• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ah o stres insanı bitiriyor 😔 Hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏

Ay yanlış rakama basmışım😂 kusura bakma lütfen hemen değişeceğim. Bu arada inşallah bebişler sımsıkı tutunur😍 geriden gelen embriyonda gelişebilir mesela benim donmuş 2 embriyom var 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. Gün. Yavaş geliştiği geriden geldiği için 6. Güne beklettiler geriden gelen embriyomun 5. Gün embriyomdan daha kaliteli olduğunu söylemişlerdi
Kaliteleri nasıl acaba embrıyolarınızın?

Benım ıkıtane ıyı dedıler bırı gerıden gelıyodu onun gelısımıde 6.gun ıyı olursa dondurcaz dedıler cnm ama bana ıkı tane uygun gormus oyle dedı anlamadm bende
Banada oyle uygun gormuştu☺️ 6. Gun dondurulacaklar vardı malesef yaşamadı benımkiler. Ama bu 3 ay onceki tedavım. Bana bi de embrıyoların kalitesini soylememişlerdi sadece 5. Gun oldgnu bılıyrm o kadar. Bu tedavımde oğrendım kalite kalite degişiyomuş maslak acıbademı arayıp ogrenıcem

Normalde önceleri 83 çıkmış canım adetin ikinci günü verdiğim zaman şimdi 616 çıktı doktor iyi dedi değere
Benım normalde degerım 66. Dün akşam arastrdgm kadarıyla 50 üstü olması bebek dusunenler için kotu yazıyo bunun hakkında bılgısı olan var mı? Aynen yumurtaların tepki vermiş 616 ya cıkmış😊

Benım normalde degerım 66. Dün akşam arastrdgm kadarıyla 50 üstü olması bebek dusunenler için kotu yazıyo bunun hakkında bılgısı olan var mı? Aynen yumurtaların tepki vermiş 616 ya cıkmış😊
Onu bilmiyom canım da doktor suan için iyi dedi degerin

Kizlar benimde bu ay cope gitti benim salakligin yuzune.. ilac bitince almadim alinmiyo sandim o yuzden iptal olduu yikiklardayim gitti bosyere bu ayim cok kotuyun :KK43:
Estağfirullah kuzum insaniz bazen hatalar olabilir ama üzüldüm bu aynının çöp olmasına 😔 hangi ilacı alman gerekiyordu da almadın ki ?

Ay kuzum ben mi yazmadım yoksa sen mi bilgilerini atmadın hangisi oldu? 😂 Hadi yazıver de ekleyeyim birazdan 😍💕
Ben atmadım sanırım bodoslama yorumlara daldım öylece 😂 26 yaşındayım bahçeci fulyada 7 martta transfer oldum doktorum doç.dr.Remzi Abalı ne söylemem gerek baska 🙈🙈

Ben atmadım sanırım bodoslama yorumlara daldım öylece 😂 26 yaşındayım bahçeci fulyada 7 martta transfer oldum doktorum doç.dr.Remzi Abalı ne söylemem gerek baska 🙈🙈
Listeyi başta yapmadım sonradan aklıma geldi ondan öyle olmuştur 😂 kaçıncı deneme ve tüp bebek sebebini de söylersen mutlu olurum😄

Back