- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.721
Evet bende yurtdışındayımTeşekkürler sizde mi yurtdışındasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende yurtdışındayımTeşekkürler sizde mi yurtdışındasınız?
Hastaneden cevap gelsindeNormaldir canim takinti yapma ilerlesin de onemli ola o
Nasıl yanı cnm ılacların bıttı hıc almadın dra gıtmedınmjKizlar benimde bu ay cope gitti benim salakligin yuzune.. ilac bitince almadim alinmiyo sandim o yuzden iptal olduu yikiklardayim gitti bosyere bu ayim cok kotuyun
Ne aşamadasınız??Evet bende yurtdışındayım
Benım gogus agrım ılaclardan coktu gecmıstı bıkacgundur cnm yenıdenmı baslamasımgerek acaba senle bırlıkte gıdıyoruzBenim iki gün gögsüm çok ağrıdı şuan sadece dokununca sızı var belim de ayağa kalkıp biraz iş yapınca ağrıyor ben de ne hissedeceğimi şaşırdım
Insallah canım benim ❤İkincisinde kaçtı seninki canım benim doktorum 1000 i bekliyor
İnşallah keseyi görürüz canım kalp atışlarında duyarız kucağımıza da alırız
Ya bi daha isterler yada kese tarihi verirHastaneden cevap gelsinde
Valla bilmiyorum ki canım ağrıması mı iyi ağrımaması mıBenım gogus agrım ılaclardan coktu gecmıstı bıkacgundur cnm yenıdenmı baslamasımgerek acaba senle bırlıkte gıdıyoruz
Ilk verdigin kan 145 miydi canim srnin 2 gune 300 4 gune 600 normal ..Evet yurtdışındayım. Bana çok az geldi. 4 günde çok yükselmemiş gibi. Hastaneden cevap da gelmedi. Merak içindeyim
Tam bir rüya gibi, ne zamandır görmediğin sonuçları görüyorsun. Tam diyorsun yaklaştım, olacak mı acaba diyorsun. Sonra hop bir bakıyorsun gene aynı yerdesin. Maddi ve manevi bitik durumdasın.Tam kendimizi bi seye hazirliyoruz baska bi sokla karsilasiyoruz hep diyroum ki neden hersey boyle zor olmak zorunda ki
Bu benim 3. denemem. Sürekli embriyolarım ölüyor. 1 tane kalıyor ya da 2. embriyom 2. kalite oluşuyor. Zaten sonucu hep hüsran. Zaten iyi sonuç olsaydı dahi, bir sonraki ay transfer olacaktı.Bir tane embriyonuz garanti ise onu dondurup, transfer etmezler mi size
Bilemedim içim sıkıldıIlk verdigin kan 145 miydi canim srnin 2 gune 300 4 gune 600 normal ..
Ah canım ya çok üzüldüm gerçekten ama sende bir an önce toparlan kendini suclama hayırlısı böyleymiş belkide. Hem herşey bitmiş değilki merak etme önümüzdeki ay tedavin için en uygun şeyi düşünüp başlar inşallahEstofem ilaci aldim ama ilac bitti pazar tatil pazartesi kontorol dedi benimde ilac cumartesi bitti bende dusunemedim ilaca devam edecegimi hersey cok guzel ilerliyodu rahimde iyi durumda dediama ostrojen bi anda duser riske atamam dedi gitti bu ayhatta diger ay nasil tedavi uyguluycam onu bile bilmiyorum dedi
Gereksiz strese girme...benim birazcik fazla gelismis yoksa ayniyizBilemedim içim sıkıldı
Bana verdi. Bi torba ilaçla döndüm eve.Hayır ben bant kullanmıyorum canım
Hergebelık her bebekmfarklı sanırım cnm estrofem bana basmagrısı yaptı ya yan etkılerınde var ama fenaValla bilmiyorum ki canım ağrıması mı iyi ağrımaması mı
Inşallah nerde yaşıyorsun devlette mı özelde mı yaptiriyorsunAynen adet zamanı gelmeden olmuş olacağız nasipse eğer
Benide eklermisinAy kuzum ben mi yazmadım yoksa sen mi bilgilerini atmadın hangisi oldu? Hadi yazıver de ekleyeyim birazdan
Haklısın canım, hem maddi hem manevi süreç çok zor ve yıpratıcı. Benim de ilk denemem di, yaşıma göre yumurtalık rezervim düşükmüş, 6 yumurtan var dediler 4 topladılar 3 tanesine işlem uyguladık bir tanesi canlılık gösterdi dediler, onu takip ettik beşinci günü gelişmedi tedavi olumsuz sonuçlandı. Maddiyat nedeni ile uzun süre tekrar deneyemem bende ama Allah tan umut kesilmez inşallah bizim de güzel sonuçlar alacağımız zamanlar gelir.Tam bir rüya gibi, ne zamandır görmediğin sonuçları görüyorsun. Tam diyorsun yaklaştım, olacak mı acaba diyorsun. Sonra hop bir bakıyorsun gene aynı yerdesin. Maddi ve manevi bitik durumdasın.
Bu benim 3. denemem. Sürekli embriyolarım ölüyor. 1 tane kalıyor ya da 2. embriyom 2. kalite oluşuyor. Zaten sonucu hep hüsran. Zaten iyi sonuç olsaydı dahi, bir sonraki ay transfer olacaktı.