- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.141
4 gün anlamadım canımBenimde 4 gün canimdi cook sukur.kalite ye takılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün anlamadım canımBenimde 4 gün canimdi cook sukur.kalite ye takılma
24 mart test günü canım gönlümüzden geçeni rabbim hakkımızda hayırlı kılsınHayırlı olsun canım aramızda 1 gün var
Bende gidicem 4 te çok korkuyorum24 mart test günü canım gönlümüzden geçeni rabbim hakkımızda hayırlı kılsın
hiç korkulacak birsey yok gönlünü ferah tut bol dua etBende gidicem 4 te çok korkuyorum
Rabbim sonunu güzel etsin canım idrara sıkışık olma durumu dışında olumsuz bir şey yok canım ben hemen tuvalete gitmek zorunda kaldımBende gidicem 4 te çok korkuyorum
Sağol canimhiç korkulacak birsey yok gönlünü ferah tut bol dua et
Ya evet bide idrar konusu var Aminn canim Senin de güzel olsun sonu, test günlerimiz aynı olacak.Rabbim sonunu güzel etsin canım idrara sıkışık olma durumu dışında olumsuz bir şey yok canım ben hemen tuvalete gitmek zorunda kaldım
Aynen canım kan kesin sonuç bikerede öğreniyorum bitiyor hersey daha iyi aslında acabalar daha kötü oluyor be perşembe olmuştum ayin 5 de salı normalde ama pazartesi yapcam canım zaten 9 günde çıkıyor normalde kanda benim 11 gün olucakBen kanı vermekten daha çok korkuyorum nedense yine idrar kesinliği olmadığı için çok moral bozmuyorum canım normalde test günüm çarşamba benim transferim de cuma oldu senin nezaman oldu transfer
Cok sukur canim. Sizin bu sonucmari gordukce icim icimi yiyo yaptirmak icin. Ama gununu bekleyip sabretmek icin soz verdim kendimeÇok şükür kizlar artmış..Rabbim hepimizin kucağına versin ve gönlüne göre versin inşallah ❤❤
Bende ayni sekilde transfer oldum canim bugun 10. Gunum. Bel agrim var sadece. Rabbim mujdeli haberler vermeyi nasip etsin insaallahTransfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet
Hayırlı olsun canım. Inşallah güzel haberi de alırsınTransfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet
Valla bende öyle sabirsizdim.kendime soz verdim kızlar...sabredin kızlar. 2.testi yaptim kizlar 616 ymis bi masallahımızi aliriz.haftaya kese kızlar insallah❤❤❤Cok sukur canim. Sizin bu sonucmari gordukce icim icimi yiyo yaptirmak icin. Ama gununu bekleyip sabretmek icin soz verdim kendime
Maşallah canım ❤❤❤Valla bende öyle sabirsizdim.kendime soz verdim kızlar...sabredin kızlar. 2.testi yaptim kizlar 616 ymis bi masallahımızi aliriz.haftaya kese kızlar insallah❤❤❤
Süreç içinde ne yedin canım ekstra belirtiler nelerdiBende ayni sekilde transfer oldum canim bugun 10. Gunum. Bel agrim var sadece. Rabbim mujdeli haberler vermeyi nasip etsin insaallah
Maşallah canım çok şükürValla bende öyle sabirsizdim.kendime soz verdim kızlar...sabredin kızlar. 2.testi yaptim kizlar 616 ymis bi masallahımızi aliriz.haftaya kese kızlar insallah❤❤❤
Olabilir canım büyük ihtimalleKızlarr transfer günümle birlikte bugün 5. Günüm çok az açık renkte kahverengi akıntım gelmiş iç çamaşırıma tutunma olabilir mi
Yeterli tabiki önemli olan sağlıklı olmalarıMerhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin