• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yapcak mısın canım test şu erken gebelik testlerinde belli oluyormuş aslında ama ben pazartesi kan vercem
yapicam yarın 10 gün oluyor 4 tane almıştım ikisini kullandım negatif yarın ve pazarteside yapacam salı verecem kanı dr ozaman gel demisti

Benim hergün oldu canim.halada arada agriyor. Annemde Allab bilir ama erkek bele vurur ağrısı der😂
Canım valla ilk günden tuhafıma gitti açıkçası hani 5.gün filan olsa neyse bu arada canım sana 4.gün embiryosu mu transfer etmişlerdi. Tek embiryo mu? Erkek bele vurur der benim annemde aynen :)

Canım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese olsun inşallah bana zaten 2embriyo transfer olmuştu o şekilde tutmuş kan değerinden anladılar Eltim çatlamaz olurmu Bi hayırlı olsun bile demedi sahteden güldü sadece
onun cocugu yokmu neden boyle yapıyor. ayıp etmiş. salla gitsin

Kızlarr transfer günümle birlikte bugün 5. Günüm çok az açık renkte kahverengi akıntım gelmiş iç çamaşırıma tutunma olabilir mi
canım en mühim belirtilerden biri diğerleri adet belirtisiyle aynı cunku veya ılaclardan oluyor. ama pembe veya kahve leke direkt implantasyon kanaması demek. şimdiden gözün aydın

I
Canım valla ilk günden tuhafıma gitti açıkçası hani 5.gün filan olsa neyse bu arada canım sana 4.gün embiryosu mu transfer etmişlerdi. Tek embiryo mu? Erkek bele vurur der benim annemde aynen :)
Evet canim 4 gün embriyosu idi 2ab hatta yedekte2 tane 5.gün embriyosu vardi.doktora onlardan biri olsa demistim 4.gün tutmaz mis 5 e göre dedim.hayir doktor bunlarin gelisimi hızlı diye bu daha iyi dedi.ve tuttu da çok şükür 🤲❣❤

Herkese selamlar 😊 bugun Opu oldum hsyirlisiyla bitti. 10adet guzel yumurta topladik dediler. Yarin sabah kaci doluymus kac tanesi döllenmiş ögrenicez.Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin , agrim var ama hafif iyi hissediyorum yarin işe bile giderim buyuk ihtimalle🌸
Şanslısın o zaman ben 3 gün yerimden kalkamamıştım ameliyat olmuş gibi olmuştum arabada giderken en ufak bi sallantıda kasıklarıma bıçaklar saplanıyordu 17 yumurta topladılar benden ve anestezi olmadan yaptılar bunu çok acı çektim ama inşallah sonucu güzel olur

Back