- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.161
Ay hadi inşallaaaahOlabilir canım büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallaaaahOlabilir canım büyük ihtimalle
Transfer den sonra hangi ilaçları verdi doktorAy hadi inşallaaaah
Ağrın var mı canımTransfer den sonra hangi ilaçları verdi doktor
Kasıklarımda ve belim de var canımAğrın var mı canım
Estrofem folikasit progestan bide climara forte bant verdi bunları kullanıyorumTransfer den sonra hangi ilaçları verdi doktor
İğne verdi mi canım kalçadan vurulanEstrofem folikasit progestan bide climara forte bant verdi bunları kullanıyorum
Evet progestan iğne kalçadan vurduruyorum her akşamİğne verdi mi canım kalçadan vurulan
Bana onu vermedi canım niyeyseEvet progestan iğne kalçadan vurduruyorum her akşam
Aynen canım kan kesin sonuç bikerede öğreniyorum bitiyor hersey daha iyi aslında acabalar daha kötü oluyor be perşembe olmuştum ayin 5 de salı normalde ama pazartesi yapcam canım zaten 9 günde çıkıyor normalde kanda benim 11 gün olucak
Merhabalar, benden de 10 yumurta topladilar. 4 tane embriyo var suan , hic merak etmeyin Sayisal olarak cok olmasi iyi tabi ama onemlisi kalitesi. insallah hepsi iyidir ve döllenir. Hayirli olsunMerhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin
Düşük olmasın diye vurduruyorum iğneyi canımBana onu vermedi canım niyeyse
Çok güzel canım çok sevindim. Bende pazartesi artık Kaç olmuş.Çok şükür kizlar artmış..Rabbim hepimizin kucağına versin ve gönlüne göre versin inşallah ❤❤
Hadi maşallah canım. Kese için randevuyu nezamana aldın? Bizim doktor 3 hafta sonraya git dedi de.Valla bende öyle sabirsizdim.kendime soz verdim kızlar...sabredin kızlar. 2.testi yaptim kizlar 616 ymis bi masallahımızi aliriz.haftaya kese kızlar insallah❤❤❤
Benim olumsuzluk duymak istemediğimden sanırım bi de sanki son şansım gibi hissediyorum dondurulmuşum olmasına rağmen çünkü yaşım 40 olcak ve ilk bebeğim olcak allah konser eder benimle kalırsa.inşallah iyi haber alırsın canım pozitifler çoğalır da umudumuz artarAynen canım kan kesin sonuç bikerede öğreniyorum bitiyor hersey daha iyi aslında acabalar daha kötü oluyor be perşembe olmuştum ayin 5 de salı normalde ama pazartesi yapcam canım zaten 9 günde çıkıyor normalde kanda benim 11 gün olucak
Maşallah canım ❤❤❤
Masaallah subhanallah. Kacinci gunundesin peki canim. Ilk degerin kactiValla bende öyle sabirsizdim.kendime soz verdim kızlar...sabredin kızlar. 2.testi yaptim kizlar 616 ymis bi masallahımızi aliriz.haftaya kese kızlar insallah❤❤❤
Süreç içinde ne yedin canım ekstra belirtiler nelerdi
Cok gazim var. Bel agrim var. Baska bi belirtim yok canim. Merakla sali gununu bekliyorum
Canim benden 7 tane toplandi en son tek embriyo ile transfer oldum. Rabbim kismet edecekse isterse tek yumurta olsun farketmez. Sen sayiya takilmaMerhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin
Anladım canım ne zaman kan vereceksinDüşük olmasın diye vurduruyorum iğneyi canım