- 13 Aralık 2019
- 69
- 55
- 3
- 36
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.701
kızlar perşembe günü nasipse transfer olucam. dualarınızda beni unutmayın. hepimiz burda güzel haberler veririz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estofem ilaci aldim ama ilac bitti pazar tatil pazartesi kontorol dedi benimde ilac cumartesi bitti bende dusunemedim ilaca devam edecegimi hersey cok guzel ilerliyodu rahimde iyi durumda dediama ostrojen bi anda duser riske atamam dedi gitti bu ayhatta diger ay nasil tedavi uyguluycam onu bile bilmiyorum dediEstağfirullah kuzum insaniz bazen hatalar olabilir ama üzüldüm bu aynının çöp olmasına hangi ilacı alman gerekiyordu da almadın ki ?
Bu konuyu varsa atlatabilen neler yaptılar kendilerini nasıl rahatlattılar bi yazabilirlerse bizede umut olur belkiAynı his bemdede var seni çok iyi anlıyorum
İnşallah senin için çok iyi olur canım... Çok çok sevindimMerhabalar kizlar, buhun yransferimi oldum. Anestezili yapildi gayet iyi hissediyorum, insallah yawrum tutunur.Iki embriyomuzu da dondurduk
Tam kendimizi bi seye hazirliyoruz baska bi sokla karsilasiyoruz hep diyroum ki neden hersey boyle zor olmak zorunda kiKendim için çok da parlak olmayan aynı zamanda artık yorulduğum bir durumla karşınızdayım.
7 embriyodan sadece 3 tanesi ilerleme gösterebilmiş. Ama sadece 1 tanesi A kalite gibi görünüyormuş. Dondurulacağı için yarını hatta 7. günü gözleyebilirlermiş.
Gene elimde sadece 1 embriyo var anlayacağınız. Gene iğneli günler beni bekliyor. Hayatımdan o kadar yoruldum, o kadar bıktım ki.
Günlerden beri OHSS ile uğraşıyorum. +5 kilo aldım kaç günde. Tam kendime geldim OPUdan sonra bu haber...
Artış gayet güzel. Her 48 saatte kan tahlili yapılıyor artış olması gerektiği gibi.. sağlıkla ilerlesin inşaAllah. Bu arada sizde mi yurtdışındasınız?Kızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi?
Yahrenayy
Bir tane embriyonuz garanti ise onu dondurup, transfer etmezler mi sizeKendim için çok da parlak olmayan aynı zamanda artık yorulduğum bir durumla karşınızdayım.
7 embriyodan sadece 3 tanesi ilerleme gösterebilmiş. Ama sadece 1 tanesi A kalite gibi görünüyormuş. Dondurulacağı için yarını hatta 7. günü gözleyebilirlermiş.
Gene elimde sadece 1 embriyo var anlayacağınız. Gene iğneli günler beni bekliyor. Hayatımdan o kadar yoruldum, o kadar bıktım ki.
Günlerden beri OHSS ile uğraşıyorum. +5 kilo aldım kaç günde. Tam kendime geldim OPUdan sonra bu haber...
Bir de neden OHSS oldunuz çok mu yumurta toplandıBir tane embriyonuz garanti ise onu dondurup, transfer etmezler mi size
Evet yurtdışındayım. Bana çok az geldi. 4 günde çok yükselmemiş gibi. Hastaneden cevap da gelmedi. Merak içindeyimArtış gayet güzel. Her 48 saatte kan tahlili yapılıyor artış olması gerektiği gibi.. sağlıkla ilerlesin inşaAllah. Bu arada sizde mi yurtdışındasınız?
Aynen hepsı bırıncı kalıte harıka gıdıyondıye mutluykrn bugun bıanda hayatımın sokunu yasadım ılgıncBanada oyle uygun gormuştu☺ 6. Gun dondurulacaklar vardı malesef yaşamadı benımkiler. Ama bu 3 ay onceki tedavım. Bana bi de embrıyoların kalitesini soylememişlerdi sadece 5. Gun oldgnu bılıyrm o kadar. Bu tedavımde oğrendım kalite kalite degişiyomuş maslak acıbademı arayıp ogrenıcem
Her iki günde test yapılsaydı cumartesi ikinci test günü olurdu %100 artış olsa yuvarlak 300 olur, ücüncü test günüde bugün olur yine %100 artış olsa 600 olur yani sizin değeriniz gayet iyi bence. Tabi en sağlıklı bilgileri dr ımız aktarırEvet yurtdışındayım. Bana çok az geldi. 4 günde çok yükselmemiş gibi. Hastaneden cevap da gelmedi. Merak içindeyim
Teşekkürler sizde mi yurtdışındasınız?Her iki günde test yapılsaydı cumartesi ikinci test günü olurdu %100 artış olsa yuvarlak 300 olur, ücüncü test günüde bugün olur yine %100 artış olsa 600 olur yani sizin değeriniz gayet iyi bence. Tabi en sağlıklı bilgileri dr ımız aktarır
Gayet iyi canım 2 günde 2 katı olmalı zaten de er normalEvet yurtdışındayım. Bana çok az geldi. 4 günde çok yükselmemiş gibi. Hastaneden cevap da gelmedi. Merak içindeyim
Hmm cikinca haber et canimDaha haber yok 3 saate anca gelir. Bırada herşey yavaş
Canim test günü persembeydi ilk verdiğim 271 idi ya .2 gune bi daha ver dedi 616 daha gerek yok pazara gel keseye bakalim dediİkincisinde kaçtı seninki canım benim doktorum 1000 i bekliyor
İnşallah keseyi görürüz canım kalp atışlarında duyarız kucağımıza da alırız
Normaldir canim takinti yapma ilerlesin de onemli ola oKızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi?
Yahrenayy