- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.601
Tamam canım ama elimde olmuyo ki ister istemez yapiyorumTamam skinti yapma canım benim ilk.muaenedede öyle birseydi 6 li 5 li ydi valla canim.stres yapma ki gelissinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ama elimde olmuyo ki ister istemez yapiyorumTamam skinti yapma canım benim ilk.muaenedede öyle birseydi 6 li 5 li ydi valla canim.stres yapma ki gelissinler
Biliyorum kolay değil. Ama düşün ki moralin yuksek olursa süreç iyi ilerler.transfwre kadar da sonrada hep olumlu olmaya çalış.ve bol dua et canimTamam canım ama elimde olmuyo ki ister istemez yapiyorum
Buradan bir arkadaşla yazışmıştım. Hamile olmadığımız için dahiliyeye gitmek gerekiyor demiştir. Test sonuçlarınla birlikte gidersin. Benim pıhtılaşmam düşük çıktı dahiliye doktorum düşük olsa ilaç yazmam gerekirdi ama düşük yok ilaç başlayamam dedi. En iyi ihtimalle aile hekimine yazdır. Reçete yazıyor. Bir süre kurtarır seni. Hatta tanıdık dahiliye doktoru bulursan raporla hallolur.Kadın dogumamı dahılıyeyemı gıtmek gerek acaba en kotu devlette cnm
Tamam canım benim teşekkür ederimBiliyorum kolay değil. Ama düşün ki moralin yuksek olursa süreç iyi ilerler.transfwre kadar da sonrada hep olumlu olmaya çalış.ve bol dua et canim
Ne demek canimTamam canım benim teşekkür ederim
Ozaman dahılıyeye almak mantıklı sanırım pıhtılasma kagıdım var zaten cnm ıns hallolurBuradan bir arkadaşla yazışmıştım. Hamile olmadığımız için dahiliyeye gitmek gerekiyor demiştir. Test sonuçlarınla birlikte gidersin. Benim pıhtılaşmam düşük çıktı dahiliye doktorum düşük olsa ilaç yazmam gerekirdi ama düşük yok ilaç başlayamam dedi. En iyi ihtimalle aile hekimine yazdır. Reçete yazıyor. Bir süre kurtarır seni. Hatta tanıdık dahiliye doktoru bulursan raporla hallolur.
İnşallah canım hallolur. Strese girmemeye çalış sen.Ozaman dahılıyeye almak mantıklı sanırım pıhtılasma kagıdım var zaten cnm ıns hallolur
Yok streslı dglm kuzum olur bısekılde ya bebıslerm tutunsunda hayırlısıylaİnşallah canım hallolur. Strese girmemeye çalış sen.
Canım e2 616 çıktı ne demek biliyon mu iyi mi lh 5 daha girmedik doktorun yaninaNe demek canim
Resim atsan özelden o sekil anlmadm valla canimCanım e2 616 çıktı ne demek biliyon mu iyi mi lh 5 daha girmedik doktorun yanina
Canım hormon tahlilleri bunlar sonuçta bunlar yaziyo e2 hormonu 616 yazıyor LH 5.2Resim atsan özelden o sekil anlmadm valla canim
Dur dosya açmışlardı bir bakayım ama herkesin farklidr.takilma yada doktora sor bi canimCanım hormon tahlilleri bunlar sonuçta bunlar yaziyo e2 hormonu 616 yazıyor LH 5.2
e2 bilmiyorum da LCanım hormon tahlilleri bunlar sonuçta bunlar yaziyo e2 hormonu 616 yazıyor LH 5.2
Lh 2 kere vermisim 2.31 birde 0.81 gibi bnmkiler canim. E2 bilmiyorum evde degilim ya cnmCanım hormon tahlilleri bunlar sonuçta bunlar yaziyo e2 hormonu 616 yazıyor LH 5.2
Naptın canım artma varmı .Yarın sabah vereceğim. Korkuyorum .. bakalım hayırlusı
9 da verdim bekliyeceğim burada saat daha 10.44 öğleden sonra anca çıkar haber alınca yazarımNaptın canım artma varmı .
benim tedavi iptal embriyo gelişmedi ilk deneme başarısızlıkla sonuçlandı canımSağol Canım benim Allah razı olsun. Sen ne alemdesin
Hayırdır canım moralin niye bozulduCanım moralim bozuldu benim
Yok canım ilk günlerinde baya ciddi ağrı vardı lekelenmem olduktan sonra ağrısı çok kalmadıCanım gögüslerin ağrısı son güne kadar devam etti mi
Şimdi aldım sonucu canım 782.5 çıktıDeğerlerin kac kaçtı senin canim
Igneler yavaş etki ediyormuş canım ondan senin e2 değerin kaç cikmistiHayırdır canım moralin niye bozuldu