2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Pembeumutlar ike aynı ilerliyor gibiyiz ama transfer onun benden sonra galiba.kizlar en onemlisi moral.ben 1 aşılama yaptim hem tutacak mi tuymuyacakmi diyerek negatiflesti.bu ilk tüp denemm.ve uzun bir süreçti ve az kaldı dualarınızı bekliyorum.Rabbim isteyen herkese versin
Sen transfer olurken ben yeni adet olmuş olacağım Canım 😊 İnşallah transferin güzel geçer ve yüzün güler rabbim bu yolda uğraşan herkesin dualarını kabul etsin❤ Moral kesinlikle çok önemli kuzum tedaviyi olumsuz etkiliyor aşırı stres falan. O yüzden kafamı devamlı rahatlatmaya çalışıyorum 😊

Sen transfer olurken ben yeni adet olmuş olacağım Canım 😊 İnşallah transferin güzel geçer ve yüzün güler rabbim bu yolda uğraşan herkesin dualarını kabul etsin❤ Moral kesinlikle çok önemli kuzum tedaviyi olumsuz etkiliyor aşırı stres falan. O yüzden kafamı devamlı rahatlatmaya çalışıyorum 😊
Aynen oyle uzuleceksek sonra üzülürüz .simdiden uzulmeye ne gerek var ☺

Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olur size mutlu bi haber veririm

evet ilk.yas 35 benim icin kabullenmesi zor bir durum ve karar oldu.Belki de ilk olmasindan dolayi hem umutluyum hem de cok karmasik duygular dusunceler..
Senin yaş 35.hic canını skma benim de 27.benim esimin teyzekizi 38 de tüp bebek yapti tuttu bir oglu var şimdi 2.yi yapcak ama hep.pozitifti.simdi bir embriyosu kaldı onu yapacak.

Bnde 27 canım benimde tüp de ilk deneme ama bir asilama yaptm be de antalyadayim
Aaa o doktora çok iyi diyolar videolarini takip ediyorum çok basarililar şansın bol olsun.bnde antalya ivf kemal özgür e
Ben aşılama deneyemedim kuzum çünkü bize aşılama olmuyor direk tüp bebek dediler.
Cem çok iyidir gerçekten cok güveniyorum inşallah sonuda güzel olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun

X