- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.121
İnş katlanmıştır canımTransfere giden arkadaşlarım insallah yavrulariniz size sıkı sıkı tutunur...Rabbim hepimizin kucağına versin...bir kan daha verdim insallah katlanmıştır kizlar değeri ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş katlanmıştır canımTransfere giden arkadaşlarım insallah yavrulariniz size sıkı sıkı tutunur...Rabbim hepimizin kucağına versin...bir kan daha verdim insallah katlanmıştır kizlar değeri ❤❤❤
Sağol Canım benim Allah razı olsun..beklemedeyim halaİnş katlanmıştır canım
Tebrik ederim canım darısı bize inşallahÇok şükür kizlar artmış..Rabbim hepimizin kucağına versin ve gönlüne göre versin inşallah ❤❤
Amin canim insallah Allah razı olsun canım Rabbim hepinize versin ❣❣❤❤Tebrik ederim canım darısı bize inşallah
Çok şükür bize çok dua etÇok şükür kizlar artmış..Rabbim hepimizin kucağına versin ve gönlüne göre versin inşallah ❤❤
MaşallahBelirtin nelerdi canımBir iki gündür okuyamiyordum toptan okudum bir sürü birikmis mesajlar cok guzel haberler okudum hamilelerimizi tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Benimde dün 9.günümdü silik cizgi cikti kizlar. test günüm carsamba
Hayırlı olsun transferiniz. Inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.Transfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet
Gözünüz aydınBir iki gündür okuyamiyordum toptan okudum bir sürü birikmis mesajlar cok guzel haberler okudum hamilelerimizi tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Benimde dün 9.günümdü silik cizgi cikti kizlar. test günüm carsamba
Maşallah canım, gözün aydınÇok şükür kizlar artmış..Rabbim hepimizin kucağına versin ve gönlüne göre versin inşallah ❤❤
Sağ ol canım aminHayırlı olsun transferiniz. Inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.
Hayırlı olsun canım aramızda 1 gün varTransfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet
Tebrik ederim canım, çok sevindim, hayırlı olsun.Çok şükür kizlar artmış..Rabbim hepimizin kucağına versin ve gönlüne göre versin inşallah ❤❤
Ben kanı vermekten daha çok korkuyorum nedense yine idrar kesinliği olmadığı için çok moral bozmuyorum canım normalde test günüm çarşamba benim transferim de cuma oldu senin nezaman oldu transferBenimde yarın 9 gün canım aynı gün transfer olmuşuz demekki ben pazartesi günü kan vercem çıkar bence ozaman çok heyecan bastı beni bir okadarda stres oldum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Canım hafi hayırlı olsun diyelim benim de çarşamba test 2 gün önce idrar testi yaptım maalesef silik de çıkmadı sen öncesinde idrar testi yaptın mi hiç 6 . Günü yaniBir iki gündür okuyamiyordum toptan okudum bir sürü birikmis mesajlar cok guzel haberler okudum hamilelerimizi tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Benimde dün 9.günümdü silik cizgi cikti kizlar. test günüm carsamba
Sagol canikomMaşallah canım, gözün aydın
Sağol Canım benim Allah razı olsun. Sen ne alemdesinTebrik ederim canım, çok sevindim, hayırlı olsun.
Benimde 4 gün canimdi cook sukur.kalite ye takılmaTransfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet