• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
@Buseeeeee95
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi
17 Mart Transfer Olacak
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi
3 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp Bebek MerkeziTransfer Hazırlığına Başlayacak
@papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi03 Mart Transfer OlduPozitif:anneadayı:
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
•Yaş 39
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi13 veya 14 mart Transfer Olacak
limoncicegi41 limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek MerkeziNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi5 Martta Transfer Oldu
@Almina58
•1.Deneme
Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğuMünür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir
Kuzum yas 29 benım 39 gordum tabloda🤣

Bi dahakine insallah hayırlı olur bol incir kurusu ye keci boynuzu ye canım
zaten süreç maddi manevi çok zor, insan olumsuz sonuçlanınca daha bir yıpranıyor, ben madiyat nedeni ile tekrar deneyemem yakın zamanda ama bakalım kısmet artık hayırlısı olsun canım

Igneler yavaş etki ediyormuş canım ondan senin e2 değerin kaç cikmisti
hiç hatırlamıyorum tatlım dosyalarda vardır belki ama onlar evde ben işteyim doktor bana iyi gelişiyorlar tahlillerde bir sorun yok demişti ama sonuç olumsuz oldu o yüzden çok takılma bence yavaş gelişsede sende sonuç tam tersi olup olumlu olabilir, biliyorum kolay değil ama çok stres yapmamaya çalış

hiç hatırlamıyorum tatlım dosyalarda vardır belki ama onlar evde ben işteyim doktor bana iyi gelişiyorlar tahlillerde bir sorun yok demişti ama sonuç olumsuz oldu o yüzden çok takılma bence yavaş gelişsede sende sonuç tam tersi olup olumlu olabilir, biliyorum kolay değil ama çok stres yapmamaya çalış
Tamam canım tesekkur ederim

zaten süreç maddi manevi çok zor, insan olumsuz sonuçlanınca daha bir yıpranıyor, ben madiyat nedeni ile tekrar deneyemem yakın zamanda ama bakalım kısmet artık hayırlısı olsun canım
Canım sana bol dua ettim edicem aklima geldikce.annem ne tatlı bir gelindi diyor oda dua etti Allahın izniyle inşallah senin de olacak..yıpranıyor insan dogru ama Allah 'tan ümit kesilmez❤❤

Canım sana bol dua ettim edicem aklima geldikce.annem ne tatlı bir gelindi diyor oda dua etti Allahın izniyle inşallah senin de olacak..yıpranıyor insan dogru ama Allah 'tan ümit kesilmez❤❤
Sağol canım benim, Allah razı olsun, annene de çok teşekkür ettiğimi ve selamlarımı ilet lütfen. Üzüldük ama Umudumuzu kesmedik tabi, yaşadığımız sürece her zaman her şey için umut var.

Back