- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
- 113
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.201
amin Aminn Rabbım en hayirlisini versin isteyen herkeseAllah yardımcın olsun canım zor seninde durumun inşallah tutar bu sefer canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin Aminn Rabbım en hayirlisini versin isteyen herkeseAllah yardımcın olsun canım zor seninde durumun inşallah tutar bu sefer canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben dun yaptim 10.gunumdu malesef cikmadi. Asil test gunum yarin 12.gun. Olsaydi silikte olsa cikardi heralde cok korkuyorumOnuncu gün evde test yapıp silikte olsa pozitifi gören varmi
yapicam yarın 10 gün oluyor 4 tane almıştım ikisini kullandım negatif yarın ve pazarteside yapacam salı verecem kanı dr ozaman gel demistiYapcak mısın canım test şu erken gebelik testlerinde belli oluyormuş aslında ama ben pazartesi kan vercem
korkma canım bazı testlerde çıkmaya bilir en garantili Kan testi ama işte sabredemiyoruzBen dun yaptim 10.gunumdu malesef cikmadi. Asil test gunum yarin 12.gun. Olsaydi silikte olsa cikardi heralde cok korkuyorum
Canim.bana transfer öncesi liste vermislerdi .transfer günü öncesi sonrasi kese kalp atışı bütün tarihlerim belliydi.22 si kese kismetse canımHadi maşallah canım. Kese için randevuyu nezamana aldın? Bizim doktor 3 hafta sonraya git dedi de.
Ben hala vurduruyorum canimDüşük olmasın diye vurduruyorum iğneyi canım
Benim hergün oldu canim.halada arada agriyor. Annemde Allab bilir ama erkek bele vurur ağrısı derTransfer sonrası bel ağrısı olan oldu mu kızlar belim ağrıyor
Insallah dedigin gibidir. Doktorum gebelik testi verdi once onu yapmami soyledi yani yarin buyuk gun. Sonra duruma gore haber vericem gerekiyorsa zaten yine kanda bakilicak.korkma canım bazı testlerde çıkmaya bilir en garantili Kan testi ama işte sabredemiyoruz
Canım valla ilk günden tuhafıma gitti açıkçası hani 5.gün filan olsa neyse bu arada canım sana 4.gün embiryosu mu transfer etmişlerdi. Tek embiryo mu? Erkek bele vurur der benim annemde aynen :)Benim hergün oldu canim.halada arada agriyor. Annemde Allab bilir ama erkek bele vurur ağrısı der
Çok iyimiş. Ozaman bende pazaryesi kan testi yaptırayım ondan sonrabkonuluruz yine :)Canim.bana transfer öncesi liste vermislerdi .transfer günü öncesi sonrasi kese kalp atışı bütün tarihlerim belliydi.22 si kese kismetse canım
onun cocugu yokmu neden boyle yapıyor. ayıp etmiş. salla gitsinCanım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese olsun inşallah bana zaten 2embriyo transfer olmuştu o şekilde tutmuş kan değerinden anladılar Eltim çatlamaz olurmu Bi hayırlı olsun bile demedi sahteden güldü sadece
hepimiz aynı sorunu yasadıgımızdan böylelerine bileniyoruz :))))Benimde içimden geçmişti ama yazmamıştım en büyük kabak olmuş birde ikiz yani daha ne olsun @Betubetu
canım en mühim belirtilerden biri diğerleri adet belirtisiyle aynı cunku veya ılaclardan oluyor. ama pembe veya kahve leke direkt implantasyon kanaması demek. şimdiden gözün aydınKızlarr transfer günümle birlikte bugün 5. Günüm çok az açık renkte kahverengi akıntım gelmiş iç çamaşırıma tutunma olabilir mi
Evet canim 4 gün embriyosu idi 2ab hatta yedekte2 tane 5.gün embriyosu vardi.doktora onlardan biri olsa demistim 4.gün tutmaz mis 5 e göre dedim.hayir doktor bunlarin gelisimi hızlı diye bu daha iyi dedi.ve tuttu da çok şükür ❣❤Canım valla ilk günden tuhafıma gitti açıkçası hani 5.gün filan olsa neyse bu arada canım sana 4.gün embiryosu mu transfer etmişlerdi. Tek embiryo mu? Erkek bele vurur der benim annemde aynen :)
Tamam canım haber bekliyorum senden ❤Çok iyimiş. Ozaman bende pazaryesi kan testi yaptırayım ondan sonrabkonuluruz yine :)
cnım bayagı guzel yuukselmiş. senınde ıkız olabılır mı acaba?Tamam canım haber bekliyorum senden ❤
Maşallah ya çok sevindim gerçekten benimde transferim bugün inşallah dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur derlerAmin canım benim inşallah. Allah razı olsun hepinize tattırsin❤
Kiz annem eşimde de oyle dedi ama bölünürse belki tek embtiyi cunku.olabilir micnım bayagı guzel yuukselmiş. senınde ıkız olabılır mı acaba?
Inşallah canım benim. Pozitif duyunca hepinize dua ettim kızlarMaşallah ya çok sevindim gerçekten benimde transferim bugün inşallah dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur derler
Şanslısın o zaman ben 3 gün yerimden kalkamamıştım ameliyat olmuş gibi olmuştum arabada giderken en ufak bi sallantıda kasıklarıma bıçaklar saplanıyordu 17 yumurta topladılar benden ve anestezi olmadan yaptılar bunu çok acı çektim ama inşallah sonucu güzel olurHerkese selamlar bugun Opu oldum hsyirlisiyla bitti. 10adet guzel yumurta topladik dediler. Yarin sabah kaci doluymus kac tanesi döllenmiş ögrenicez.Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin , agrim var ama hafif iyi hissediyorum yarin işe bile giderim buyuk ihtimalle