi şaşırdım
Benım gogus agrım ılaclardan coktu gecmıstı bıkacgundur cnm yenıdenmı baslamasımgerek acaba senle bırlıkte gıdıyoruz

Tam kendimizi bi seye hazirliyoruz baska bi sokla karsilasiyoruz hep diyroum ki neden hersey boyle zor olmak zorunda ki 😏
Tam bir rüya gibi, ne zamandır görmediğin sonuçları görüyorsun. Tam diyorsun yaklaştım, olacak mı acaba diyorsun. Sonra hop bir bakıyorsun gene aynı yerdesin. Maddi ve manevi bitik durumdasın.

Bir tane embriyonuz garanti ise onu dondurup, transfer etmezler mi size
Bu benim 3. denemem. Sürekli embriyolarım ölüyor. 1 tane kalıyor ya da 2. embriyom 2. kalite oluşuyor. Zaten sonucu hep hüsran. Zaten iyi sonuç olsaydı dahi, bir sonraki ay transfer olacaktı.

Estofem :KK43: ilaci aldim ama ilac bitti pazar tatil pazartesi kontorol dedi benimde ilac cumartesi bitti bende dusunemedim ilaca devam edecegimi :KK43: hersey cok guzel ilerliyodu rahimde iyi durumda dediama ostrojen bi anda duser riske atamam dedi gitti bu ay:KK43:hatta diger ay nasil tedavi uyguluycam onu bile bilmiyorum dedi :KK43:
Ah canım ya çok üzüldüm gerçekten ama sende bir an önce toparlan kendini suclama hayırlısı böyleymiş belkide. Hem herşey bitmiş değilki merak etme önümüzdeki ay tedavin için en uygun şeyi düşünüp başlar inşallah 🙏😔

Kızlar merhaba. Benimde 14 martta 5. gün 2. Kalite embriyo transferim yapıldı. 25 mart test günüm ve şimdiden çok stresliyim. Benim gibi bekleyenler varsa birbirimizi teselli edelim isterim. Birde nasıl geçiyor süreç ben daha önce de transfer olmuştum ve doktor çok rahattı hemen masadan kaldırmış lavaboya göndermiş hayata dön demişti. Ama bu sefer masadan sedyeye aldılar yatakta 2 saat yatırdılar sonrada bol bol uzan dinlen dediler. Sizler neler yapıyorsunuz?

Tam bir rüya gibi, ne zamandır görmediğin sonuçları görüyorsun. Tam diyorsun yaklaştım, olacak mı acaba diyorsun. Sonra hop bir bakıyorsun gene aynı yerdesin. Maddi ve manevi bitik durumdasın.

Bu benim 3. denemem. Sürekli embriyolarım ölüyor. 1 tane kalıyor ya da 2. embriyom 2. kalite oluşuyor. Zaten sonucu hep hüsran. Zaten iyi sonuç olsaydı dahi, bir sonraki ay transfer olacaktı.
Haklısın canım, hem maddi hem manevi süreç çok zor ve yıpratıcı. Benim de ilk denemem di, yaşıma göre yumurtalık rezervim düşükmüş, 6 yumurtan var dediler 4 topladılar 3 tanesine işlem uyguladık bir tanesi canlılık gösterdi dediler, onu takip ettik beşinci günü gelişmedi tedavi olumsuz sonuçlandı. Maddiyat nedeni ile uzun süre tekrar deneyemem bende ama Allah tan umut kesilmez inşallah bizim de güzel sonuçlar alacağımız zamanlar gelir.

Back