- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.181
Transfer sonrası bel ağrısı olan oldu mu kızlar belim ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aynı canım 9 günüm benimde dünden beri belim kırılmış gibi kasik ağrılarım da cabasıKızlar benim bildiğin belim tutuldu sopa yutmus gibi oldum ilk defa başıma böyle bişi geldi bugün transferin 9 günü başına böyle bişi gelen varmı
Canım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese olsun inşallah bana zaten 2embriyo transfer olmuştu o şekilde tutmuş kan değerinden anladılar Eltim çatlamaz olurmu Bi hayırlı olsun bile demedi sahteden güldü sadece
Ben de 2 saat oldu transfer olalı, ağrım yok şu anTransfer sonrası bel ağrısı olan oldu mu kızlar belim ağrıyor
Haftaya cumartesi test günümAnladım canım ne zaman kan vereceksin
Sizin test günü ne zamanTransfer sonrası bel ağrısı olan oldu mu kızlar belim ağrıyor
Ay inşallah tutunma belirtisidir canım benimde dün başladı bugün fena kasıklarim çabası onlarda fena bide Karnım ağrıyor anlamadım niye böyle oldu ama ilk defa diğer transferlerden farklı bişi oldu buda bana acaba diyo benim bu üçüncü denemembenimde aynı canım 9 günüm benimde dünden beri belim kırılmış gibi kasik ağrılarım da cabası
Inşallah canim tutar da uğrasmazsin benim üçüncü denemem alıştım testlere sanırım iki aşılamayida sayarsak bu beşinci ben 30 yaşındayım ama 8 yıllık evliyim herkes suratına bakıyor diyorlar ay senin çocuğun olmuyormu niye olmuyor hanginiz de sorun diyorlar insan sinir oluyor ya ama onlarada alistim artık Onları Bozuyorum bir rahatlıyorum sorma keyfim yerime geliyorBenim olumsuzluk duymak istemediğimden sanırım bi de sanki son şansım gibi hissediyorum dondurulmuşum olmasına rağmen çünkü yaşım 40 olcak ve ilk bebeğim olcak allah konser eder benimle kalırsa.inşallah iyi haber alırsın canım pozitifler çoğalır da umudumuz artar
Benim bel ağrısı 8 gün başladı canım bugün 9 gün fena ağrıyorTransfer sonrası bel ağrısı olan oldu mu kızlar belim ağrıyor
benimde bir aşılama iki tüp bebek denemem bu geçen kinde kasik ağrım vardı kalp atışını duymadan düştü ama bunda hem kasik hem bel ağrım var kimisi tutunma belirtisi diyor ama korkum var acile gittim bugün kan testi vermek için yapmadılar giciklarAy inşallah tutunma belirtisidir canım benimde dün başladı bugün fena kasıklarim çabası onlarda fena bide Karnım ağrıyor anlamadım niye böyle oldu ama ilk defa diğer transferlerden farklı bişi oldu buda bana acaba diyo benim bu üçüncü denemem
24 mart canım ama önceden yaparım ben 8.gün kan veririmSizin test günü ne zaman
Hayırlı olsun canımBen de 2 saat oldu transfer olalı, ağrım yok şu an
Korkuyorum ben negatifi görmekten24 mart canım ama önceden yaparım ben 8.gün kan veririm
İlk gün daha canım ya seninki normal de benim daha ilk günBenim bel ağrısı 8 gün başladı canım bugün 9 gün fena ağrıyor
aynen bendede öyle ne zaman yapicaksiniz olmuyormu bide benim eşim asker doğu görevinde 3.4 ayda bir geliyor onuda biliyorlar ısrarla soruyorlar ama demedim hiç kimseye tüp bebek yaptırdımi nasip kısmet diyorumInşallah canim tutar da uğrasmazsin benim üçüncü denemem alıştım testlere sanırım iki aşılamayida sayarsak bu beşinci ben 30 yaşındayım ama 8 yıllık evliyim herkes suratına bakıyor diyorlar ay senin çocuğun olmuyormu niye olmuyor hanginiz de sorun diyorlar insan sinir oluyor ya ama onlarada alistim artık Onları Bozuyorum bir rahatlıyorum sorma keyfim yerime geliyor
Valla kuzu süreç uzayınca ben daha kötü olurum belirti araya araya :) varsa zaten kanda az da olsa değer çıkarKorkuyorum ben negatifi görmekten
Ya niye yapmadılarki ama acilde yapmıyorlarmış galiba korkma canım inşallah meleğin seninledir canım benim ilk defa böyle oldu okadar denemeden sonra ama umutlanmakta istemiyorum ne biliyim çok karışıgim bu sefer tedavimi kimseyede söylemedim kimseylede dertlesemiyorum sadece eşim ve bir arkadaşım biliyor aileme söylemedim çünkü olumsuz olunca onlar benden daha çok ağliyor ben daha çok üzülüyorumbenimde bir aşılama iki tüp bebek denemem bu geçen kinde kasik ağrım vardı kalp atışını duymadan düştü ama bunda hem kasik hem bel ağrım var kimisi tutunma belirtisi diyor ama korkum var acile gittim bugün kan testi vermek için yapmadılar giciklar
Allah yardımcın olsun canım zor seninde durumun inşallah tutar bu sefer canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınaynen bendede öyle ne zaman yapicaksiniz olmuyormu bide benim eşim asker doğu görevinde 3.4 ayda bir geliyor onuda biliyorlar ısrarla soruyorlar ama demedim hiç kimseye tüp bebek yaptırdımi nasip kısmet diyorum
Yapcak mısın canım test şu erken gebelik testlerinde belli oluyormuş aslında ama ben pazartesi kan vercemOnuncu gün evde test yapıp silikte olsa pozitifi gören varmi