• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aynen canım kan kesin sonuç bikerede öğreniyorum bitiyor hersey daha iyi aslında acabalar daha kötü oluyor be perşembe olmuştum ayin 5 de salı normalde ama pazartesi yapcam canım zaten 9 günde çıkıyor normalde kanda benim 11 gün olucak

Merhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin
Merhabalar, benden de 10 yumurta topladilar. 4 tane embriyo var suan , hic merak etmeyin Sayisal olarak cok olmasi iyi tabi ama onemlisi kalitesi. 🤩insallah hepsi iyidir ve döllenir. Hayirli olsun

Kızlar benim bildiğin belim tutuldu sopa yutmus gibi oldum ilk defa başıma böyle bişi geldi bugün transferin 9 günü başına böyle bişi gelen varmı

Valla bende öyle sabirsizdim.kendime soz verdim kızlar...sabredin kızlar. 2.testi yaptim kizlar 616 ymis bi masallahımızi aliriz.haftaya kese kızlar insallah🤲🤲🤲🤲❤❤❤
Hadi maşallah canım. Kese için randevuyu nezamana aldın? Bizim doktor 3 hafta sonraya git dedi de.

Aynen canım kan kesin sonuç bikerede öğreniyorum bitiyor hersey daha iyi aslında acabalar daha kötü oluyor be perşembe olmuştum ayin 5 de salı normalde ama pazartesi yapcam canım zaten 9 günde çıkıyor normalde kanda benim 11 gün olucak
Benim olumsuzluk duymak istemediğimden sanırım bi de sanki son şansım gibi hissediyorum dondurulmuşum olmasına rağmen çünkü yaşım 40 olcak ve ilk bebeğim olcak allah konser eder benimle kalırsa.inşallah iyi haber alırsın canım pozitifler çoğalır da umudumuz artar

Merhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin
Canim benden 7 tane toplandi en son tek embriyo ile transfer oldum. Rabbim kismet edecekse isterse tek yumurta olsun farketmez. Sen sayiya takilma😉

Back